Jump to content
Guest teompa

Baietii iubesc fetele frumoase, iar fetele frumoase iubesc banii!

Recommended Posts

Posted

Fetele frumoase nu sunt capabile de iubire

Fetele frumoase sunt rezervate de cei cu bani.

Exista si exceptii... dar eu n-am gasit nici una! Teompa

Posted

fetele frumoase "este" relativ. ce e pentru mine frumos, poate fi pentru tine urat. daca tu prin fete frumoase intelegi blonde cu tate mari care stiu sa suga madularul, mi-e mila de tine! oamenii astia nu pot sa simta, ei traiesc doar pentru bani si sex...

Posted

Fetele frumoase nu sunt capabile de iubire

Fetele frumoase sunt rezervate de cei cu bani.

Asta e citat din vreo manea? Ca-mi suna cunoscut stilul.

Posted

fetele frumoase "este" relativ. ce e pentru mine frumos, poate fi pentru tine urat. daca tu prin fete frumoase intelegi blonde cu tate mari care stiu sa suga madularul, mi-e mila de tine! oamenii astia nu pot sa simta, ei traiesc doar pentru bani si sex...

ai dreptate .... dar poate el s`a referit la frumusetea exterioara ... sincer eu nu am vazut fata frumoasa ( exterior) urcand intr`o Dacie dar am vazut sute de fete frumoasea ( interior ) sa urece in Dacie.Uite de exempu aseara ma`m reintalnit cu o veche amica dar din pacate e C....va (nu de centura, pot sa`i spun de lux ) , si imi spunea ca pt. ea ii mult mai usor sa`si vanda trupul pentru ca asa este protejata, si are masini,bani etc. ....decat sa fie angajata undeva si sa se chinuiasca cu baniii .... Sincer ma cam uimit datorita faptului ca acum`s 2 ani nu o stiam aja .....

Posted

adevar graiesti... eu sincer vad k toate fetele sunt interesate de bani mai mult....

oricine vrea bani, ca e fata sau baiat...whatever.. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...