Savag3 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cum poti sa stii cine iti este prieten cu adevarat? Ce aveti in comun cu prietenii vostri si care sunt punctele forte care va unesc?Distractia?Banii?Suferinta?Solidaritatea?Sunt multe motive, iar prietenii adevarati sunt foarte putini, dar sunt cu adevarat "prieteni".Sincer pentru mine prieten este acela sau aceia, care stie/stiu sa sufere cu mine, sa se bucure cu mine, sa se distreze cu mine. Este nevoie de multa intelegere si incredere.Ce va leaga pe voi de prietenii vostri?
LeNaRiO*PO Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 distractia si relatia buna cu ei..sa nu ma tradeze si sa`mi fie loiali, sa nu ma lase la greu..asa vad eu prietenul ideal
Shush Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Conteaza sa te simti bine in prezenta lui, sa ai pasiuni cat de cat comune, sa te inteleaga mereu si sa fie de incredere.care stie/stiu sa sufere cu minesuferintele mele sunt ale mele nu are rost sa sufere si ei cu mine !
bunny Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Eu sunt de parere ca nu exista prieteni adevarati, toti iti intorc spatele la un moment dat macar odata in viata...fake friends :\
Comisarul Moldovan Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 solidaritatea si suferinta...cal a distractie si la bani multi..toti iti sunt prieteni...
Guest dobrinescul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 distractia si relatia buna cu ei..sa nu ma tradeze si sa`mi fie loiali, sa nu ma lase la greu..asa vad eu prietenul idealdar exista si prieteni care te "lasa" la greu. aceia sunt falsi :)
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 exista unii prieteni care te lasa si altii nu eu sincer am un singur prieten ADEVARAT....in rest mai am amici oricum nu chiar atat de bine cu cat ma inteleg cu prietenul asta al meu si practic de 10 ani ne stim e ceva...
SlyBoy Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Prieten adevarat e cel care te vorbeste de bine, nu care iti lauda nebuniile.Eun dintre toti pe care ii cunosc, consider ca doar unul dintre ei mi-e prieten adevarat desi ma simt excelent cu ei. Is prieten cu acel individ de cand am inceput sa vorbesc. De pe la 3 ani il stiu.Probabil si ceilalti sunt adevarati dar inca nu am fost supusi "incercarilor".
Stargate Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 NU prea exista prieteni 100%; mai devreme sau mai tarziu tot te va dezamagi sau trada cu ceva...dar trebuie sa ne acceptam cu defecte si calitati - NIMENI NU E PERFECT.
Smok3 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Prietenul la nevoie se cunoaste asa ca si cand suferi si cand esti "happy" si cand ai probleme tre sa fie alaturi de tine ...
Kargoth. Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Un prieten adevarat ar trebui sa-ti fie ca un frate/sora...sa impartiti totul intre voi...sa va ajutati cand unu dintre voi are probleme...
Savag3 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Unii dintre noi considera ca un prieten nu trebuie sa sufere cu tine, pentru ca suferinta este doar a ta. Este adevarat suferinta este doar a ta, dar el ca prieten vrea sa te ajute sa o induri mai usor.Am avut multi "prieteni" parsivi in acesti ani si sunt satul de fatzada lor. Prieten bun la bine si la rau se da la fund ca nu poate ca nu este dupa el, etc.De multe ori prietenii buni sunt in fatza ta si nu ii poti vedea.
SlyBoy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Un prieten adevarat ar trebui sa-ti fie ca un frate/sora...sa impartiti totul intre voi...sa va ajutati cand unu dintre voi are probleme...nup...dupa parerea mea nu ca fratii, ceva mai sus de frate ca uneori si fratele te inseala.
Ahilosu Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nup...dupa parerea mea nu ca fratii, ceva mai sus de frate ca uneori si fratele te inseala.ma indoiesc ca exista asa prieteni.btw un paradox...desi femeile sunt atat de diferite de barbati, cel mai bun prieten al unui barbat a fost si va fi intotdeauna femeia. eu personal am ca cel mai bun prieten o fata.
SlyBoy Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ma indoiesc ca exista asa prieteni.ma refer cam la prietenul adevarat perfect :P da...rar asa ceva.btw un paradox...desi femeile sunt atat de diferite de barbati, cel mai bun prieten al unui barbat a fost si va fi intotdeauna femeia. eu personal am ca cel mai bun prieten o fata.aici ai dreptate :D
Savag3 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Iti dau dreptate AhilosuSi pentru femei barbatul este cel mai bun prieten.
Sp4wN`19 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ma indoiesc ca exista asa prieteni.ba exista ;)am un prieten foarte bun care pt mine e mai presus decat orice alta persoana pe care am cunoscut-o pana acum (inclusiv familie, fete etc).am mai multa incredere in el decat in mine... acelasi fel de a gandi (principii de baza) etc
Thade Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Nu am prieteni.Nu-mi place sa am prieteni.Am avut un singur prieten dar timpul ne-a schimbat modul de a gandi al amandurora.Singurul meu prieten e chiar prietena mea, singura prietena este tot ea.Nu-mi voi face prieteni.Nu-mi place sa ies in grup cu "prietenii"/cunoscutii.Nu vreau ajutor de la nimeni pt a simte necesitatea unui prieten.Nu vreau ca nimeni sa sufere odata cu mine pt ca-mi place sa rezolv singur problemele.Bani imprumut persoanelor in care am incredere(nu hahalerelor), iar bani iau de la aceleasi persoane DOAR in situatia de necesitate maxima(:wub: Linux)Nu-mi place sa am incredere in nimeni, avand o experienta tulburata.Imi place sa ma distrez cu/langa persoana iubita si nu cu alte persoane(in cazul asta prieteni), nici nu-mi plac petrecerile si alte chestii unde lumea rade si e fericita desi s-ar manca intre ei.Sunt un ciudat.
L!nuX Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cel mai bine o definitie a unui prieten o da acel juramant de la casatorie :) . sa iti fie aproape la bine si la rau , cand esti bolnav si sanatos ( suna cam corny ) Prieteni adevarati am doar 1 , my girl :wub: , pe urma am amici apropiati :)
CrashOver Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 solidaritatea si suferinta...cal a distractie si la bani multi..toti iti sunt prieteni...Word ! ;) ..."un prieten rar trece tu nu`l observi macar"
ReneGade Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ptr un mine un prieten adv este cel care ma ajuta la nevoi......cat despre distractie si banii...in acel moment toti iti sunt prieteni
sefu_bancii Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Prietenu adevarat la nevoie se cunoaste....foarte adevarata vorba....Prietenul adevarat e ala care-ti impartaseste bucuriile si necazurile,care te ajuta cand ai necazuri si chiar daca nu iti da un sfat e langa tine si-ti da curaj....si te iarta cand ii gresesti chiar daca ii intorci spatele...prietenu meu cel mai bun e Thug-Radu :X ... in afara ca e hauser (antimanelist) si eu manelist (antihaus) ne intelegem de minune ;))
THuG-Radu Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Prietenu adevarat la nevoie se cunoaste....foarte adevarata vorba....Prietenul adevarat e ala care-ti impartaseste bucuriile si necazurile,care te ajuta cand ai necazuri si chiar daca nu iti da un sfat e langa tine si-ti da curaj....si te iarta cand ii gresesti chiar daca ii intorci spatele...prietenu meu cel mai bun e Thug-Radu :X ... in afara ca e hauser (antimanelist) si eu manelist (antihaus) ne intelegem de minune ;)) WORD ! :) Ala e bro`u meu, opusu meu (look @ nr de posturi si data inscrierii ). :X