IceMan Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, avertizeaza: "Produsul contine 3% carne afumata, fumul fiind cunoscut ca o sursa de substante nocive sanatatii. De asemenea, ca orice branza topita, si aceasta contine fosfati, care pot impiedica asimilarea calciului, magneziului si a fierului. In doze mari, fosfatii pot induce atrofierea oaselor si depunerea de calcar in diferite zone ale scheletului (osteofite). Din eticheta nutritionala reiese ca produsul are o densitate calorica moderata 260 Kcal/1070 Kj/100 g, un continut relativ scazut in proteine si glucide (cate 7,5 g% ) si un continut ridicat de lipide saturate (22 g%)". CONCLUZIE. Asadar, consumul frecvent si in cantitate mare "nu este indicat copiilor, persoanelor anemice, femeilor pre si postmenopauza, persoanelor suferinde de osteoporoza, de boli cardiovasculare", spune specialistul nostru. Sursa: Stiri
Ayana Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nu cred ca fie mai nociva decat majoritatea prodselor pe care le consumam, numai ca nu se face atata valva pt acestea...daca mi s-ar da dreptul la vreo parere, eu as spune ca aceasta e o lovitura strategica in renumele firmei, pentru a ii scadea credibilitatea, atat numai... jonglerii de marketing...
Comisarul Moldovan Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 mie imi place branza aia..de fapt numai de asta mananc..si nu renunt la ea..chiar daca vin 10 doctori si imi spun ca e nociva..celelalte nu sunt nocive?sau cum...tot ce e pe piata in ziua de azi..contine coloranti..E`uri..si altele..
Stargate Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :dontknow: Se stie deja ca tot ce mancam este nociv, ca toate chimicalele sunt facute sa pacaleasca papilele gustative...asta este...ne otravim lent si ne mumificam inca din timpul vietii (atatia conservanti...) :blink:
Kargoth. Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Uhm who cares...oricum tot ce mancam noi e nociv...
MurDoc Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Exact ce rost are sa ma gandesc la respectiva branza topita cand stiu ca mai toate produsele contin substante nocive, oricum aceste substante sunt in cantitati foarte mici si cred ca ne-ar afecta daca am manca branza topita din aia in cantitati industriale.
Cenzurat Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Eu mananc pana pic si e nociv doar la baie :) . Hail cheese !
DyLyMaKe Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Uhm who cares...oricum tot ce mancam noi e nociv...de acord ^_^
#spoitoru# Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 si cand ma gandesc ca asta-iarna numa branza deaia mancam :D altceva nu-mi place :)
DyLyMaKe Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 si cand ma gandesc ca asta-iarna numa branza deaia mancam :D altceva nu-mi place :) ne vedem la dezintoxicare? P.S me 2 ^_^
Shush Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mai trebuie sa mananci si ceea ce iti place, daca ar fi sa ne luam dupa sfaturile specialistilor nu am mai manca nimic !
LeNaRiO*PO Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mda..la cati conservanti si cate E-uri se pun in toate produsele alimentare nu ma mir
Raul Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Who gives a shit, I don't soon or later I still die daca mie imi place o chestie nu mi-o interzice cineva doar daca am o boala si nu pot manca branza Doamne fereste.
Alex86 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 am mancat altele mai rele,nu cred ca o sa mor mancand branza topita ...
MarvinTheMartian Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Branza topita it's just baad in general...nu un anumit tip d branza topita; toate is.. Si nu e vorba numai de E'uri...ci si de cum este ea facuta <_<