THuG-Radu Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Imi dai o sursa de unde stii tu sigur ce anume a facut si ca a intrat din greseala? Sau doar vorbesti ca sa te aflii in treaba?Stiu ce poate. E de ajuns.
blk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Stiu ce poate. E de ajuns.Deci intre timp si fara dovezi e doar parerea ta, right?Si americanii se gandesc sa il bage la inchisoare 54 ani pentru ca nu a facut nici o paguba ci doar a "intrat din greseala" pe calculatorul unei secretare , rigt?
THuG-Radu Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Deci intre timp si fara dovezi e doar parerea ta, right?Si americanii se gandesc sa il bage la inchisoare 54 ani pentru ca nu a facut nici o paguba ci doar a "intrat din greseala" pe calculatorul unei secretare , rigt?Eu doar am postat, e doar o parere, nu trebuie sa imi dai dreptate sau sa crezi in ceea ce scriu right ? Freedom of speach.
Diabolik_01 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 speech*ba :) :sef: Te bagi singur in seama On: Hacleru acela lucreaza acum pentru Nasa
Lexa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 On: Hacleru acela lucreaza acum pentru NasaAi dreptate, din cate am auzit cand prinde un hacker(ma rog cracker), nasa nu-l "baga in puscarie" ci din contra, il angajeaza.
ReNuX Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ala era hacker(vorba vine) nu cracker.. un cracker nu se lauda peste tot :surprised:
Lexa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ala era hacker(vorba vine) nu cracker.. un cracker nu se lauda peste tot :surprised:hacker, security braker, cracker, au ceva in comun nu? :)
ReNuX Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 au.. dar crackerul e un om care sparge, si tace.. hackerul sparge.. dar e exact invers :)de ex un cracker si un hacker sparg un site.. crackerul nu face nimic ca sa iasa in evidenta ca a spart acel site (pastreaza, cine stie ce va fi cu acel site), iar hackerul pune un txt de ex cu "WEBSITE HACKED BY..."
Daedalus Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Renux, cand zici cracker te cam gandesti la warez. Un hacker foloseste Internetul si provoaca in mod direct pagube. Hacker?Really, credeti ca un idiot ar putea fi numit un hacker?Ganditi-va ca ati "spart" un server NASA, ce ati face cu el?V-ati urca un BNC ?Acum, nu va mai aratati talentul de mari "hackeri", cand nici macar nu stiti scopul unui hacker.Daca intrii pe mIRC, nu esti instant un mare hacker/cracker, vad ca toti ati avut cate ceva de la NASA, care mai decare mai hacker ca altul.Linistiti-va, daca ati pus si voi mana pe un scanner de ssh-uri ( e SSH, nu root invatati dracului odata! ) ati prins un user cu acces de root, ati urcat un bot de mIRC, sau alta porcarie pentru a arata "skill-urile" voastre ... asta nu va face hackeri!Auzi, ia zi...Tu stii foarte bine nu? Am avut la servici oameni care erau chiar incredibili in ale cracking-ului. Ia spune tu ce e un hacker tataie? Stiai ca sa adopti acriunile unui hacker presupune o minte extraordinara? NU! Cel putin in matematica.
Lexa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Renux, cand zici cracker te cam gandesti la warez. Un hacker foloseste Internetul si provoaca in mod direct pagube. Auzi, ia zi...Tu stii foarte bine nu? Am avut la servici oameni care erau chiar incredibili in ale cracking-ului. Ia spune tu ce e un hacker tataie? Stiai ca sa adopti acriunile unui hacker presupune o minte extraordinara? NU! Cel putin in matematica.Intr-un fel sau altul iHack are dreptate, toti ce stiu sa intre pe mirc si urca un BNC pe un radmin se cred hackeri oO. Mareeee chestie sa dai un scan cu un ipscanner, gasesti niste host-uri fara pass si ala e. Hackerul face more than that, pe langa faptu ca gaseste acel calc/ip, mai face si damage host-ului, cum a zis si renux, cracker-ul nu face decat sa sparga, hacker-ul isi lasa urme.
[Creator] Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pur si simplu e tare + cum au spus si altii va primii o slujba foarte bine platita...poate chiar mai mult decat un presedinte ca castiga )
uLise Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ' date='May 30 2007, 17:11' post='1991068']Pur si simplu e tare + cum au spus si altii va primii o slujba foarte bine platita...poate chiar mai mult decat un presedinte ca castiga ) poate chiar mai mult decat un presedinte ? Nu esti sigur :) ?.......... ala castigat de 100 ori mai mult decat presedintele ;) .... la ce buget au aia
[Creator] Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Posibil sa ai dreptate...ala e angajat pentru toata viata cu un salar de te doare capul.
