Jump to content
mandolinu

Prunci ucisi pentru celule.

Recommended Posts

BBC denunta traficul de nou-nascuti din Ucraina, furati din maternitati si dezmembrati pentru organe si celule primordiale.http://imageshack.us

Ucraina risca sa se confrunte cu un scandal international de proportii dupa aparitia unor informatii cum ca, in unele maternitati din aceasta tara, nou-nascutii sunt furati si ucisi pentru traficul de celule primordiale, relateaza BBC.

Suspiciunile sunt legate de aparitia unor inregistrari video care arata ca trupurile unor bebelusi care par a fi nascuti la termen au fost practic dezmembrate inainte de a fi ingropate la cimitirul unei maternitati din orasul Harkov.

Ucraina este considerata capitala traficului international de celule primordiale, scrie BBC. Pana acum, se stia ca aceste celule, utilizate in proceduri experimentale pentru tratarea unor maladii grave, sunt prelevate de la fetusi avortati.

Imaginile obtinute de o organizatie nonguvernamentala din Ucraina si puse la dispozitia Consiliului Europei indica faptul ca in acest trafic oribil ar putea fi sacrificati si copii nascuti sanatosi.

Cimitirul ororilor

Scandalul legat de lucrurile necurate ce se petrec la maternitatile din Harkov a izbucnit in urma cu trei ani, dupa aparitia primelor plangeri ale unor femei care au fost internate acolo. Acestea au povestit ca au nascut copii care pareau sanatosi, insa micutii au fost luati imediat de langa ele si apoi li s-a spus ca au murit.

Pentru a pune capat acestor suspiciuni, autoritatile au fost de acord cu exhumarea a zeci de fetusi avortati si copii morti la nastere dintr-un cimitir folosit de Maternitatea nr. 6 din Harkov.

Reprezentantul unei asociatii nonguvernamentale a primit acces in laboratorul unde au fost analizate cadavrele, iar imaginile inregistrate cu aceasta ocazie nu fac decat sa sporeasca suspiciunile.

Un expert britanic in domeniul medico-legal care a vizionat filmul s-a declarat profund tulburat de cele vazute, afirmand ca dezmembrarea trupurilor nu se incadreaza in practica standard de autopsiere. In opinia specialistului, este posibil ca micutii sa fi fost facuti bucati in scopul prelevarii de celule primordiale din maduva spinarii.

Intr-un raport pe tema maternitatilor din Ucraina, Consiliul Europei afirma ca in aceasta tara se practica traficul cu copii furati imediat dupa nastere, iar personalul medical din aceste institutii lucreaza mana in mana cu traficantii de copii si de organe.

Conducerea Maternitatii nr. 6 din Harkov a negat toate acuzatiile, insa potrivit raportului Consiliului Europei se pare ca aceasta nu este singura institutie din Ucraina unde se intampla asemenea lucruri.

AMINTIRI DUREROASE

Mama pentru cateva clipe

Una dintre mamele care a trecut printr-o experienta de cosmar in aceasta maternitate este Svetlana Puzikova. In noiembrie 2003, cuprinsa de durerile facerii, femeia se interneaza la Maternitatea nr. 6.

La nastere nu asista decat o moasa si o femeie care nu si-a spus numele. Puzikova si-a vazut copilul doar cateva clipe, dupa care femeia neidentificata a disparut cu el. Ulterior, mamei i s-a spus ca pruncul a murit si ca trupul a fost dus la groapa comuna.

Familia nu a primit nici certificat de nastere si deces pentru micut, personalul afirmand ca a fost vorba despre un avort, desi ea nascuse la termen. La reclamatiile familiei, autoritatile au fost de acord cu deschiderea gropii comune, unde s-au gasit mai multe cadavre decat figurau in evidentele maternitatii, insa pruncul Svetlanei nu a putut fi identificat printre acestea.

Sursa:EVZ

Link to comment

dintre toate animelele noi suntem cele mai mari bestii si cei mai animalici..

va mira ?

cand un leu omoara un om se numeste bestialitate. cand un om omoara un leu se numeste sport.

suntem mai rai decat orice animal de pe pamantul asta :)

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...