Danny Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Blu-Ray se dovedeste inca odata o problema spinoasa pentru Sony. Dupa ce compania japoneza a fost nevoita sa amane lansarea lui PlayStation 3 pentru noiembrie 2006, desi spera la o lansare pentru inceputul anului, acum noi schimbari survin in planurile lui Sony. Sony a modificat azi calendarul de lansare anuntat in martie 2006. In locul unei lansari mondiale Play Station 3, asa cum intentiona initial, Sony se va concentra numai pe pietele japoneza si americana. Europa si restul lumii vor trebui sa astepte pana in martie 2007 pana cand Sony va lansa PlayStation 3. Scenariu care seamana cu lansrea PSP, Europa fiind si atunci ultima in calendarul Sony. Sony a fost nevoit sa isi ajusteze si cifrele de vanzari anuntate initial, asa ca previziunile optimiste ca pana la finalul anului va vinde 2 milioane de console nu mai sunt de actualitate. Pe de alta parte, pentru Sony, amanarea lansarii in Europa s-ar putea dovedi chiar benefica, deoarece se va putea concentra mai bine pe celealte doua piete, mult mai mari si mai importante. De altfel, intr-un interviu acordat GameSpot.com, luna trecuta, Kaz Hirai, presedinte al Sony Computer Entertainment America, anticipa ca o lansare globala va insemna o multime de probleme de logistica. Indiscutabil, Microsoft se va mai bucura de inca de un sezon de sarbatori fara rival in Europa, asa ca s-ar putea sa vand mai multe Xbox 360 decat isi propusese initial, mai ales daca va decide sa umble putin si la preturi. Insa, acesta ar putea fi singurul si ultimul motiv de bucurie legat de Xbox 360. Sursa : Jucaushii.ro
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Desi arata bine, nu cred ca va desparti pe copii de PC. Mai ales ca nu cred sa aibe un pret rezonabil. Iar pana va fi popular pe pta din romania, va aparea altul.
Potyike Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 uite ca acu tocmai pierde sony din popularitate... asta arata cat de serioasa e firma... eu zic ca totusi nu la noi dar in alte tari sa-r fii vandut bine !
vudu Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 am citit ca ps 2 e mai tare ca si ps 3 !oricum PC 4 ever :P
Comisarul Moldovan Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 sincer eu prefer o consola de joc inaintea PC`ului..abia astept sa apara si la noi pc3...nu conteaza cati bani costa..fac tot posibilul sa imi iau si eu una..
Kargoth. Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Uhm...pana o sa apara si la noi PS 3 o sa continui sa ma joc pe PS 2-ul meu :D
Shush Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Adevaratii impatmiti ai PS au fost mereu japonezii, europenii mai putin ... deci nu are nimic daca mai amana putin :D
{JM}Alex Lifetaker Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Inca o sansa pt. ca nintendo wii sa faca muuulti bani, alaturi de xbox 360.Singurul lucru care imi place la PS3 e controlerul ala, e facut pt. maini lungi de adult... Ala de la PS2 era pt. copii mici, e oarecum incomod pt. mine :(
CrashOver Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 c`mon consola e mult mai tare k un PC , nu a zis nimeni sa nu se mai foloseasca PCul , le poti folosi pe amandoua , dar ideea e ca o consola e mult mai tare la joace mai ales arcadeurile :D + ca nu te plictisesti asa rpd de ea(mai ales daca ai langa tine un impatitmit al jocurilor va sparge`ti toata ziua :) )
{JM}Alex Lifetaker Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 La jocuri consola pawnz pc-ul... singurul dezavantaj e ca nu poti sa joci shootere pt. performanta ;)) E mai greu sa joci fpsuri si jocuri de strategie cu gamepadul, dar in rest rulzzz ;)
Teddy[MG] Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 lol dar ce au cu saracele console..discriminare
{JM}Alex Lifetaker Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 pai stii tu, vulpea cand nu ajunge la struguri... :P Normal ca un ultizator de pc nu ar recunoaste ca sunt mai bune consolele pt. jocuri, dar daca i-ar da cineva o consola ar lasa pcul si ar sta 24/24 cu consola in fatza