Jump to content
psich0

Audienta Record Pt Papa

Recommended Posts

Posted

De abia astept sa aud... milioane de romani au privit la tembelizor funeraliile papei. Ar fi fost si greu sa fie altfel atata timp cat pe toate posturile este acelasi lucru. Nu ca as fi avut ceva cu saracul om care a fost papa, dar cred ca s-a intrecut o limita. Pe mine chiar nu ma intereseaza sa vad asa ceva. Precizez ca la tv ma uit in general doar in timp ce iau masa de pranz si la stiri. Nu prea imi ridica apetitul sa vad un om mort. :banghead: Cred ca azi o sa dau skip si la stiri ca parca vad ca 30 min il pupa in C*R pe papa. A fost bun, dar se da in paranoia de acum.... :banghead:

Posted

acum 2-3 zile numai ce a inchis estel un topic asemanator...o sa se ajunga la aceeasi discutie...credeti in Dumnezeu?...mai bine dai un search si spuneti parerea acolo...e un topic facut de HellMaster si se cheama "Credeti in Dumnezeu?"...

Posted

Nu are legatura. Papa e un om, nu e Dumnezeu. Chiar as vrea sa contrazica cineva asta. Nu am nimic nici cu saracul papa care a murit. Nu am avut nici in clin nici in maneca. Nu mi-a facut nimic nici bine nici rau, deci nu am nimic cu el. Sa se odihneasca in pace. Totusi nu cred ca atunci cand un cap al bisericii ortodoxe ar muri intr-o tara preponderent catolica absolut toate posturile ar vorbi doar despre asta.

Posted

se cunoaste ca esti pagan. daca nu ai chef sa-l vezi pe papa schimba pe atomic!!!!!!!

U stii cate duscutzii s-au deskis pe topicuri dintr-astea ? Nu stii....asa ca STFU n00b ...si nu, nu-s "pagan" !

Posted

hmm...as far as I remember dark jedi avea un numar destul de mare de avertismente...hmm...

back to the topic...o sa vina alt papa...o sa moara si el...si dupa o sa mai vina inca unul...si tot asa...rest in peace....

Posted

HELOOOOOOOOOOOOOOW VOI DESCHIDETI TOPICURI DINASTEA DOAR CA SA AVETI DIN CE VA CERTA ?NU_MI VINE SA CRED, DACA ERAM ADMIN PE FORUM DADEAM BAN LA TOI CARE POSTEAZA AICI DAOR DIN MOTIVUL CERTURILOR! :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Posted

Mihai_and abtine-te de la posturi inutile si cu CAPS, ca data viitoare primeste avertisment. Nu se dau premii pt cine are numar mare de posturi, asa ca daca nu ai nimic de zis pe subiect, abtine-te.

psich0, televiziunile difuzeaza chestii de interes general sau care le aduc audienta si deci bani. Asa cum ai zis si tu, inmormantarea a fost urmarita de milioane, daca tie nu-ti convine asta e, personal nu ma intereseaza. Fa-ti televiziune, inchide aparatul, da pe Eurosport sau joaca ceva la calculator si gata.

Inchis si in curand mutat spre Recycle Bin.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...