Sakalul Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Petardele nu au nici un farmec ,decat sa mai enervezi un vecin sau un prieten.Spiritul revelionului e reprezentat de artificii , de sampanie si de compania celor apropiati.Petarde vor exista ,in mod cert vor aparea in cel mult 2 saptamani.
Comisarul Moldovan Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ...nu creed ca vor disparea pertardele vreodata...ele fac parte din spiritul sarbatorilor(chiar daca sunt periculoase)..
Alex86 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 useless,oricum se vor vinde pe sub mana...acum cativa ani se gaseau petarde in luna noiembrie,si acum cred ca gasesc...oricum eu mai am cateva de anu trecut
Stargate Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Nici eu personal nu cred ca poate fi stavilit fenomenul; si anul asta vor ajunge destui la Urgenta - se pare ca marfa chinezeasca nu e nici pe departe 100% sigura pt utilizator.Sa nu uitam nici de "glumele proaste" facute de cei cu o alcolemie mai mare in sange...etc :blink: :crybaby:
MarvinTheMartian Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Multe chesti nu ar trebui sa mai fie..dar totusi is :D
dNy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cine sta la 12 noaptea sa te amendeze ca foloseshti petarde :D
Ahilosu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 mai bine ca se interzic. am fost martorul unui accident urat de tot cu o racheta, revelionul trecut. acum am prins o usoara fobie.
MurDoc Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Aceasta interzicere este lansata inca de anul trecut si credeti-ma ca nu a avut nici un efect. Am comercializat si petarde si artificii ( bineinteles artificiile la vedere, petardele nu :D [nu sunt tigan, doar ca e o afacere buna]) si s-au vandut mult mai bine petardele in special cele mici, motivul e clar: copiii care se joaca cu asha ceva nu au cate 10 sau 20 sau 50 ron sa isi cumpere artificii.
CrashOver Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 c`mon cum sa nu existe petarde :D din moment ce la meciu cu Real am cumparat o cutie :D
LeNaRiO*PO Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 HaHa..Stiu niste tipi care vand la negru...so..degeaba