Stargate Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Anu' asta cica nu vor mai exista petarde de nici un fel.Credeti ca este posibil? Sursa Libertatea. Articol
M0rtix Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :( nuuuu !!! oricum mai au tiganii din anii anteriori :D
Azra'il Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Vrajeala, in fiecare an au zis asa, dar de revelion zici k suntem in Irak :ph34r:
Kargoth. Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 La negru o sa fie tot timpul petarde...si apoi mai am si yo 2 cutii de anu trecut :whistle:
#spoitoru# Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ar fi chiar naspa chestia, dar eu am auzit asta de anu trecut si mai am vreo 2 cutii de petarde :cool2:
TyreXel Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nu e posibil :D Am auzit ca pedepsa e foarte dura... amenda sau inchisoare. Oricum mai am rezerve de anul trecut + ca o sa se mai gaseasca pe piata.
Gîl Ereb Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nu-mi vine sa cred ca am fost aseara la Sarbatorile Galatiului si chiar n-am auzit petarde :D
robert03 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ar fii foarte bine sa nu auzim petarde pana pe 30-31 Decembrie, dar nu o sa se intample asa..Amenzile se vor da si pt cumparatori, dar am o intrebare.. cum le dai amenzi celor mici, de 9-10 ani care toata ziua pocnesc din ele?
Christian Verhulst Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 de-aia au parinti, nu? nu trebuie sa ai 10 ani pentru asta, pana ce implinesti 18 ani parintii raspund de tine in functie de legea in vigoare. insa treaba cu petardele nu e un lucru nou, nu poti opri asa ceva.
Uzur Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 In Romania sa dispara petardele , ca si cum ai zice pace intre americani si osama bin laden , am vazut la tv ca numa cu artificii poti da de revel.
Lord^Kani Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Petardele si artificiile vor fi intotdeuna prezente..pt ca fac parte din spiritul sarbatorii
{JM}Alex Lifetaker Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Petardele mi se par necivilizate. Artificiile insa sunt k lumea :)Au tziganii la tarabe petarde cu gramada... ce m-as bucura sa le confisce politia "artileria" :D
The Connection Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Pai atunci cu ce mai ,,impusc '' eu anul.....chiar e o tampenie....daca nu mai am petarde eu ma mut din tara ........trebuie sa interzica petardele la oamnii nebuni , parintii iresponsabili etc...nu la oamenii care le dau cu grija numai de dragul sarbatori....eu care sunt un iubitor de petarde acum ,,sufar'' din cauza unor oameni care nu au stiut sa umble cu ele...e incorect...si e o prostie mare. Cred ca unii oamenii din tara asta sunt destul de destepti sa le spuna si astora care vor sa interzica petardele acest lucru
silversky Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asta cu petardele e frecţie la piciorul de lemn. În fiecare an sunt tot felul de ameninţări de genul ăsta şi nimeni nu face nimic. Stau puradeii liniştiţi prin toate pieţele şi locurile publice şi vând în voie ce le doreşte sufletul.
andypopa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Asta cu petardele e frecţie la piciorul de lemn. În fiecare an sunt tot felul de ameninţări de genul ăsta şi nimeni nu face nimic. Stau puradeii liniştiţi prin toate pieţele şi locurile publice şi vând în voie ce le doreşte sufletul. De acord, intocmai parerea mea. Pai atunci cu ce mai ,,impusc '' eu anul.....chiar e o tampenie....daca nu mai am petarde eu ma mut din tara ........trebuie sa interzica petardele la oamnii nebuni , parintii iresponsabili etc...nu la oamenii care le dau cu grija numai de dragul sarbatori....eu care sunt un iubitor de petarde acum ,,sufar'' din cauza unor oameni care nu au stiut sa umble cu ele...e incorect...si e o prostie mare. Cred ca unii oamenii din tara asta sunt destul de destepti sa le spuna si astora care vor sa interzica petardele acest lucru Hahaha. Romania are o populatie de ~22mil de oameni. Dintre acesti ~22mil de oameni, presupunem ca ~500 000 dau cu petarde. Du-te si uita-te tu care-s nebuni si care nu-s. Du-te tu si verifica cine e iresponsabil si cine nu. Buna sugestie, bravo. Fireworks sunt foarte misto, petardele sunt absolut tampite. "Mult zgomot pentru nimic" :)
Deian69 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Era frumos cat a tinut poate o sa tina in continuare dar cine stie.....mai bine fara ele...fiecare an 10% o "patesc"
Shush Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 noroc ca mai am cateva cutii de anul trecut :)Oricum se vor gasi si anul asta prin gari si piete !
Krypton Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Fireworks sunt foarte misto, petardele sunt absolut tampite. "Mult zgomot pentru nimic" :)Pentru nimic ? Cum ramane cu vecinii, babele ? :nanana: Sigur o sa fie petarde si anul acesta, aduc tziganii cu gramada ;)
styng Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 nu cred asta, de ceva timp in fiecare an s-a zis asa, dar.... :Peu unu nu mi-am mai luat asa ceva de vreo 4-5 ani.
mandolinu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hmm, pentru tiganii afaceristi si nu numai, petardele si artificiile inseamna o afacere buna luand in considerare ca profitul net e de peste 200%.Si totusi daca se vor da cateva amenzi exemplare poate nu se vor mai risca la petarde si se vor rezuma doar la artificii(cel putin o parte din ei)Personal cred ca petardele sunt o prostie pe cand artificiile ofera spectacol :)
Carp Angler Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tiganii in Floare ne vor ajuta ;)cat despre politieacum sa fim seriosi ce politie vine la ora 12 noapte dupa mine ca petrec ? si ca dau cu petardepoate o sa dea amenzi pana pe 31 ;) asa da...
Potyike Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 eu nu mi-am luat petarzi nici anul trecut.. nu prea am dece.. si asa stau in vreun local si joc fotbal de masa :D (fossbaal) :)