blk Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Andy, chiar sunt curios. Cand erai mai mic, pe la 7-8 ani, nu simteai nimic cand te gandeai ca vine Mos Craciun? :) Sper intr-un raspuns sincer. SARBATORI FERICITE TUTUROR! La 7-8 ani mai credea cineva in Mos Craciun? Eu la 5 ani parca am aflat.. Sarbatori fericite si tie :dance:
D.K. Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Aprop de mos craciun. Tin minte cand eram mic k tata in seara de craciun cand so dus sal aduca pe "mos" bause ceva la el sh knd o venit mosu la mine mirosea tot a bere
menthol Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Luna Decembrie RULLZ...10 dec. ziua mea dar sincer eu astept revelionul si craciunul....macar revad rudele care au plecat in tara :)ziua mea e in 31 :D
Alexiano Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Abea astept noaptea de REVELION ca acolo beau bine, si imi place ca se lumineaza orasul de artificii si zici ca esti in razboi cu petardele astea ;)
m4x Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 iarna ii anotimpul meu preferat :D , ZAPADA, Craciunul, Bradul de Craciun si nu in ultimul rand Revelionul :dance: bine si artificile, multe multe :D , f frumos iarna si un revelion fara zapada sucks :( , tin minte ca intr`un an a nins fix la 12 noaptea, de revelion ( a fost cel mai frumos an atunci ) ..Sarbatori fericite de acu ! :Dp.s. sper sa nu va fi plictisit !
D.K. Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Credeti ca anu asta de craciun o sa avem zapada???Eu NU
m4x Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 is cam 15 grade afara la Vaslui si cred ca de craciun nu va fi zapada :( desi eu sper :crybaby:
Beethoven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Toti vorbiti de semnificatii spirituale si beneficii materiale. La curatenia generala de Craciun nu s-a gandit nimeni? :P
Kargoth. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Toti vorbiti de semnificatii spirituale si beneficii materiale. La curatenia generala de Craciun nu s-a gandit nimeni? :PUhm...mai rau este dupa ce se termina Craciunul...ai atunci ce curatenie sa faci :D
Raul Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 neah cel mai nasol e dupa revelion esti obosit eventual au venit mai multi la tine acasa si sa vezi curatenie :D
SlyBoy Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mai oameni buni nu va mai criticati unul pe altul : ba ca eu fac aia , ba ca e nashpa ce faci tu si tot asa. Fiecare are modul lui de a se simti bine. Da, luna decembrie e o luna frumoasa dar putin cam friguroasa si obositoare: curatenie , goana dupa cadouri, etc.Mie imi place : zapada, pe derdelus :P cu naylonul, colindatul si uratul la fete acasa si in general cam tot ce e frumos si de bun gust.