Jump to content
D.K.

Sarbatorile de Iarna

Recommended Posts

Posted

Andy, chiar sunt curios. Cand erai mai mic, pe la 7-8 ani, nu simteai nimic cand te gandeai ca vine Mos Craciun? :) Sper intr-un raspuns sincer.

:wav:SARBATORI FERICITE TUTUROR! :wav:

La 7-8 ani mai credea cineva in Mos Craciun?

Eu la 5 ani parca am aflat..

Sarbatori fericite si tie :dance:

Posted

Aprop de mos craciun.

Tin minte cand eram mic k tata in seara de craciun cand so dus sal aduca pe "mos" bause ceva la el sh knd o venit mosu la mine mirosea tot a bere =)):))

Posted

Luna Decembrie RULLZ...10 dec. ziua mea dar sincer eu astept revelionul si craciunul....macar revad rudele care au plecat in tara :)

ziua mea e in 31 :D

Posted

iarna ii anotimpul meu preferat :D , ZAPADA, Craciunul, Bradul de Craciun si nu in ultimul rand Revelionul :dance: bine si artificile, multe multe :D , f frumos iarna si un revelion fara zapada sucks :( , tin minte ca intr`un an a nins fix la 12 noaptea, de revelion ( a fost cel mai frumos an atunci ) ..

Sarbatori fericite de acu ! :D

p.s. sper sa nu va fi plictisit !

Posted

Toti vorbiti de semnificatii spirituale si beneficii materiale. La curatenia generala de Craciun nu s-a gandit nimeni? :P

Uhm...mai rau este dupa ce se termina Craciunul...ai atunci ce curatenie sa faci :D

Posted

Mai oameni buni nu va mai criticati unul pe altul : ba ca eu fac aia , ba ca e nashpa ce faci tu si tot asa. Fiecare are modul lui de a se simti bine.

Da, luna decembrie e o luna frumoasa dar putin cam friguroasa si obositoare: curatenie , goana dupa cadouri, etc.

Mie imi place : zapada, pe derdelus :P cu naylonul, colindatul si uratul la fete acasa si in general cam tot ce e frumos si de bun gust.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...