Jump to content
Stargate

La bijuterii

Metalul preferat la bijuterii  

55 members have voted

1. 1. Din ce metal preferaţi bijuteriile ?

• Aur
      15
    • Argint
      28
    • Platină
      8
    • Altele
      4

Recommended Posts

Posted

daca mi-as permite as lua platina ...... aurul mai deschis la culuoare ( nu chiar alb ) imi place , am vazut bijuterii din titan si arata extraordinar de bine

ps. nu suport lanturi bratari cercei inele pe mine , imi place sa le vad dar nu le port

Posted

Din pct meu de vedere, aurul e singurul usor de recunoscut; aurul alb, platina si argintul doar un cunoscator le poate vedea valoarea.

Deci votat aur.

Posted

Aur Alb arata super bine :D dar prefer argintul, daca il pierzi nu o sa-ti para asa de rau dupa el ca si dupa unul din aur :cool2:

Posted

Prefer aurul clasic.

N-am avut până acum ocazia să văd cum arată o bijuterie din platină,dar cred că tot aurul mi s-ar potrivi mai bine.

de obicei daca iti sta bine cu argint iti sta bine si cu platina.

Posted

daca mi-as permite as lua platina ...... aurul mai deschis la culuoare ( nu chiar alb ) imi place , am vazut bijuterii din titan si arata extraordinar de bine

ps. nu suport lanturi bratari cercei inele pe mine , imi place sa le vad dar nu le port

Serios? exista bijuterii din titaniu? wow, chiar ma intereseaza.

Material din cele mai rezistente si mai usoare - m-am jucat o data cu un ceas din titaniu si parca era de plastic, atat de usor era.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...