Jump to content
THuG-Radu

Un roman a spart serverele de la nasa !

Recommended Posts

Posted

http://backup.whitehat.ro :whistle:

pe acel site(care ieri rula fara nici o problema) erau scrise niste lucruri care nu il vor baga la inchisoare. era ceva gen "scopul muncii mele este ca sa arat celor de la nasa gaurile lor, ptr. ca ei sa le rezolve"

P.S: in engleza era :D

Posted

hacker mare, minte putina. Decat sa trimita un e-mail mai bine radea de ei, acum va primi ani grei de inchisoare.

NASA nu are cele mai performante calculatoare si securitate (o sa imi spune-ti ca sunt nebun) cunoscatorii stiu.

Posted

din cate am inteles de la stiri, respectivul nu numai ca a intrat in serverele de la nasa, dar a inceput sa stearga lucruri pe acolo si le-a facut o paguba de vreo 2 milioane de euro.... Chiar credeti ca il vor americanii dupa o paguba ca asta ? Poate o sa-l ia, dar o sa munceasca pe gratis ceva vreme :D

Oricum americanii sux :D

Posted

haideti sa fim seriosi...multi dintre voi care le aveti cat de cat cu mircu puteti cauta pe google "unelte" scrise de altii in C si C++ si apoi sa le folositi pt a scana cateva zile in speranta de a gasi brese pe servere straine; apoi se mai si lauda asa-zisu "hacker", desi el a folosit programe facute de altii mai destepti ;)

toti il pupati in fund....un "hacker" adevarat nu este prins si nu se lauda cu asa ceva...o face pt a se autoverifica si se foloseste de unelte proprii

CONCLUZIE: daca vreti celebritate urmata de parnaie ... apucati-va si voi de ce am zis mai sus ;)

P.S.: ce sa-l angajeze mah? au aia de la NASA experti in programare si criptare ( voi chiar credeti ca tanarul asta e ceva geniu in ale programarii? ). Cat despre srverele "pasta " de la NASA ... NU EXISTA SERVER 100% SECURIZAT

Posted

haideti sa fim seriosi...multi dintre voi care le aveti cat de cat cu mircu puteti cauta pe google "unelte" scrise de altii in C si C++ si apoi sa le folositi pt a scana cateva zile in speranta de a gasi brese pe servere straine; apoi se mai si lauda asa-zisu "hacker", desi el a folosit programe facute de altii mai destepti ;)

toti il pupati in fund....un "hacker" adevarat nu este prins si nu se lauda cu asa ceva...o face pt a se autoverifica si se foloseste de unelte proprii

CONCLUZIE: daca vreti celebritate urmata de parnaie ... apucati-va si voi de ce am zis mai sus ;)

P.S.: ce sa-l angajeze mah? au aia de la NASA experti in programare si criptare ( voi chiar credeti ca tanarul asta e ceva geniu in ale programarii? ). Cat despre srverele "pasta " de la NASA ... NU EXISTA SERVER 100% SECURIZAT

Ok, e cum zici tu, dar tre` sa sti cat de cat ca sa poti face asa ceva. Nu e o fi expert sau mare geniu in ale criptarii, dar un GG merita.

Cum zici tu, un hacker adevarat, sta ascuns, si profita. Daca nu ma insel, am auzit ca sunt vreo 2-3 si prin Oradea ... care chiar le au cu astea :D Pe unu il cunosc.. de ceilalti 2 doar am auzit ! :)

Posted

True Radu :)

Din toata harababura asta... stii care e lucru` bun?

Au mai auzit si americanii aia de Romania ( multi poate pt prima data :P )

Prin Microsoft s`a auzit de Romania, cum zicea cineva mai sus, romana fiind a doua limba vorbita in Microsoft ! :)

off-topic

da`mi 1 PM cu Id`u tau :D

Posted

America marii regi al universului :P Romania can teach them a lesson hackerul asta ar trebui sa primeasca nota zece pt ca americani sunt niste increzuti cred ca ei sunt totul dar o tara urmasa in urma(fata de america) a spart computere de la NASA deci Romania face un pas! Sa sarbatorim

Nu cred ca primesti inchisoare...il vor pune sa sparga altceva :cool2:

Posted

1. Ascultati ce-a zis Vinsanity despre hackerii adevarati. Am unele dubii despre metodele cum a "intrat" acest tanar acolo myself, nu ca ce-a facut n-ar cere un anumit grad de inteligenta, dar cred ca metodele nu sunt impresionante, ci mai mult cercetariile pe care le-a facut in prealabil.

2. Pagubele de 2 milioane de euro - sa stii ca... e mult rahat pe paginile alea de ziar si pe ecranul ala de televizor. "Daca o stire poate fi facuta senzationala, de ce nu?"... asta e mentalitatea. Adevarul e puternic modificat: check this out, un tip avea o retea ilegala, 65 calculatoare, ziarul local scrie ca avea o retea de 450 calculatoare. heh, e o mare diferenta.

Nu cred ca a facut nicio paguba, dar trebuia sa le zica intr-un email "ba baieti, vedeti ca asa, asa, si-asa", nu sa sa-si bata joc de ei.

