Jump to content
Stargate

De data asta

Recommended Posts

Posted

Nu e posibil :D Am auzit ca pedepsa e foarte dura... amenda sau inchisoare. Oricum mai am rezerve de anul trecut + ca o sa se mai gaseasca pe piata.

Posted

Ar fii foarte bine sa nu auzim petarde pana pe 30-31 Decembrie, dar nu o sa se intample asa..

Amenzile se vor da si pt cumparatori, dar am o intrebare.. cum le dai amenzi celor mici, de 9-10 ani care toata ziua pocnesc din ele?

Posted

In Romania sa dispara petardele , ca si cum ai zice pace intre americani si osama bin laden , am vazut la tv ca numa cu artificii poti da de revel.

Posted

Pai atunci cu ce mai ,,impusc '' eu anul.....chiar e o tampenie....daca nu mai am petarde eu ma mut din tara =)) ........trebuie sa interzica petardele la oamnii nebuni , parintii iresponsabili etc...nu la oamenii care le dau cu grija numai de dragul sarbatori....eu care sunt un iubitor de petarde acum ,,sufar'' din cauza unor oameni care nu au stiut sa umble cu ele...e incorect...si e o prostie mare. Cred ca unii oamenii din tara asta sunt destul de destepti sa le spuna si astora care vor sa interzica petardele acest lucru

Posted

Asta cu petardele e frecţie la piciorul de lemn. În fiecare an sunt tot felul de ameninţări de genul ăsta şi nimeni nu face nimic. Stau puradeii liniştiţi prin toate pieţele şi locurile publice şi vând în voie ce le doreşte sufletul.

Posted

Asta cu petardele e frecţie la piciorul de lemn. În fiecare an sunt tot felul de ameninţări de genul ăsta şi nimeni nu face nimic. Stau puradeii liniştiţi prin toate pieţele şi locurile publice şi vând în voie ce le doreşte sufletul.

De acord, intocmai parerea mea.

Pai atunci cu ce mai ,,impusc '' eu anul.....chiar e o tampenie....daca nu mai am petarde eu ma mut din tara =)) ........trebuie sa interzica petardele la oamnii nebuni , parintii iresponsabili etc...nu la oamenii care le dau cu grija numai de dragul sarbatori....eu care sunt un iubitor de petarde acum ,,sufar'' din cauza unor oameni care nu au stiut sa umble cu ele...e incorect...si e o prostie mare. Cred ca unii oamenii din tara asta sunt destul de destepti sa le spuna si astora care vor sa interzica petardele acest lucru

Hahaha. Romania are o populatie de ~22mil de oameni. Dintre acesti ~22mil de oameni, presupunem ca ~500 000 dau cu petarde. Du-te si uita-te tu care-s nebuni si care nu-s. Du-te tu si verifica cine e iresponsabil si cine nu. Buna sugestie, bravo. =))

Fireworks sunt foarte misto, petardele sunt absolut tampite. "Mult zgomot pentru nimic" :)

Posted

Fireworks sunt foarte misto, petardele sunt absolut tampite. "Mult zgomot pentru nimic" :)

Pentru nimic ? Cum ramane cu vecinii, babele ? :nanana:

Sigur o sa fie petarde si anul acesta, aduc tziganii cu gramada ;)

Posted

Hmm, pentru tiganii afaceristi si nu numai, petardele si artificiile inseamna o afacere buna luand in considerare ca profitul net e de peste 200%.

Si totusi daca se vor da cateva amenzi exemplare poate nu se vor mai risca la petarde si se vor rezuma doar la artificii(cel putin o parte din ei)

Personal cred ca petardele sunt o prostie pe cand artificiile ofera spectacol :)

Posted

Tiganii in Floare ne vor ajuta

;)

cat despre politie

acum sa fim seriosi ce politie vine la ora 12 noapte dupa mine ca petrec ? si ca dau cu petarde

poate o sa dea amenzi pana pe 31 ;) asa da...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...