mircea_dbv Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume:Mircea Varsta:16 ani Localitate:Timisoara Dorinta:sanatate..si..fistic(mi-e pofta de el in mom de fata )
#spoitoru# Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: BogdaAni: 15Localitate: HategDorinta: sanatate si o craciunitza :)
Uzur Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume : Manu Varsta : 14 Localitate : TimisoaraDorinta : O punga de seminte , un sac de cartofii si pe tine craciunitzo
robert03 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: RobertVarsta: 19Adresa: BucurestiDorinta: orice vrea moshu' e bine primit ... :D :rolleyes:
bunny Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: ehhh..u can call me bunny :D Ani: 18 Localitate: Rosiorii de Vede Dorinta: ho ho ho, a bottle of rom :rofl1: ps: dorintele nu se spun altfel nu se mai indeplinesc
Potyike Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: Potyike :) (vio)Localitate: MuresVarsta: 16 spre 17Dorintza: sanatate la buniku ca il doare inima, si pe postasu :) (sa-mi aduca oda Shoesii ce i-am comandat) :D
|logikal| Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: Logikal (alex)Localitate: BucurestiVarsta: 13 aniDorinta: Sanatate si minte viitoare prietene :X Sa ma placa :D atat ps: iti las' si biscuti cu lapte langa brad e ok ? ;) tio fi si tie foame :P
styng Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume : CornelLocalitate : OradeaVârsta : 19In primul rand sanatate, iar apoi un comp nou :rolleyes:
iGARFiELD Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: ilie Varsta: 18 Localitate: oradea DORINTA!!!: pe jessica alba :wub:
MontBlank Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume: EugenLocalitate: ConstantaVarsta: 18 aniDorinta de Sf. Niculae / Sf. Eugen: Sa iau bacu'Dorinta de Mos Craciun: Un creier cu capacitate mai mare de stocare a informatiilor
Eddy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nume : Muresan Eduard varsta : 16 inca localitate : baia mare o pereche de g-unit`uri :P de la mos craciun ca ii mai darnic imi doresc o masina lowrider, switches, hydraulics and all these shits :P, promit ca nu mai cer cadouri niciodata
Alexiano Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume:AlexVarsta:18 aniLocalitate:VasluiDorinta: O craciunitza simpatik :wub:
{JM}Alex Lifetaker Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume : AlexVarsta : teenager ;) Localitate: craiovaDorinta: Xbox 360 & Nintendo WII(sony sa dea faliment :evil ) :)
Edelweiss Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Buna dragii mei in urma unei discutii cu Mos Craciun, pentru o mai buna comunicare cu voi precum si datorita faptului ca a crescut numarul de "dorinte", am hotarat sa pastram legatura cu voi si pe net De aceea cei care doresc sa vorbeasca cu Mos Craciun sunt rugati sa ii trimita mail pe adresa : mos_craciun2you@yahoo.com sau mie la adresa : craciunitza2you@yahoo.com sau direct aici pe forumul Linkmania Pentru voi BAIETI si fete ca sa fiti mai relaxati in relatia cu Mos Craciun sau Craciunita folositi adresele de mail specificate sau forumul. In mail completati urmatoarele : Nume si Prenume Varsta Localitate DORINTA!!! Astept cu nerabdare dorintele voastre si va voi raspunde atat eu cat si mos craciun la mail-uri uhm... Craciunitzo... aia e poza ta din avatar? nu ti-e frig imbracata asa? si de ce "BAIETI" e scris cu caps si "fete" asa micut? cum adica sa fim mai "relaxati" in relatia cu voi? esti blonda natural? doar cateva intrebari de copil inocent care n-a inceput sa rasfoiasca inca playboy si are o imagine mai inocenta si mai spirituala despre Craciun. on topic Nume: Olga Varsta: 22 Localitate: Timisoara DORINTA: raspunsul la intrebarile de mai sus, precum si: ce se urmareste defapt prin acest thread? sau prin id-urile/profilele alea ciudate de yahoo? poti sa-mi indeplinesti dorinta, Craciunitzo? daca nu, da-mi macar iubire, intelegere, zapada si pace in suflet. desi cred ca o sa ma ocup personal de asta.
PrinceOfPersia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nume:Bogdan Varsta:13 Localitate:Arad Dorinta:Sanatate si niste casti SteelSound 5H.
HellKobra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume: Bogdan Varsta: 14 ani Localitate: Craiova Dorinta: Sa iau examenu de capacitate si o caramea
iReal Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume : AlexVarsta : 17Localitate : BucurestiDorinta : Un motor supersport :X
drusca Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume:Andrei Varsta:13 Localitate:Pitesti Placa video Nvidia 6600 si 1 GB RAM (deocamdata )
Qui-Gon Jinn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume: AndreiVarsta: 17 aniLocalitate: GalatiDorinta: I want myself back...vreau sa ma pot bucura de Craciun cum o faceam candva...multumesc.
Deian69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume:DeianVarsta:19 aniLocalitate:TimisoaraDorinta:Spiritul de Craciun adevarat.......
JustDan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume : Preda Daniel-NicuVarsta: 15 aniLocalitate : ConstantaDorinta :Pace,liniste,dragoste si sanatate(in mare parte Christmass Spirit)Btw : Frumos topic.
Shush Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nume: ShushAni: 18Localitate: BrasovDorinta: pace in lume ...... nuuuuu ..... 100K euro :D
menthol Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nu vrei sa completam si numarul cardului, si parola?? Nume Mario Ani : 20 de revelion :D Localitate : Satu Mare Dorintze : sanatate tuturor si cadouri tuturor copiilor :beer:
m4x Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Prenume : George, numele nu Varsta : 16 Localitate : VasluiDORINTA!!! : Sa ninga :( + un cd-key cu CS:S (dak nu cer prea mult)