3. S-ar putea sa va surprinda, eu cred ca exista posibilitatea sa intre la inchisoare... sau sa plateasca certain amenzi. Cat despre angajare... n-are NASA nevoie de un tanar ca inculpatul, doar pentru ca au lasat acolo 3 servere cu nu-stiu-ce port deschis, sau fara parola pe lpt sau alte vrajeli minore de acest gen.

Posted

de unde stiti ca nu era lasata usa deschisa cine reuseste lau angajat =))

Nu cred ca sunt aia atat de slabi incat sa le spargi lor firewalurile si etc........nu ma pricep eu la chestii dinastia....dar totusi vorbim de NASA

Posted

chiar daca au cea mai sigura retea din lume nu este 100% sigura ... insa probabil este foarte greu sa o accesezi. Nu stiu nimic despre cunostiintele acestui "hacker", dar daca era un hacker adevarat nu se lauda si nu era prins

Posted

Nu il angajeaza. Si eu pot sa sparg servere de la nasa, toata lumea poate. Ce e asa greu sa ai un root, sa pui un scanner pe el. si sa scrii ./scan clasa.de.ip . si apoi sa vezi acolo: nasa.gov:test:test.

Sirvic = cracker.. nu hacker :D

hacker = sparge si sta ascuns, nu se lauda

cracker= sparge si spune la toata lumea :D

Posted

Nu il angajeaza. Si eu pot sa sparg servere de la nasa, toata lumea poate. Ce e asa greu sa ai un root, sa pui un scanner pe el. si sa scrii ./scan clasa.de.ip . si apoi sa vezi acolo: nasa.gov:test:test.

Sirvic = cracker.. nu hacker :D

hacker = sparge si sta ascuns, nu se lauda

cracker= sparge si spune la toata lumea :D

Tu oi fi al 2-lea hacker din Oradea ? ^_^

ontopic: bravo lui...dar a fost fraier ca s-a laudat :whistle:

Posted

ontopic: bravo lui...dar a fost fraier ca s-a laudat :whistle:

Nu chiar :D

Uite ca nu il extradeaza, deci nu primeste 54 de ani de parnaie. Si plus, deja are multe oferte de angajare de la diferite mari companii ! :D

GG SirVic !

Posted

Un hacker român riscă 54 de ani de închisoare, pentru că a reuşit să pătrundă în reţeaua computerizată a guvernului american, unde a făcut ravagii. Victor Faur, de 26 de ani, a reuşit să acceseze peste 150 de computere ale NASA, Departamentului american al Energiei şi chiar ale Marinei. Pagubele provocate de român au fost estimate la un milion şi jumătate de dolari. Faur a fost arestat în România, la Arad, şi a fost inculpat în Statele Unite.

Potrivit procurorilor americani, el este şeful unui grup de hackeri, WhiteHat Team. Piraţii Internetului au ca obiectiv principal este să intre în reţeaua de computere a guvernului american, considerată cea mai securizată din lume.

SURSA

ii cunosc pe baietii din WhiteHat.. si RedHat :) .. pe IRC au cam toate nickurile gen.. Ana, Mihaela, Adrian.. astea mai cautate.. sunt dedtepti baietii.. am auzit ca sunt hackeri mari.. care si`au facut o alianta :) Asta nu`i bine :) Niste hackeri aliati :) Doamne feri :)

Posted

ii cunosc pe baietii din WhiteHat.. si RedHat :) .. pe IRC au cam toate nickurile gen.. Ana, Mihaela, Adrian.. astea mai cautate.. sunt dedtepti baietii.. am auzit ca sunt hackeri mari.. care si`au facut o alianta :) Asta nu`i bine Niste hackeri aliati Doamne feri

Cum am mai zis intr`un post, astia`s "hackerii" de pe IRC, putini dintre ei fiind capabili sa faca ceva cu adevarat k`lumea (cum a facut SirVic, poate din greseala, cine stie). Ti`ash da un exemplu de hacker din Oradea, dar poate n`ai auzit de el :D Multa lume zice ca`i cel mai bun din orash :D

Uite exemplu : TheBest o prins odata un root de la nasa, nasa.gov.com, o intrat in el, s`o speriat, si l`o dat la alti 20 de tovarashi de`a lui, ca sa nu fie IP`ul lui printre ultimele accesate in root :D Deci nu e chiar greu sa prinzi un root de nasa :) Dar sa recunoastem, ca si TheBest le are :D

EDIT :

Banuielile mele incep sa se adevereasca ! :rofl1:

Chiar şi unul dintre profesorii săi de informatică de la Universitatea de Vest ?Vasile Goldiş”, citat de Jurnalul Naţional, consideră că Victor Faur era un student de nota 4, care nu ar fi putut să pătrundă în reţeaua informatizată a agenţiei guvernamentale americane. ?Nu a participat aproape la nici un curs de informatică, iar la examene era de cele mai multe ori restanţier”, a declarat profesorul. 

SURSA !!!

Hahhaha, o fi dat si el un /scan 221. , din greseala pe clasa de la nasa, si cu o arhiva care sunt sigur ca nu era facuta de el, l`o prins.

Pareri ? :>

Posted

NASA cea mai sigura retea din lume ? ma faci sa cad de pe scaun de ras, atunci calculatoarele guvernamentale trebuie sa fie sub NASA, nu ? asta sa o crezi tu ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...