D.K. Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Daca tot vin sarbatorile m-am gandit sa deschid un topic cu discutii despre ele,ashe ca hai sa discutam putin.
#spoitoru# Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 pai sarbatorile de iarna, in special Craciunul este sarbatoarea mea preferata, luna decembrie e luna mea preferata probabil pt k m-am nascut in aceasta luna,dar revenind la Craciun, este sarbatoarea mea preferata pt k sa nu uitam de Craciun s-a nascut Domnul Isus si sa nu uitam asta, pt unii Craciunul este doar o sarbatoare knd iti cumperi haine noi, cumperi cadouri, vine Mos Craciun, dar sa nu uitam k de Craciun s-a nascut Domnul Isus ;)
Sequenz 31 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 abia astept sa vina sarbatorile :D.ma duk cu Viflaimu :D
D.K. Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ca si lu bostina sarbatoarea mea preferata ii Craciunul.Cumperi cadouri,te intalneshti cu rude cu kre nu teai mai vazut de mult,sh momentu ala ashe bine ma simt de craciun :D
M0rtix Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 bostina te dai mare credincios dar nici macar nu stii cum se scrie corect numele domnului (Iisus). Ce ai scris tu acolo inseamna magar,asin.
Burne Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 bostina te dai mare credincios dar nici macar nu stii cum se scrie corect numele domnului (Iisus). Ce ai scris tu acolo inseamna magar,asin.woooooooooooooooord !hmmmm lumea e mai buna , uitam de problemele de peste an, zpada, schi , vacanta, facem cadouri celor dragi , familia se aduna la masa si neaparat colinde in loc de "slagarele" de zi cu zi ........ cam asta inseamna pt mine perioada 24 decembrie 1 ianuarie
laptic Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Da asa este .. este luna in care mananci bine .. bei bine .. dormi bine .. si iti aduce mos cracila .. sau babbo natale .. cadouri ..e frumos .. knd afara ma linje .. e beeton .. app in 13 dec ii ziua mea .. astept cadourile :beer: sanatate .. de sarbatori
Alvin Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Luna Decembrie RULLZ...10 dec. ziua mea dar sincer eu astept revelionul si craciunul....macar revad rudele care au plecat in tara :)
#spoitoru# Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 bostina te dai mare credincios dar nici macar nu stii cum se scrie corect numele domnului (Iisus). Ce ai scris tu acolo inseamna magar,asin.sorry k te contrazic, dar religia mea este baptista si la aceasta religie Isus se scrie doar cu un "I" , dak te dai tu mare stiitor ;)
StiuCA Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 craciun fericit tuturor ... sau un mos nic fericit .. oricum sa fiti fericiti hoo hoo hooo
styng Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Intradevar, Craciunul este ceva deosebit, cel putin pentru mine e.
andypopa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ideea de baza este ca in calitate de crestin ar trebui sa te gandesti la Iisus, nu sa te gandesti la getting gifts.Daca vreti parerea mea, yeah, it's ok, doar n-o sa fiu gica contra acum, semnificatia nu as putea sa spun ca ma da pe spate, si nici felul in care este cinstita (bradul si mancarea si toate celelalte), mai mult ma incanta starea de happiness a celor din jur si faptul ca nu trebuie sa indur atata caterinca proasta cat primesc in tot restul anului pentru ca "oamenii sunt mai buni de Craciun".
Shush Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ideea de baza este ca in calitate de crestin ar trebui sa te gandesti la Iisus, nu sa te gandesti la getting gifts.trebuie sa te contrazic insa ar trebui sa te gandesti la cadouri :D
Potyike Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Sarbatoarea ideala: Multa zapada, snowboard, cadouri si femei
Kargoth. Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Sper sa avem parte de zapada anul asta de Craciun(I love the snow ^_^ )...in rest...de cand ma stiu Craciunul nu a insemnat altceva pt mine decat cadouri multe(mai ales ca ziua mea e cu 2 zile inainte de Craciun :D )...oricum de cativa ani incoace programul meu de Craciun este neschimbat...
