Ayana Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Uhm.. imi place sa abordez un look casual... dar nici la costum nu ma simt rau... am ales "ceea ce mi se potriveste".
m4x Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Port ceea ce mi se potriveşte,nu mă orientez dupa moda !
iNm Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nici nu mi-as permite sa fiu tot timpul in pas cu moda si prefer sa port ceea ce imi place si ma prinde bine
_AlexXx_ Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 in pas cu moda , in functie si de posiblitati :P
ReneGade Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ce mi se potriveste. Ma simt bine in ele..nu ma interseaza ce spun restu
***COBR@*** Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Port ceea ce mi se potriveşte,nu mă orientez după moda.Mereu ma cert cu maicamea pe tema asta. Inainte aveam incredere ca imi ia lucruri care imi plac da de la o vreme s-a cam schimbat treaba. mereu ma cert cu ea cind imi zice: "Da de ce sa nu porti, asa e moda acum". Orcum pina la urma ca mine ramine si in ultimu timp im cam iau singur ce imi place.
iReal Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Port ceea ce mi se potriveşte,nu mă orientez după modă+ daca e la moda poarta foarte multi , si nu'mi place :)
blk Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 voi uitati ce inseamna moda :blink:moda este "ceea ce place lumii". deci in general intai aflii ca e la moda si apoi imediat iti place. putini sunt cei care POT sa nu tina cont de moda.eu sunt old-school si ma imbrac la costum de obicei.. banuiesc ca asta nu e "la moda"de exemplu moda Tux..am citit unele posturi de la inceput in care oamenii ziceau "nu imi place / e naspa" etc. ei bine acum cand s-a apucat mai multa lume sunt sustinatori ferventi si chiar le place. moda influenteaza subconstient.
Giovanni Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Varianta a doua :P "Port ceea ce mi se potriveşte, nu mă orientez după modă"
WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ce mi se potriveste... :D nu ma iau dupa moda :P
FINE Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Prima varianta ...bineinteles daca imi permite bugetu' :cool2: