IceMan Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Craciunul nu este chiar departe, pentru ca au aparut primii comercianti de brazi. In marile magazine rafturile sunt pline deja cu pomi din plastic adusi din Canada sau Olanda, care costa pana la 5 milioane lei vechi, in functie de marime. Romsilva va vinde, la ocoalele silvice, 160.000 de pomi de Craciun, la pretul mediu de 180.000 lei vechi, iar ieri am gasit primii brazi la un particular din Capitala la pretul de 2,5 milioane lei vechi. Vanzatorul nu a avut inca clienti, pentru ca cei interesati au plecat cand au aflat pretul. "Am sa astept, pentru ca nu-mi permit sa dau atatia bani pe un bradut", ne-a spus bucuresteanul Credu Militaru. (M. Dohi) Sursa: Averea
Kargoth. Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Oameni cumparati-va brazi artificiali...si lasati padurile in pace...In plus...un brad artificial are anumite avantaje...il cumperi acuma si il mai folosesti vreo 2 ani,nu face mizerie si nu trebuie sa-l arunci pe geam dupa ce se termina Craciunul :lol: .
#spoitoru# Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eu am un brad artificial mic si il impodobesc si il pun p birou, nu mai bag un brad natural in casa :whistle:
Lord^Kani Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eu am un brad artificial mic si il impodobesc si il pun p birou, nu mai bag un brad natural in casa :whistle: eu am unul mititel artificial care il pun la mine in camera...de obicei punem si unul natural pe undeva prin casa..dar il prefer pe ala artificial e mult mai misto...plus ca,chiar nu merita sa dai atatia bani pe un brad care dupa aia il arunci...
Christian Verhulst Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dar nu miroase la fel ca unul natural...uite aici cineva care stie... mirosul acela este spiritul craciunului.
Gandalf Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cel natural este mai bun sper sa fie mai ieftini decat anul trecut(erau vreo 80 ron)
TyreXel Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 uite aici cineva care stie... mirosul acela este spiritul craciunului. ai dreptate aici dar iti convine sa dai mai bine de un milion in fiecare an pe un brad ?mai bine unu artificial si pui cate crengute de brad ( pe care le poti lua din orice parc/ parculet )
#spoitoru# Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 uite aici cineva care stie... mirosul acela este spiritul craciunului.asta e corect :) dar nu toata lumea isi permite sa cumpere si sa bage in casa un brad, nu zic k ar fi mult 2 sute de mii dar, si un brad artificial de vreo 40 cm inaltime cum e al meu, arata super bine p biroul meu impodobit :right:
Christian Verhulst Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 alo, poporu... treaba e foarte simpla: ori ai brad, ori ai plastic... eu zic ca o data pe an merita investitia, macar asa, de "bun simt" (cum a zis cineva in topicul cu icoanele in scoli).
MarvinTheMartian Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Yup.. 1 data p an nu e mare lucru sa cumperi un brad, in plus se pot gasi si la preturi incepand cu 200 mii vechi. ;) Asa mai micuti draguti bogati bla bla bla :D
Azra'il Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Eu ii prefer pe cei naturali.... sunt mai "autentici"...un brad artificial are anumite avantaje...il cumperi acuma si il mai folosesti vreo 2 ani,nu face mizerie si nu trebuie sa-l arunci pe geam dupa ce se termina Craciunul :lol: .Pai tocmai aia e cea mai tare faza, knd il arunci de la etaj si se prinde in sarmele de rufe :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Potyike Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eu nu am probleme (adik familia) pt ca avem rude la tara.. si fac ei rost de brad
R3d_DJ^ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Bradul natural este foarte importan, intrun an am cumparat brad artificial, parca atmosfera na fost aceea ca anii trecuti dar dupa aceea numai brad natural avem de craciun pentru ca asa e frumos si mai placut :) Craciun Fericit )
BlackDevil Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 e prea mult pt un brad ... mai bine mai astepti sau iti iei un mai mic si il impodobesti frumos :)
M0rtix Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 in nici un an nu am cumparat brad din piata :) !! de fiecare data am primit din stanga sau din dreapta ;)
Stargate Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oameni cumparati-va brazi artificiali...si lasati padurile in pace... In plus...un brad artificial are anumite avantaje...il cumperi acuma si il mai folosesti vreo 2 ani,nu face mizerie si nu trebuie sa-l arunci pe geam dupa ce se termina Craciunul :lol: . Era s-o spanzur pe nevasta-mea cand a luat brad cu 700 mii si suport de brad cu 300 - in loc sa i-a cadouri sau dulciuri...asa cum si ea era sa ma impuste cand am cumparat molid in loc de brad si cand a inceput sa se scuture am facut un covor verde de tepi pana la ghena Adevaru' e ca nu miroase la fel...poate apare un spray ceva cu aroma mai buna de conifere...? sa il dau pe unu de plastic...
{JM}Alex Lifetaker Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Scump domne, scump, dincolo era mai ieftin :) Care merge cu mine in padure sa ne alegem cate un brad de Craciun ?
The Connection Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 mie nu imi plac deloc oamenii care isi iau brazi artificilai..mai nou aud pe toata lumea ca sa si da mare cu ei....un brad artificial :- e mai ieftin ( nu e chiar bine pentru ca nu are calitatea unuia natural...din cauza motivelor de mai jos)- NU MIROASE A BRAD- NO SPIRIT OF CHRISTMAS !- NU se simte a brad- Cand te uiti la el zici ,,Ce frumos brad ..(si dupa aia iti vine in gand ,,artificial'' ) am euBrazii artificiali sunt o prostie , in romania a inceput chestia asta cu brazii artificiali cam de prin 2000/2001 ..si de atunci toata lumea cumpara prostiile astea...eu sincer ma uit la filme de craciun..si vad brazi naturali...atunci mi-asi simti rau daca asi avea unul artificial, parerea mea.....dar cum ati mai spus un brad artificial are cateva (putine ) avatnajeps : Odata in an e craciunul si voi acuma nu aveti bani pt el !
Deian69 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 sincer prefer sa fie ceva mai bun pe masa decat in camera........nu cred ca bradul face craciunul ci oamenii.....e frumos nu zic, sa ai brad.....dar incet incet se duce chestia asta......Totusi cred ca intentia e de a ne pune pe toti la brazi artificiali,mai lasam si noi padurile in pace.
Shush Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 la banii astia nu cred ca o sa cumpere lume brad :(
mandolinu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 in nici un an nu am cumparat brad din piata :) !! de fiecare data am primit din stanga sau din dreapta ;) si anul asta de unde o sa primesti? :P stanga sau dreapta? :D @topic Bradul natural miroase frumos in casa, in schimb dupa 2-3 zile incepe sa se usuce si sa se scuture si mai si saracim padurile Bradul artificial e mai bogat,il poti folosi mai multi ani la rand ,nu mai tai padurile in schimb e scump si nu ai miros de sarbatori in casa. Inca nu m-am decis de care brad sa aleg dar tind spre unul artificial + o crenguta de brad natural pentru mireasma :D
Guest Andreiy12 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Spiritul Craciunului nu este mirosul bradului .mai bine nu mai comentati daca .... #-o #-o #-o