Jump to content
THuG-Radu

Un roman a spart serverele de la nasa !

Recommended Posts

Posted

ii cunosc pe baietii din WhiteHat.. si RedHat :) .. pe IRC au cam toate nickurile gen.. Ana, Mihaela, Adrian.. astea mai cautate.. sunt dedtepti baietii.. am auzit ca sunt hackeri mari.. care si`au facut o alianta :) Asta nu`i bine :) Niste hackeri aliati :) Doamne feri :)

mai informeaza-te inainte sa spui ceva <_<

"hackeri mari" ????? :sef:

cand ma ocupam eu de prostii pe IRC, baietii de pe WhiteHat abia se organizau. Le luam toate nickurile prin flood, (root sau boti).

Posted

cand ma ocupam eu de prostii pe IRC, baietii de pe WhiteHat abia se organizau. Le luam toate nickurile prin flood, (root sau boti).

acum te lauzi sau mi se pare mie....? :whistle:

Posted

Nush de ce o dati in diverse. Sa furi nick`uri ? :rofl1:

Acuma daca ma reapuc de IRC fac rost de cele mai tari nick`uri daca vreau. Nu e vorba de LUAT/FURAT NICK`uri, e vorba de ceva mult mai greu. (sau asa se pare).

Posted

de unde stiti ca nu era lasata usa deschisa cine reuseste lau angajat =))

Nu cred ca sunt aia atat de slabi incat sa le spargi lor firewalurile si etc........nu ma pricep eu la chestii dinastia....dar totusi vorbim de NASA

Haha :) Asta e perceptia tuturor: nasa frate, n-are cum!

Hahaha :)

198.116.0.0 - 198.123.255.255

Alea-s clasele NASA.

Stii cate calculatoare incap acolo? Muuulte stai tu calm. Stii cate secretare proaste incap acolo? :D

"A spart servele" - ei nici nu dau detalii despre CE a facut mai exact, ce calculatoare a spart si ce functii indeplineau ele. Nu, hai sa punem un titlu de senzational in loc sa facem o stire de calitate. Romania...

Chiar şi unul dintre profesorii săi de informatică de la Universitatea de Vest ?Vasile Goldiş”, citat de Jurnalul Naţional, consideră că Victor Faur era un student de nota 4, care nu ar fi putut să pătrundă în reţeaua informatizată a agenţiei guvernamentale americane. ?Nu a participat aproape la nici un curs de informatică, iar la examene era de cele mai multe ori restanţier”, a declarat profesorul.

Ceea ce zice profesorul e zero barat. Argumentul lui => nu stiu elevul, nu se prezinta la ore, nu se prezinta la examene, therefore, el nu ar putea face asta. Hai ca si acum mai tin minte cum un profesor super inteligent chipurile mi-a zis "HTML e editor de text"... Intelepciunea marilor pedagogi romani...

Uite exemplu : TheBest o prins odata un root de la nasa, nasa.gov.com, o intrat in el, s`o speriat, si l`o dat la alti 20 de tovarashi de`a lui, ca sa nu fie IP`ul lui printre ultimele accesate in root biggrin.gif Deci nu e chiar greu sa prinzi un root de nasa smile.gif Dar sa recunoastem, ca si TheBest le are biggrin.gif

Povesti cu rutu si beneceu. TheBest al tau n-ar fi in stare sa codeze o aplicatie web...

nasa.gov.com nu tine de nasa, a propos.

Hai ca am prins si eu haceri de-astia care imi varau pe gat povesti cum aveau ei chestii sa nu ii detecteze cu beculete cu pac pac chestii, si ei n-au fost atenti la beculete, si PAF manca-ti-as gura i-a prins, si au stins laptopurile, au dat de pamant cu ele si le-au ingropat in gradina. Si cu ce impatimire le ziceau suporterii lor...

La intrebarea "In ce stii sa codezi?" am ramas fara raspuns pana in ziua de azi.

Posted

o sa faca cu el asa cum au facut si cel care a spart serverele CIA acum vreo 4-5 ani. Ii dau 2 optiuni. Fie inchisoare vreo 40 de ani si daune de cateva milioane de dolari, fie merge in america si lucreaza pentru ei. asta daca a fost el cel care a spart serverele.

Posted

Daca chiar el a facut ce a facut, ar trebui sa il angajeze americansky pt 10 ani si apoi sa-l trimita inapoi in chip de pensionar cu 3.000 $ / luna si gata.

