Jump to content
Savag3

A recunoaste un prieten

Recommended Posts

Posted

cum recunosti unprieten adv? ii ceri imprumut 2.000.000 daca tii da este preten adv :lol:

numa o.O

anw ... am mai vazut pe cineva mai sus da nu mai dau quote ...

eu am un prieten adevarat pe care il stiu de vre-o 5 ani, restul sunt amici si nu imi place sa ma bazez pe ei in a face ceva important ... suntem prieteni alea alea dar nu cred ca ar sta pt mine asa cum a stat cel adevarat ...

siropos bla bla anw that's my thinking

Posted

pot sa zic ca am 3 prieteni adevarati: pe unu il cunosc de cand ne jucam cu puta in tarana :lol: pe al 2 lea de vreo 7 ani si pe al 3 lea de 1 an si ceva...si toti ar sari/m ar ajuta in orce clipa

Posted

eu recunosc ca toti oamenii sunt cu adevarat egoisti si se gandesc numai la ei. e bine?

nop, nu exista prieteni adevarati. doar 2 oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda catva timp..

Posted

cu dezamagire o spun, dar nu exista prieteni adevarati. mi-a fost dovedita in timp. persoanele in care aveam incredere si carora le-am dezvaluit anumite lucruri s-au dovedit cei mai mari dusmani. asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi de lume, ci doar sa fi cu un pas inainte.

oricum... thade esti un ciudat =))

Posted

Cum poti sa stii cine iti este prieten cu adevarat? Ce aveti in comun cu prietenii vostri si care sunt punctele forte care va unesc?

doar in timp iti poti da seama daca e prieten adevarat.....degeaba mergi prin cluburi tot timpu cu el te distrezi etc etc

Posted

Un prieten adev. iti e alaturi la greu, te ajuta in probleme grele, si te sprijina sufleteste si material daca poate. Dar din pacate, in zilele noastre astfel de prieteni sunt cam greu de gasit. Asta e. :(

Posted

Ce inseamna un prieten? Cineva care te accepta asa cum esti? Cineva cu care ai lucruri in comun? Cineva care nu te barfeste? Probabil ca fiecare om are definitia lui pentru cuvantul prieten. Un prieten adevarat se vede si la bine si la rau. Daca la bine se ingramadeste toata lumea, trierea prietenilor adevarati se va face la rau.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...