Jump to content
Nimeni

Cleopatra Stratan, premiată cu triplu disc de diamant pentru vânzări record

Recommended Posts

Cleopatra, fiica artistului Pavel Stratan a primit, duminică, triplu Disc de diamant pentru vânzări de peste 150.000 de unităţi din albumul de debut, în faţa a peste 4.000 de oameni adunaţi la concertul micuţei, intitulat "Ghiţă" şi susţinut la Sala Palatului.

Fetiţa, în vârstă de de patru ani, a cântat cinci melodii, trei dintre ele alături de tătăl ei, Pavel Stratan, invitatul special al spectacolului. "Sunteţi un public minunat. Am glumit. Sunteţi un public super-minunat", a spus Cleopatra Stratan când şi-a făcut intrarea pe scenă.

Spectacolul s-a încheiat cu melodia "Ghiţă", pe care Cleopatra a interpretat-o de două ori. În timpul piesei "Ghiţa", singura de pe albumul de debut, "La vârsta de trei ani", pentru care s-a lansat şi un videoclip, pe scenă au urcat mai mulţi copii, invitaţi să cânte împreună cu fetiţa.

Tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan a susţinut şi un discurs în timpul spectacolului, în care a precizat că sunt şanse ca fiica sa să renunţe la muzică. "De pe 20 august, când s-a lansat albumul, şi până în prezent, Cleopatra nu a avut niciun spectacol", a declarat Pavel Stratan.

Concertul de la Sala Palatului a fost cel de-al doilea din cariera Cleopatrei. Pe 20 august ea a concertat timp de două ore pe scena Teatrului Nottara, cu ocazia lansării albumului de debut.

Sursa:Click

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...