robert03 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Copii apucati-va de invatat ca incepe scoala si va cam prinde in off-side! -_-Faceti spam pe aici cu notele astea.. Ce conteaza cum noteaza ce nu invatati? Inainte primeati nota 3 acum o sa primiti nota 1. Ce e asa de greu sa intelegeti?
B|adeTrinity Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 omfg ! astia isi bat joc de noi ??? bine ca mi-am dat examenu si am scapat de stresu' scolii !!! la liceu e raiu pe pamant !!! nu inveti dar iei note super mari ) ot : mie unu mi-ar placea :D dak te prinde copiind cat naiba iti da ? 0,25 ?? ca acu iti da 1 deci 0,50 trebe si sa mai zica profesorul/oara ca ma mai gandesc dak rotunjesc ) apropo sunt elevi dintrastia "eminenti" pe care nu prea o sa ii afecteza schimbarea asta pentru ca ei nici acu nu pot lua mai mult de 5 :( ( e trist ca sunt si dintrastia :( ) LE : apropo pana acu cand ne dadeau profii un 4 ce ziceam ? "haideti dom; profesor macar un 5 ! va rog " insa de acum ce sa ziceam cand luam 0,25 la o lucrare fara pct din oficiu "haideti dom; profesor macar 0,50 " ))) )))) )))))) SINCER MA INCANTA TREABA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!