Jump to content
IceMan

Au aparut primii brazi de Craciun: 250 lei noi

Recommended Posts

Posted

Spiritul Craciunului nu este mirosul bradului .mai bine nu mai comentati daca .... #-o #-o #-o

Ai ramas in urma cu 1 an :D ....sa stii ca si mirosul bradului duce la ziua de Craciun

Posted

taicamiu o luat brad cu 50 mii destul de mare...in data de 24 diminetza. si o zis ca puteai sati iei care brad vroiai la 100 mii...erau brazi si la 10 mii bucata...din cauza ca erau prea multi brazi si prea putini clienti.

Posted

bradul adevarat merita investitia, ca doar odata pe an e craciunul

in fiecare an am avut brad adevarat si o sa mai am

eu n-am auzit pe nimeni plangandu-se de defrisarea padurilor in perioada craciunului

dar faceti cum vreti, alegerea ,ca intotdeauna, va apartine.

Guest Invisible
Posted

Anul trecut, sincer am ramas stupefiat de preturile cerute pentru un brad, am optat atunci pentru ceva artificial.

Anul acesta, am gasit un brad foarte plin si inalt, la 100 RON. Preturile au scazut, eu cred ca merita, bradul face parte din spiritul craciunului

Posted

Mai mereu am avut artificial. Cel adevarat nu-i place mamei ca,face mizerie dry.gif .

Same here :)

La mine in oras, pe 22 decembrie un brad cam la 1 metru si ceva era 50 lei, asa ca nu prea iti convine sa cumperi unu natural :|

Posted

Comercianţii au abandonat în pieţe sute de brazi, rămaşi necumpăraţi

Brazii nevânduţi au avut şi anul acesta o soartă crudă. Decât să-i vândă la preţuri mai mici sau pur şi simplu să-i dăruiască, comercianţii au preferat să-i taie. Este adevărat că au fost şi unii mai milostivi, care au făcut cadou brazii nevânduţi, dar - din păcate - povestea se repetă an de an, pentru că de fiecare dată se taie prea mulţi brazi.

"Fac araci pentru grădină! Aşa e românul! Dacă dai bradul cu 200.000, te întreabă dacă nu laşi la 100.000! Aşa e românul! Vrea moca!", spune un comerciant. Aşa a înţeles acesta să scape marfa nevândută. De Crăciun, ar fi putut face un gest creştinesc, pentru zecile de oameni sărmani din piaţă.

"Nu mi-am luat brad că nu am avut bani! Acum îl împodobesc, să vedeţi ce fericiţi o să fie copii! Ce surpriză o să le fac!", spune o femeie, care nu avut bani de brad în Ajunul Crăciunului.

În Piaţa Obor peisajul este acelaşi. Trecătorii se opresc, se uită miraţi şi câte unul încearcă să găsească un braduţ potrivit. Pe fir au intrat însă şi speculanţii, care încearcă să facă ceva bani de pe urma brazilor abandonaţi.

Sursa: Realitatea.net

Posted

Am artificial si este de marimea unuia natural si nu tre sa imi fac griji ca se va usca si ii va cadea frunzele , daca toti ar face la fel am respira aer mai curat cam cu 1 %.

Posted

asa e romanul... cu 1 sapt inainte de craciun au preturi de pici in cap.. in ajun la ora 7-8 ii gasesti la preturi de nimic....

mai bine ii pun la un pret mic dar stiu ca ii vand pe toti... fac o bucurie tuturor si ar iesi si ei in castig.

eu am artificial...oricum spiritul craciunului nu mai e ca acum cativa ani

acum lumea in special tineretul vede craciunul ca un fel de petrecere unde beau pana intra in coma si trag pana fac spume..trist

Posted

Scump doamna scump :)),cumperi brad de la aia colorati (Romi,gypsi,tigani)cu 10 lei :)) si mai si baga o de aia d`alor (Sa fi sanatos,traitar familia inca 20 de ani din 2010).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...