M0rtix Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 craciunul fara zapada nu prea are farmec :) ! e dezolant sa vezi mosi craciun prin oras daca afara nu e zapada, parca nu e acelasi sentiment. in rest sarbatorile de iarna inseamna multa bucurie, mancare, bautura si nu in ultimul rand cadouri. (sa nu uitam ca cel mai pretios cadou este vacanta :dance: )
Valek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Numai la cadouri, bani de colinda, stat pe scaun, baut, femei etc va ganditi. Daca sunteti ortodocsi, si va laudati ca voi credeti in dumnezeu, de ce nu mergeti in biserica de craciun seara, sa va petreceti timpul rugandu-va la preaslujitul vostru dumnezeu?
Tzugui Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Sarbatoarea ideala: Multa zapada, snowboard, cadouri si femei WORD :right: desi nu cred ca o sa avem prea multa zapada de craciun si de rev :( @Valek...am o singura intrebare pentru tine(sa nu o iei ca o jicnire): Tu te consideri un adevarat crestin? eu unul nu ma consider crestin in totalitate...poate cred ca exista un Dumnezeu si o Sfanta Treime dar nu cred anumite chestii...de ex: cum a fost creat pamantul....acolo se refera doar la Terra...dar cu restul universului ce sa intamplat? :blink: ala cum a mai aparut
Comisarul Moldovan Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 e intradevar cea mai frumosa luna a anului...multe sarbatori..veselie..distractie...zapada...mergem la munte..e intradevar frumos..ca sa nu mai zic si de cadouri :) pacat ca tre sa dau si eu... o gramda de bani j/k
THuG-Radu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pfu, sarbatorile de iarna ... pfuuuu. Haos iara :D Craciunul, distractie cu prietenii, colinde de la unu la altu, plimbat prin centru, cadouri, mancare, bautura, intalnirea cu cei dragi, happyness in familie, tot ce`i frumos :D Revelionul, haos, masacre, chef, bautura, femei, betii crunte, dormit in zapada, etc ! :) Acuma sotto o sa vina 2-3 care o sa ma faca betiv notoriu si sa ma iau in gura cu ei ! :rofl1:
Smok3 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Craciunul, distractie cu prietenii, colinde de la unu la altu, plimbat prin centru, cadouri, mancare, bautura, intalnirea cu cei dragi, happyness in familie, tot ce`i frumos Revelinonul undeva departe cu prietena sa fie mai romantic :wub:
blk Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ce inseamna pentru mine sarbatorile de iarna? Absolut nimic. Doar un anotimp, doar o anumita parte a anului careia ii dam noi semnificatii speciale ca sa ne umplem viata.
Stargate Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Teoretic: bucurie, zapada, distractie si sarbatori religioase. Cadouri si veselie.Practic: oboseala cumulata peste an isi arata coltii, agitatia de sarbatori, cheltuieli muuult mai mari ca de obicei...pregatiri febrile.Concluzie: organizati-va bine sa va puteti bucura de fiecare moment.p.s. Ati uitat de Mos Niculae !!! sincer o sa imi cumpar 1 kil de portocale si o sa le mananc singur... :cool2:
robert03 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Luna Decembrie e preferata mea... Cand eram mai mic parca era mai multa zapada.. acum mai rar.. Imi place iarna datorita Sarbatorilor si a atmosferei care se creaza in jurul lor. Ce perceptie au altii, si se simt ei, despre Sarbatorile de iarna, nu comentez pt ca e mai inteligent. M-am plictisit de "polemici" cu useri care nici nu stiu pe ce lume traiesc, n-au nicio treaba cu scoala, etc.. E problema lor.. Desi ar merge un "GET A LIFE".. Eh.. uite ca tot am comentat.. :lol: @andy: Ideea de baza este ca in calitate de crestin ar trebui sa te gandesti la Iisus, nu sa te gandesti la getting gifts. Ai dreptate partial. E corect ceea ce ai zis dar aminteste-ti cu ce au venit Magii la nasterea Domnului. Asa ca nu e imoral sa te gandesti la cadourile de Craciun. De acolo probabil este bucuria oamenilor atunci cand primesc cadouri de Sarbatori. :) Andy, chiar sunt curios. Cand erai mai mic, pe la 7-8 ani, nu simteai nimic cand te gandeai ca vine Mos Craciun? :) Sper intr-un raspuns sincer. SARBATORI FERICITE TUTUROR!