vudu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Microsoft a anunţat că oferă o versiune gratuită virtualizată a Windows XP SP2 pentru a ajuta dezvoltatorii să migreze aplicaţiile IE6 pe IE7. Aceasta va fi însă funcţională doar până la 1 aprilie 2007.Imaginea Virtual PC limitată în timp va fi oferită cu o copie pre-activată a Windows XP SP2, Internet Explorer 6 şi Internet Explorer 7 Readiness Toolkit. Microsoft a anunţat că această soluţie este singura metodă suportată pentru rularea ambelor versiuni ale browserului în paralel.Metode pentru a permite rularea celor două browsere pe acelaşi sistem sunt disponibile, dar cu toate acestea ele sunt dificil de implementat şi uneori cauzează funcţionarea diferită a uneia dintre versiuni faţă de instalarea pe un sistem separat. Microsoft a anunţat că nu va oferi suport pentru acele instalări.Microsoft a lansat Virtual PC 2004 sub forma de download gratuit în luna iulie a acestui an, odată cu lansarea Service Pack 1. Compania a anunţat de asemenea că va face Virtual PC 2007 freeware şi îl va oferi cu suport pentru Windows Vista.Utilizatorii interesaţi să beneficieze de acest program vor avea nevoie de Virtual PC pentru a deschide imaginea. Echipa IE a anunţat de asemenea că analizează posibilitatea oferirii de imagini VPC cu versiuni anterioare ale IE, până la versiunea 5, ca şi în alte limbi decât engleză.?Acum puteţi instala IE7 pe sistemul principal de lucru pentru dezvoltare şi vă puteţi bucura de toate avantajele aduse de IE7, precum platforma RSS sau securitatea îmbunătăţită, în timp ce veţi putea rula simultan IE6 în VPC pe acelaşi computer”, a scris product managerul IE Pete LePage în blog-ul IE, la sfârşitul săptămânii trecute. ?Ce este şi mai important este că nu trebuie să achiziţionaţi o licenţă separată de Windows”.sursa
Comisarul Moldovan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 bun...si de unde il downloadez si eu ? :( ca pare interesant...
andypopa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Aceasta va fi însă funcţională doar până la 1 aprilie 2007.Eh, frectie...Ne bucuram pentru nimic :)
Comisarul Moldovan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Eh, frectie... Ne bucuram pentru nimic :) o hackuim dupa aia =)) j/k ... or not :D
IceMan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=125519(postul lui Adi.B )ontopic: pana la 1 aprilie, e cam putin, cum zicea si andypopa, ne bucuram pentru nimic.
andypopa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 o hackuim dupa aia =)) j/k ... or not :D Mare smecherie c-o spargi... Ideea era sa avem o platforma legala pe 0 lei. LE: Hai ca ti-am facut eu crack acum in doua minute... Start > Run > cmd echo date 01/01/2001 >> C:\autoexec.bat Bagi asta pe PC-ul virtual si pe cel real si gata... sanatate.
Ahilosu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mare smecherie c-o spargi... Ideea era sa avem o platforma legala pe 0 lei.LE: Hai ca ti-am facut eu crack acum in doua minute...Start > Run > cmd echo date 01/01/2001 >> C:\autoexec.bat Bagi asta pe PC-ul virtual si pe cel real si gata... sanatate.ma indoiesc ca faza cu datul ceasului inapoi este valabila. sigur au gasit alta metoda.
Stargate Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :comp1: Bill Gates e Jiji Becali, sa arunce cu windowsuri pe la balurile bobocilor? Neaah nu da el nimic gratuit pe termen convenabil. Banu' e ban...totul se plateste...
Shush Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :comp1: Bill Gates e Jiji Becali, sa arunce cu windowsuri pe la balurile bobocilor? Neaah nu da el nimic gratuit pe termen convenabil. Banu' e ban...totul se plateste... aici ai dreptate ... deaia e cel mai bogat om dun lume ! Nici Win95 nu e gratuit si nici nu cred ca va fi vreodata :D
Christian Verhulst Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 nu vorbim aici de o imagine virtuala a sistemului gata instalat? si de ar fi versiunea "nelimitat", cum ai vrea sa o instalezi pe pc? prea mare bataie de cap, nlite ramane solutia de baza :).
Raul Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bill Gates daca ar putea ar cere taxa de intrare pe site-ul de la Microsoft, cred ca pana la urma tot are ceva ce te face sa platesti zic eu.
Beethoven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 E vorba de o imagine Virtual PC care ruleaza pe un sistem de operare Windows pentru care teoretic trebuie sa ai licenta. Oricum puteai sa instalezi pe o masina virtuala acel Widows. De fapt, daca nu ai o conexiune buna probabil ca vei reusi mai repede decat sa aduci acea imagine ... Singura chestie e ca nu trebuie sa cauti un crack pentru a-l inregistra. (nu poti folosi aceeasi copie LEGALA a Windows-ului pentru a inregistra si sistemul de operare, si cel virtual). Desi daca are limita de timp, tot acolo ajungi.