Jump to content
Stargate

Cand o fi...

Recommended Posts

Posted

KANI ai grije ca e vb de copilu tau ... Nu de ce gagica ai vrea:)))))))

Kiddin

eu as vrea baiat .... deoarece cred ca o sa am inteleg mai bine cu el dekt dak as avea o fata ... la fete .. nush .. trebe sa ai grije de ea sa n`o .... care la vreo varsta frageda ... stiti si voi realitatea .

Posted

Eu personal as vrea (daca se poate) sa fie baiat si apoi fata, macar el sa aibe grija de surioara mai mica, daca nu voi fi mereu in preajma.

Cu ocazia asta nu vor ravni la aceleasi lucruri si in concluzie se vor intelege mai bine.

zic eu. :dontknow:

Posted

eu tare as vrea un baiat. asta ca sa pot sa il invat lucruri pe care pe mine nu m-a invatat nimeni fiindca nu a avut cine. sa fac din el omul care mi-am dorit sa fiu si nu am reusit...

adik sa inteleg ca vrei sa faci din el...ce tu nu ai fost vreodata...ce ti`ai dorit tu sa fi..deci ai sa ii dictezi ce si cum sa faca..sa iti reversi asupra lui frustrarile tale..te sfatuiesc sa nu faci nici un copil :P

Posted

Baiat ! imi place mai mult si vreau sa`l educ in asa fel incat sa nu fie fraieru nimanui si sa`i mearga mintea la orice ... :D :pray:

cu siguranta o fata...sa fac din ea printesa..nush de ce...tot timpul mi`au placut fetele( )...acuma serios...daca ar fi...mi`as dori cu siguranta o fata...bruneta cu ochii verzi daca se poate...

pana si printzesa ii dornica de p....

Fata decat sa`si bage altii p.... in munca mea mai bine sa`si bage fiu`meu p.... in munca altora :pray: :naughty:

Posted

Baiat ! imi place mai mult si vreau sa`l educ in asa fel incat sa nu fie fraieru nimanui si sa`i mearga mintea la orice ... :D :pray:

pana si printzesa ii dornica de p....

Fata decat sa`si bage altii p.... in munca mea mai bine sa`si bage fiu`meu p.... in munca altora :pray: :naughty:

word :right:

Baiat as vrea sa am..

acelasi motiv ca al lui Smok3 ;)

Posted

Baiat...pe baiat pot sa-l invat sa joace fotbal...sa ajunga mai bun ca mine :D ...mai incolo sa-l invat cum sa agate fete...alt motiv ar fi ca n-am chef sa vad prin casa numai papusi...si alte porcarii roz...asa ca ma lipsesc de fata :)

Posted

uhm... parca de amandoi as vrea... numai sa nu trebuiasca sa nasc de 2 ori.. gemeni se poate? :D

asa sunt si foarte atasati unul de celalat si ar avea baietelul grija de fata.. uhm dap.. gemeni... si cezariana :D

Posted

Cand o fii... si fata si baiat.. Insa pana la urma nu conteaza ce "iese", conteaza sa fie sanatos/sanatosi.

Astia "macho" de pe aici, daca n-ati aflat pana acum, in general fetele se ataseaza mai mult de tati si baietii de mame... Asa ca o sa faceti din fete fotbaliste si din baieti actori de telenovele.. :lol: Relatia tata-fiu isi face aparitia ceva mai tarziu...

P.S. Stargate astepti barza? :lol: :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...