Jump to content
csoka.zsolt

Siemens

Recommended Posts

Posted

Fac acest topic ptr. ca acum necesit ajutorul vostru!Vreu sa cumpar un mobil Siemens A65 sau MC60!Eu as alege momentan MC60!Daca cineva are ori MC60 ori A65 sa-mi spuna parerea aici,sau bine daca are Y!M la:csokavereszsolt1990 !

Posted

Eu am A50 dar nu merita... A 60-ul, deasemenea e najpa...mai bine iti iei Sony Ericson-ul de la Germanos, ala cu 3,2 milioane, cu camera foto(face poze foarte bune in comparatie cu alte telefoane)si are si exranul mare...

MERITA !

Sau daca nu... MC60-ul...

Posted

Poate ca ai dreptate ca SE sunt bune am mai auzit de asta!Dar eu am un "fix" sa iau doar Siemens,in familia mea toata lumea are Siemens si nimeni nu a avut inca probleme!Dar trecand la subiect si eu as alege in mod evident MC60 insa vreu sa vorbesc personal cu cineva care are MC60!

Posted

Pai daca nu gasesti pe nimeni poti face astfel:

1. Cauti articole si teste despre telefonul respectiv

2. Cel mai bine dai un search pe google la "Siemens MC60 problem" sau "probleme cu Siemens MC60" si vezi toate defectele pe care le risti sa le aiba telefonul tau :)

Posted

Am cautat,insa vreu pareri personale si nu minciuni!Ca degeaba scrie acolo ca bateria ma tine 200 ore(nu stand-by),daca nu tine decat 100!Deci vreu de exemplu sa stiu cum naiba misc meniul spre stanga&dreapta!?Si multe alte chestii!Deci daca cineva intr-adevar are(sau a avut)Siemens MC60 sa ma contacteze la Yahoo Messenger la : csokavereszsolt1990 !

Posted

Eu ziceam mai sus sa cauti pe forumuri discutii despre acest telefon, pentru ca nu merita sa te iei dupa informatiile livrate de producator si de specificatiile cu care vin telefoanele...

Citeste atent pe forumuri parerile celor care au asa ceva si te vei convinge daca merita...

Eu asa am facut cand a trebuit sa-mi iau HDD(WD), cd-rom(ASUS), monitor(Samsung 755DFX), si am luat ceva foarte bun ...

Ce am mai cumparat fara sa ma uit si pe forumuri am luat numai porcarii(tuner Much Tv, CD-RW( Sony) etc...

Poate e doar o simpla coincidenta dar oricum parerea userilor e cea care merita luata in considerare.

PS: Avand in vedere ca tu vrei sa cumperi un mobil, eu zic sa te interesezi, poate mai are cineva telefonul ala si sta pe langa tine, butoneaza-l pana te saturi si iti dai tu seama daca merita cumparat...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...