Jump to content
Nimeni

Nintendo Wii se vinde mai bine decât Sony PS3

Recommended Posts

Posted

Sony a vândut, în SUA, în luna noiembrie, 197.000 de console PS3, iar Microsoft 511.000 de console Xbox 360, conform NPD.

Nintendo a anunţat că se aşteaptă să vândă patru milioane de console Wii pe plan global până la 31 decembrie, dublu faţă de numărul consolelor PS3 anunţate de Sony. La sfârşitul saptamânii trecute, Nintendo a anunţat că a vândut 600.000 de console în primele opt zile de la lansarea din 19 noiembrie.

Microsoft, care are cele mai mari vânzări pe piaţa din Statele Unite, şi-a propus să vândă 10 milioane de console Xbox 360, până la sfârşitul anului.

Nintendo Wii are un preţ de 250 de dolari, faţă de 600 de dolari cât costă un PS3 sau 400 de dolari un Xbox 360.

Sursa:Click

Posted

eu cred ca e ceva de moment treaba asta cu Wii pe multa lume prinde treaba cu maneta dar pana la urma se va plictisii lumea si tot PS ramane baza

@ReNuX ai jucat pe PS3 ???

Posted

ca un fan inrait Nintendo nu pot decat sa ma bucur de aceasta veste...In my opinion Nintendo chiar nu straluceste la grfica dar la feeling...depaseste cu mult jocurile de pe PS.

Posted

Pe termen lung tot PS3 va iesi castigator in fata lui Wii... nu stiu daca va reusi insa sa-i fure faima lui x360(nu cred ca se va intampla asta). 360-ul s-a vandut deja in cantitati considerabile si nu stiu daca PS3-ul va putea recupera.

Pe termen scurt situatia va arata cam asa:

Xbox 360>WII>PS3

Pe termen lung

Xbox360>PS3>WII

Parerea mea :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...