Tzugui Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ce se arunca lumea dupa bani ^^ pentru cei care stau 24/24 la calculator
vudu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 OMG =)) saracii oameni cu cata speranta mergeau spre aparatu ala
blk Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 OMG =)) saracii oameni cu cata speranta mergeau spre aparatu ala in romania s-ar lua la bataie pana in ATM`ul ala.. si asta nu-i amuzant.. e trist deja
vudu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 lasati`ma mai cu romania ..... ce crezi ca numa in romania?uitate in jurul Romaniei si zimi care din vecinele ei le merg mai bine!sau vrei sa incep cu Africa?sau tu crezi ca in america nu se apleca dupa 10$daca ii vad pe jos?sa fim seriosi!
blk Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 lasati`ma mai cu romania ..... ce crezi ca numa in romania?uitate in jurul Romaniei si zimi care din vecinele ei le merg mai bine!sau vrei sa incep cu Africa?sau tu crezi ca in america nu se apleca dupa 10$daca ii vad pe jos?sa fim seriosi!eu am vazut oameni in carrefour care s-au luat la bataie pentru un loc la coada..arata-mi tu o tzara in care se intampla asa ceva..