THuG-Radu Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 La multi ani Romaniei, tuturor romanilor, hai sa bem ! :DCulmea culmilor, e zi nationala, dar eu lucrez maine ! :rofl1:Hai np, am facut topicu asta, pentru urari romanilor. Sa se inchida maine seara la 12 :D 10x LA MULTI ANI ROMANIA ! :wub:
Burne Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 partyyyyyyyyyyy time :D faza e ca romanu de 1 decembrie comemoreaza nu se distreaza .........LMA Romania !
[Anti-AntiSpam]black Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Culmea culmilor, e zi nationala, dar eu lucrez maine !nu esti singuru` din pacate..LMA celor care sunt mandrii de nationalitatea lor !
zazone- Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eu nu sunt mandru,mai zic la multi ani? :banana:
Sequenz 31 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 La Multi Ani Romania & vremuri cat mai bune daca tot intram in UE ! :D
[Convicted]Lance Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hmm e o zi incarcata de semnificatii.. dar sa nu cadem in patriotism grotesc. Lma :D
frankie Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :bananadance2: :banana: :beer: :banana: :bananadance2:
R3d_DJ^ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 LMA ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cadou de ziua romaniei va fi aderarea in UE
InGeLiTzA*LeA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 La multi ani Romania ! si La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni !!!
Kargoth. Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 La Multi Ani Romania...si tuturor romanilor :beer:
Danny Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 lma , lol :rofl1:Puteai macar sa explici si tu ce s-a intaplat in 1918 1dec <_<
andypopa Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ziua naţională a RomânieiDe la Wikipedia, enciclopedia liberăMarea Adunare Naţională de la Alba Iulia1 Decembrie 1918Întâi Decembrie este ziua naţională a României, potrivit Constituţiei României din 2003, art. 12, alin 2. Această zi a fost adoptată anterior, prin Legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de preşedintele Ion Iliescu şi publicată în Monitorul Oficial, nr. 95 din 1 august 1990.Semnificaţii istoriceLa 18 Noiembrie/1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 delegaţi, şi sprijinită de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţiune care consfinţeşte unirea tuturor românilor din Transilvania, întreg Banatul (cuprins între râurile Mureş, Tisa şi Dunăre) şi Ţara Ungurească (Crişana, Sătmar şi Maramureş).Ziua de 1 Decembrie 1918 marchează bilanţul luptei românilor pentru întregire statală, care vine să încununeze precedentele acţiuni ale fraţilor din Basarabia (9 aprilie 1918) şi Bucovina (15 / 28 noiembrie 1918). Poporul român a valorificat conjunctura internaţională creată în urma primului război mondial şi a ştiut să se afirme în contextul mişcării de eliberare a popoarelor şi al victoriei principiului naţionalităţilor în Europa.Legea Unirii: * Ratificată prin Decretul-Lege No. 3631 din 11 decembrie 1918 de către regele Ferdinand I * "Această lege s-a votat de Adunarea Deputaţilor în şedinţa dela 29 decembrie anul 1919, în unanimitate prin aclamaţiuni."Daca nu "simtiti" altceva decat nevoia de a va imbata azi, n-aveti pic de respect pentru tara, atat va spun.Să trăim!
Qui-Gon Jinn Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mulţumim andy, La mulţi ani România... Noi suntem români, noi suntem români Noi suntem aici pe veci stăpâni. Noi suntem romani, noi suntem romani, Noi suntem urmaşii lui Traian.A sosit ziua dreptăţii, ziua sfântă-a libertăţiiTot românul veseleşte, România-ntinereşte.Ardelean copil de frunte, ia ridică-ţi a ta frunte,Si te-nsuflă de mândrie, că eşti fiu de Românie.Moldoveanul şi munteanul sunt fraţi buni cu ardeleanul,Trei români plini de putere, ca românu in veci nu piere.Hai români lumea va vede, Romănia-noi se-n crede,Că de-acum românu-n lume, va fi vrednic de-al său nume.
Edelweiss Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hmm e o zi incarcata de semnificatii.. dar sa nu cadem in patriotism grotesc.patriotism... grotesc? :blink: imi voi permite eu sa alunec incolo...la multi ani, Romania, la multi ani tuturor! (la multi ani protv, ca tot veni vorba :P)i'm not "proud to be romanian". dar sunt intr-adevar mandra ca sunt romanca. pentru ca e nevoie si de patrioti, nu doar de carcotasi, pentru o imagine mai buna a Romaniei in lume. pentru ca avem cele mai bune sarmale si mititei, care merg perfect vara cu o timisoreana rece. pentru ca avem craciunul cel mai frumos din lume si colindele cele mai potrivite pentru suflet. pentru eminescu, eliade si stefan cel mare (intreg top 10 cei mai mari romani si multi altii). pentru ca am iesit in sondaje drept cel mai optimist popor. pentru ca ne pastram boemia in saracia de care uitam sa ne plangem in fata frumusetii vietii. pentru ca am fost dintotdeauna un popor care lupta, nu se resemneaza. pentru ca stim sa facem haz de necaz. pentru ca ne-am nascut poeti. pentru bunicii nostri de la tara, cu capitele lor de fan proaspat cosit, munca pamantului de dimineata pana seara, slujba de duminica si somnul lor curat si fara ganduri rele. pentru stancile din bucegi si nisipul de pe litoral. pentru ca stim sa dansam si pentru ca ne place sa petrecem. pentru poli timisoara si pentru dinamo bucuresti totodata (asta o singura data pe an admit ;) ). pentru noi, fetele/femeile romance, carora ni s-a dus faima in intreaga lume. pentru voi, baietii/barbatii romani care nu vreti sa culegeti capsuni in spania, ci sa ramaneti aici si sa incercati sa faceti diferenta. pentru phoenix. pentru ca vrem. pentru ca se poate. pentru ca inca mai avem puterea de-a visa frumos si de-a spera totul. ciocnesc un pahar de pinot noir de murfatlar pt tara mea. hai noroc si la multi ani ;)
Stargate Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Azi eu lucrez, asa ca nu ma distrez.Si pana acum nu am vazut pe nimeni sa considere 1 Dec. o sarbatoare sau zi de destindere...uitati-va in jur si o sa vedeti doar fetze cenusii....