Stargate Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ma refer la cei care nu au inca copii, ce si-ar dori sa aibe - baiat sau fata?Argumentati dc? :D
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cu siguranta o fata...sa fac din ea printesa..nush de ce...tot timpul mi`au placut fetele( :) )...acuma serios...daca ar fi...mi`as dori cu siguranta o fata...bruneta cu ochii verzi daca se poate...
kadafi2pac Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 KANI ai grije ca e vb de copilu tau ... Nu de ce gagica ai vrea:)))))))Kiddin eu as vrea baiat .... deoarece cred ca o sa am inteleg mai bine cu el dekt dak as avea o fata ... la fete .. nush .. trebe sa ai grije de ea sa n`o .... care la vreo varsta frageda ... stiti si voi realitatea .
Stargate Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Eu personal as vrea (daca se poate) sa fie baiat si apoi fata, macar el sa aibe grija de surioara mai mica, daca nu voi fi mereu in preajma.Cu ocazia asta nu vor ravni la aceleasi lucruri si in concluzie se vor intelege mai bine.zic eu. :dontknow:
frankie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Baiat, fetele sunt fitoase de mici daca le rasfeti prea mult :). Daca nu e cuminte baiatu` o chem pe Super Old Nanny...
mircea_dbv Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 baiat-sa ii iau dadaca cu 90 60 90 e mai fain sa fii baiat...sa fii fata e...naspa
#spoitoru# Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tot timpul mi-am dorit baiat, peste cativa ani sper sa fie :D , nu stiu de ce dar nu mi-ar placea fata
sylv Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 baiat vreau sa-l fac fotbalist ca si pe tac`su :>
Deian69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 baiat...........baiatFata e greu sa ai mai ales cu atati pradatorii....u know
Christian Verhulst Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eu tare as vrea un baiat. asta ca sa pot sa il invat lucruri pe care pe mine nu m-a invatat nimeni fiindca nu a avut cine. sa fac din el omul care mi-am dorit sa fiu si nu am reusit...
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eu tare as vrea un baiat. asta ca sa pot sa il invat lucruri pe care pe mine nu m-a invatat nimeni fiindca nu a avut cine. sa fac din el omul care mi-am dorit sa fiu si nu am reusit... adik sa inteleg ca vrei sa faci din el...ce tu nu ai fost vreodata...ce ti`ai dorit tu sa fi..deci ai sa ii dictezi ce si cum sa faca..sa iti reversi asupra lui frustrarile tale..te sfatuiesc sa nu faci nici un copil :P
Christian Verhulst Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nu fi dobitoc nene, nu la aia ma refeream... tine-ti sfaturile pentru tine ca de fiecare data cand spui ceva, debitezi tampenii.
Burne Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sanatos sa fie ca e baiat ca e fetita nu conteaza, o sa il iubesc la fel de mult si daca e baiat si daca e fata
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nu fi dobitoc nene, nu la aia ma refeream... tine-ti sfaturile pentru tine ca de fiecare data cand spui ceva, debitezi tampenii. hai hai..vorbeste frumos..ca nu te`am jignit..
Smok3 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Baiat ! imi place mai mult si vreau sa`l educ in asa fel incat sa nu fie fraieru nimanui si sa`i mearga mintea la orice ... :D :pray: cu siguranta o fata...sa fac din ea printesa..nush de ce...tot timpul mi`au placut fetele( )...acuma serios...daca ar fi...mi`as dori cu siguranta o fata...bruneta cu ochii verzi daca se poate... pana si printzesa ii dornica de p.... Fata decat sa`si bage altii p.... in munca mea mai bine sa`si bage fiu`meu p.... in munca altora :pray:
Christian Verhulst Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 si ce-ai vrea, sa fie virgina toata viata ei? de-ar gandi toti parintii asa, n-ai avea tu ce arde :).
Krypton Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Baiat ! imi place mai mult si vreau sa`l educ in asa fel incat sa nu fie fraieru nimanui si sa`i mearga mintea la orice ... :D :pray: pana si printzesa ii dornica de p.... Fata decat sa`si bage altii p.... in munca mea mai bine sa`si bage fiu`meu p.... in munca altora :pray: word :right: Baiat as vrea sa am.. acelasi motiv ca al lui Smok3 ;)
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 baiat..cred ca majoritatea barbatilor vor baiat si femeile vor fete
Kargoth. Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Baiat...pe baiat pot sa-l invat sa joace fotbal...sa ajunga mai bun ca mine :D ...mai incolo sa-l invat cum sa agate fete...alt motiv ar fi ca n-am chef sa vad prin casa numai papusi...si alte porcarii roz...asa ca ma lipsesc de fata :)
#spoitoru# Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 fata nu e bine sa ai ca tre sa fii foarte atent la ele sa nu faca alea alea :P baietii nu raman insarcinati, joaca fotbal, sunt macho B) :)
Shush Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eu as vrea fata sa vina in fiecare zi (dupa 14 ani) cu prietenele ei acasa :)
Ayana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 uhm... parca de amandoi as vrea... numai sa nu trebuiasca sa nasc de 2 ori.. gemeni se poate? :Dasa sunt si foarte atasati unul de celalat si ar avea baietelul grija de fata.. uhm dap.. gemeni... si cezariana :D
clona69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 deocamdata fata daaar ce va iesi va iesi :wub:
robert03 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cand o fii... si fata si baiat.. Insa pana la urma nu conteaza ce "iese", conteaza sa fie sanatos/sanatosi. Astia "macho" de pe aici, daca n-ati aflat pana acum, in general fetele se ataseaza mai mult de tati si baietii de mame... Asa ca o sa faceti din fete fotbaliste si din baieti actori de telenovele.. :lol: Relatia tata-fiu isi face aparitia ceva mai tarziu...P.S. Stargate astepti barza? :lol: :P