:nanana:

Intre timp altul ii va lua locul. ;)

Guest Shadow`s Daughter
Posted

vai ce face plictiseala din om =)).....kiddin`...so, we`re smart, ei? pakat ca nu stim sa ne folosim de asta.... <_<

Posted

Nop nu cred ca a fost el :) profi au zis ca e un elev de nota 4 ;)

ce sar fi putut intampla a venit ION la el acasa si ION a intrat in xxx pacolo ce a facut depe calculatoru lui iar cei de la nasa la identificat pe el

SAU daca avea retea big deal Radmin 2.1 cand el a lasat pc aprins si era afara si a facut ce a vrut el depe calculatoru omului

cu radmin foloseam sa vad cu cine vbeste gagica mea pe mess ^_^ se plangea ea ca se misca pc mai greu dar eram sigur ca nu ma inshala cel putin 90 % :rofl1:

Posted

Tare as vrea sa se trezeasca ala cu FBI-ul si echipa SWAT la usa =)) si ala sa fie un copil de 15ani iar aia sa intrebe pe masa ION Xulescul e acasa? iar masa sa ii intrebe daca sunt colegii lui de scoala? :rofl1:

@ontopic

Consider ca Romania e o "forta" in lumea virtuala a hackerilor.

Posted

Sa va explic cum l-a prins? Tot din prostia lui.

A vrut sa se dea mare pe IRC si si-a facut host pe serverele alora. Avea ceva gen SirVic.nasa.gov .

L-au turnat! Acum cui o sa ii mai fac eu take ?? :hair:

Tocmai planuiam inca unul.. Si nu mai primea op inapoi =))

duamne ... cum si pentru asta e mare hacker ??? :blink: revenitiva oameni ... dak intri 2 - 3 luni pe mirc nu ai cum sa nu afli cum se face asha ceva ... pfff asta faceam acum 3 -4 ani cand foloseam mircu :blink: damn pe mine de ce nu m-a prins nasa :(

Guest iHack
Posted

Hacker?

Really, credeti ca un idiot ar putea fi numit un hacker?

Ganditi-va ca ati "spart" un server NASA, ce ati face cu el?

V-ati urca un BNC ?

Acum, nu va mai aratati talentul de mari "hackeri", cand nici macar nu stiti scopul unui hacker.

Daca intrii pe mIRC, nu esti instant un mare hacker/cracker, vad ca toti ati avut cate ceva de la NASA, care mai decare mai hacker ca altul.

Linistiti-va, daca ati pus si voi mana pe un scanner de ssh-uri ( e SSH, nu root invatati dracului odata! ) ati prins un user cu acces de root, ati urcat un bot de mIRC, sau alta porcarie pentru a arata "skill-urile" voastre ... asta nu va face hackeri!

Guest Blaidy
Posted

iHack ultima data s-a postat din Dec. 10 2006 :|

Asa si ? crezi ca ne intereseaza ? NU

Posted

Suntem romani si de aceea speram sa nu intre la inchisoare, dar totusi ganditi-va ca e NASA! Putea sa vinda informatii teroristilor sau eu mai stiu ce..Oricum e ceva greu de realizat, dar daca e asa destept putea sa foloseasca intr-un scop mai nobil ^_^

Guest Ssmuggster
Posted

omgwtfomfgh4x0r

Posted

Suntem romani si de aceea speram sa nu intre la inchisoare, dar totusi ganditi-va ca e NASA! Putea sa vinda informatii teroristilor sau eu mai stiu ce..Oricum e ceva greu de realizat, dar daca e asa destept putea sa foloseasca intr-un scop mai nobil ^_^

Tu nu pricepi ca n`o ajuns la datele lor ? SirVic e praf, am mai zis`o, a intrat DIN GRESEALA !!!

Tre sa fi redus mintal sa spargi asa ceva si sa`ti faci bnc doar ca sa arati la tovarashii de pe IRC si din TEAM ca vai doamne ce`am facut eu !

Posted

Tu nu pricepi ca n`o ajuns la datele lor ? SirVic e praf, am mai zis`o, a intrat DIN GRESEALA !!!

Tre sa fi redus mintal sa spargi asa ceva si sa`ti faci bnc doar ca sa arati la tovarashii de pe IRC si din TEAM ca vai doamne ce`am facut eu !

Imi dai o sursa de unde stii tu sigur ce anume a facut si ca a intrat din greseala? Sau doar vorbesti ca sa te aflii in treaba?

Posted

Imi dai o sursa de unde stii tu sigur ce anume a facut si ca a intrat din greseala? Sau doar vorbesti ca sa te aflii in treaba?

Black ... e prima oara cand iti intorc vorba, dar asa e ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...