Comisarul Moldovan Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Daca tot se apropie Craciunul...hai sa avem o discutie pe tema cadoului pe care i la`ti darui unei persoane dragi..
TyreXel Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Daca tot se apropie Craciunul...hai sa avem o discutie pe tema cadoului pe care i la`ti darui unei persoane dragi..Poate o zii de neuitat :nanana: cadourile materiale nu au acelasi farmec dar au rolul lor :)
Lancelot Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 o cina frumoasa , o cafea intr-o cafenea cu muzica argentiniana si of course me :D
Tzugui Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hmm...cadoul ideal pentru prietena mea as fi chiar eu(sa nu zice-ti acum ca is prea mandru de mine sau altceva de genu asta...a zis si ea "sa nu pleci cu prietenii tai pe undeva si sa nu ma iei si pe mine" :whistle: )un cadou...hmm....eu zic ca un simplu trandafir si cateva vorbe dulci ar rezolva treaba...aici conteaza mult gestul care il faci...nu cadoul in sine. :right:
Ahilosu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 uh un ceas Gucci da e un pic cam ....scump.....
Ayana Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 promisiunea ca voi fi mai calma... si eventual putin mai echilibrata + un masaj Thai style daca e cuminte... material... ma mai gandesc, oricum ceva simbolic...
Tigressa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hmm.. eu si el intr-un loc dragut care are ceva semnificatie pentru noi :) poate si un pierce nou, o carte si alte chestii mici care stiu ca-i plac :P
Stargate Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cerceii i-am comandat, jerbera o sa ii i-au...(eu tot margarete le zic) - apropos...azi e ziua ei... :( :crybaby:
LeNaRiO*PO Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nu am prietenă dar pt. prietenii mei le-aş da câteva cărţi simbolice , pt că prietenia contează , nu neapărat materialul .
CrashOver Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 o noapte romantica ar insemna foarte mult pt ea so... :P
Comisarul Moldovan Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ce mi`ar place mie sa ii daruiesc(acuma sa vad daca am bani) - 17 trandafiri....un ursulet mare mare(am vazut eu unul frumos tare..da e 2.5 mil)...si un lantisor frumos de aur(in jur de 2 mil in amanet...un lantisor de 7 grame + un medalion frumusel)...acuma sa vad....ca ajunge in jur de 7 mil... :(
Smok3 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 pt. prietena un ursulet de plush ..... ii adora :wub:
Sp4wN`19 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pt cei care sunteti majori si aveti o prietena puteti sa-i cumparati un tub cu frisca, o duceti in al 9-lea cer in mai putin de 10 minute. Trust me, it works. Macar o data pe an puteti sa faceti si voi o fapta buna. :)
vudu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ce e cu frişca 'cause I don`t get it.. lasa ca ai sa cresti si tu ,vei afla ce si cum face frisca @on topic:depinde cum stai cu bugetu....de la un ursuletz de plush pana la un telefon mobil orice e bine venit :P
MontBlank Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ce e cu frişca 'cause I don`t get it..Cumperi frisca si capsuni si ii dai sa pape
Comisarul Moldovan Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Pt cei care sunteti majori si aveti o prietena puteti sa-i cumparati un tub cu frisca, o duceti in al 9-lea cer in mai putin de 10 minute. Trust me, it works. Macar o data pe an puteti sa faceti si voi o fapta buna. :) am prins ideea :) da..macar o data pe an e binevenit "efortul" :)
Diabolik_01 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Craciunu trebuie sa insemne bucurie,o atmosfera magica si multa fericire cadourile is pe locul 2 dar totusi eu vreu pentru prietena mea sa-i fac cadou un ingeras superb care canta ....... e cam scump dar scot eu la capat.
Darky Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 un cadou hmm pt persoana iubita ma gandeam sa'ii fac un set de bijutery din aur :) o bratara cercei si un lantisor :) conteaza gestul,nu?
Shush Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hmmm ceva care sa nu depaseasca ca pret cadoul pe care mi-l ofera ea :) nu poti sti ce se intampla la anu' si sa nu ies in pierdere :rofl1:probabil ceva simbolic eu fiind de ajuns :D
Christian Verhulst Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 cum s-a mai zis, poate fi ceva scump, poate fi ceva de suflet, la fel de bun. depinde de situatie, persoana etc. ... important este ca persoana respectiva sa se bucure de acel ceva!
Macen*Krace Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 o sabie japoneza sau imbracaminte sexy japoneze