IceMan Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Duminica, 10 decembrie, ora 0.01, va intra in vigoare noul Mers al Trenurilor de Calatori, ce va fi valabil pana la 8 decembrie 2007. Noutatea pe care o aduce in acest an mersul de tren este introducerea serviciului "Business Classa€œ. Incepand cu 10 decembrie, ora 0.01, va intra in vigoare noul Mers al Trenurilor de Calatori, care va fi valabil pana la data de 8 decembrie 2007, ora 24.00, informeaza Ministerul Transporturilor. In planul de mers 2006-2007 sunt prevazute sa circule 1.657 de trenuri, dintre care 276 de rang superior (InterCity), 142 rapide, 74 accelerate si 1.381 trenuri personale. Noutatea absoluta pe care o aduce in acest an mersul de tren este introducerea serviciului "Business Class". Referitor la traficul international, s-au mentinut legaturile directe spre Viena, Budapesta, Praga, Sofia, Chisinau, Moscova, Salonic, Istanbul, Munchen,Venetia si Belgrad. Tot din 10 decembrie, CFR Calatori lanseaza si programul "Trenurile Zapezii", valabil pana la 28 februarie 2007. Astfel, 16 trenuri vor face legatura intre capitala tarii si statiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov). Pentru zona turistica Vatra Dornei, in acest sezon de iarna, turistii au la dispozitie un tren care face legatura de la Suceava sau Iasi la Vatra Dornei si retur. Brosura "Mersul Trenurilor de Calatori, 2006-2007" poate fi achizitionata la pretul de 82 lei de la ghiseele statiilor si agentiilor cfr din toata tara. Sursa: Gardianul
LeNaRiO*PO Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Trenurile Business sunt cele cu care merg parlamentarii ?
Comisarul Moldovan Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 de fiecare data la sfarsit de an se publica mersul trenurilor pe anul viitor...e bun ca au bagat clasa bussiness :) ca aveam o grija cu ce merg demnitarii
#spoitoru# Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 da nu prea stiu eu cine mai merge cu trenu :D knd toata lumea are masina B)
Shush Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 da nu prea stiu eu cine mai merge cu trenu :D knd toata lumea are masina B)sunt foarte multi oameni care depind de trenuri :P
MarvinTheMartian Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 sunt foarte multi oameni care depind de trenuri tongue.gifSunt...da era vorba de demnitari si afaceristi.