kId0 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Stiu ca e stire veche dar am si eu niste chestii de zis, poate le cititi sau poate nu ...1. L-au prins pentru ca a fost prost, si avea mIRC-ul in sange. Si-a facut BNC pe serverele NASA.2. Nu era nici hacker, nici cracker, nici security breaker ... era WhiteHat, exact cum spune si numele. Acesti white hat in general lucreaza pentru a depista gaurile de securitate in anumite servere; spre deosebire de black hat sau grey hat, care, in principiu cauta castig.3. Acum mai mult ca sigur lucreaza la NASA, dar eu sincer il compatimesc.Ganditi-va ca are o gramada de bani dar nu are ce face cu ei; cei de la NASA nu parasesc niciodata "orasul" unde stau, sunt chemati la lucru ORICAND, si nu se poate pleca de acolo decat foarte greu .A fost doar parerea mea ... nu trebuie sa o luati in seama sau sa ma credeti :).PS: BigUP pentru el, a pus romania pe harta, si inca odata a aratat ca nu turcii dau jos america de pe internet, ci noi ;)
ooo1o1o1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nu prea cred ca va intra in inchisoare, ci din contra, va primi o slujba bine platita. wink.gif Nu se stie, dar referitor la asta sa nu uitam si povestea lui Kevin Mitnick care nu a apucat sa primeasca o slujba la ei si si-a servit pedeapsa in inchisoare (nu in totalitate)!
Guest Master2peu Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 (edited) Dupa cate vad si imi si dau seama sunteti toti niste retardati cu niste mici exceptii..Cum dracu sa ii dea NASA la un mucos de bani gata un JOB...voi stiti sa cititi....Tembelu asta nu a fost nici un mare "haker" a pus niste cacaturi de BNC-uri...Si sa va spun ceva...Adevarati hakeri nu sunt niciodata prinsi....smecheriile care au fost facute de ei,au cazut in capul tembelului.....Trezitiva la realitate ca in viata nu e totul "Sal draga,Ce faci draga,un asl se poate..."sau multe porcari la care imi vine sa vomit...Am mai citit pe niste Forumurii cum o distrusa si-a gasit marea iubire pe IRK si acum se iau de Sotii.....nu mai am nimik sa va zik....Doar deschideti bine ochiiiii....Si inainte sa postati ceva ganditi ce scrieti ca din intamplare am ajuns aici si dupa cate am citit vad k nu aveti prea multa minte.....Voi ar trebui sa va terminati scolile sa faceti ceva folositor pentru omenirea asta nu Take-uri (cum spunea alt tembel) si alte chesti de genu asta...Invatati lucruri folositoare in viata k din astea nu o sa ramaneti cu nimik...Bafta all si incodata trezirea la realitatesuspend pentru jigniri Edited September 3, 2007 by IceMan
Azra'il Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dupa cate vad si imi si dau seama sunteti toti niste retardati cu niste mici exceptii.. Cum dracu sa ii dea NASA la un mucos de bani gata un JOB...voi stiti sa cititi....Tembelu asta nu a fost nici un mare "haker" a pus niste cacaturi de BNC-uri...Si sa va spun ceva...Adevarati hakeri nu sunt niciodata prinsi....smecheriile care au fost facute de ei,au cazut in capul tembelului.....Trezitiva la realitate ca in viata nu e totul "Sal draga,Ce faci draga,un asl se poate..."sau multe porcari la care imi vine sa vomit...Am mai citit pe niste Forumurii cum o distrusa si-a gasit marea iubire pe IRK si acum se iau de Sotii..... nu mai am nimik sa va zik....Doar deschideti bine ochiiiii.... Si inainte sa postati ceva ganditi ce scrieti ca din intamplare am ajuns aici si dupa cate am citit vad k nu aveti prea multa minte..... Voi ar trebui sa va terminati scolile sa faceti ceva folositor pentru omenirea asta nu Take-uri (cum spunea alt tembel) si alte chesti de genu asta...Invatati lucruri folositoare in viata k din astea nu o sa ramaneti cu nimik... Bafta all si incodata trezirea la realitate Crezi ca daca jignesti pari inteligent? Impusca-te
iLoveCalifornia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hackeru ala ii aradean :D ARAD FTW!!!wow ce reply inteligent , FTW :rofl1:@OT: Aradean sau nu , este roman . Romanul invata repede , cand avea americanu calculator , romanul inca se uita la Tv sau asculta radio
liquidz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 wow ce reply inteligent , FTW :rofl1:@OT: Aradean sau nu , este roman . Romanul invata repede , cand avea americanu calculator , romanul inca se uita la Tv sau asculta radioOT: logic :) intotdeauna suntem cu un pas in urma :(
Az. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 OT: logic :) intotdeauna suntem cu un pas in urma :( Nui adevarat suntem primii care le strica jucariile )
Guest Leutzcs Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 NASA Scrie pe el :D , chiar credeti ca o sa faca parnaie? Bravo Lui !