Jump to content
Dani

The boy with the Incredible brain !

Recommended Posts

Posted

Eu sper ca odata cu studierea si intelegerea acestui fenomen( "boala", cum este numita azi) sa se poata face modificari la nivelul creierului oricarui individ astfel incat saputem retine toti la fel de repede ceea ce citim.

P.S.: de cand ma stiu am sustinut ca nu exista oameni DESTEPTI ... si iata ca incet-incet se va dovedi ca toti putem fi "destepti"

Posted

Oau.. ce memorie... ziua lui Churchill ar fi picat intr-o zi de joi.. Encilopedii citite la varsta de 4 ani..

Nu stiu cum pot fi considerati, de unele persoane, handicapati mintal oameni de genul asta.. Eu as zice ca sunt speciali...

P.S. cati dintre cei "normali", ajung sa lucreze drept consultant pt un film artistic? RainMan bun film apropo..

Posted

am si eu o "fata" in clasa, e autista (pun fata intre ghilimele pentru ca la cum se comporta si la cum arata, nici macar om nu poate fi numit) si afirm cu mandrie ca nu as vrea pentru nimic in lume sa fiu autist. mai bine mic si prost cum sunt acuma ^_^.

Posted

who cares about the number guy .... tipu din ultimele minute e extraordinar ... cred ca daca s-ar putea concentra ar putea raspunde la multe chestii neelucidate ....

faptul ca tine minte totul nu inseamna ca are si capacitate inovatoare / creativa.

stie ceva doar daca a mai stiu cineva inaintea lui si a consemnat acel lucru.

imi place ca citeste repede :)

Posted

Oau.. ce memorie... ziua lui Churchill ar fi picat intr-o zi de joi.. Encilopedii citite la varsta de 4 ani..

Nu stiu cum pot fi considerati, de unele persoane, handicapati mintal oameni de genul asta.. Eu as zice ca sunt speciali...

P.S. cati dintre cei "normali", ajung sa lucreze drept consultant pt un film artistic? RainMan bun film apropo..

aceasi parere o am si eu..autismul nu trebuie privit neaparat ca o boala...sunt doar persoane speciale..in sensul bun al cuvantului...btw...RainMan..un film superb...l`am vazut de multe ori..si pot spune ca ideea filmului cat si realizarea lui sunt de exceptie..

am si eu o "fata" in clasa, e autista (pun fata intre ghilimele pentru ca la cum se comporta si la cum arata, nici macar om nu poate fi numit) si afirm cu mandrie ca nu as vrea pentru nimic in lume sa fiu autist. mai bine mic si prost cum sunt acuma ^_^.

eu in locul tau nu as fi asa mandru de tine...la cum gandesti tu..sincer..nu ai nici un motiv de mandrie..

Posted

mda ... intr-adevar mic si prost ...

daca ai fi in locul ei ti-ar conveni sa vb lumea asa de tine ?

jeez :dooh: ce "om" mai esti si tu

@ nu stiti cati ani are tipu ala mai batran care citea la nebunie ?

as si vrea sa vad filmu facut dupa el

Posted

Filmul de care intrebi se numeste Rain Man si ii are in distributie pe Dustin Hoffman si Tom Cruise. Mai multe detalii aici.

Cred ca are in jur de 40-50 de ani cel care citea foarte repede (parca atat zice in filmulet).

Posted

Daca te uitai la tot filmuletul aflai ce spune respectivul. Nu e nevoie sa fii handicapat ca sa fii diferit. Se pare ca tu nu ai inteles chestia asta..

P.S. tu esti diferit de noi.. nu conteaza prin ce.. Te sinucizi? Acum ca ai realizat ..

Posted

Fiecare om e diferit nu trebuie sa facem diferente intre noi gizus doar pentru ca cineva e mai "special" nu trebuie facut handicapat sau retardat

Posted

toti avem un creier incredibil... doar ca nu stim sa-l folosim...

imaginati-va doar ca pana in 2007, in loc sa ia tinerii de la 18 ani in sus in armata un an sau cati or fi apucat tatii nostri... ii tinea cu bani in ceva centre si cursuri de amplificare a capacitatii creatoare, sa stea pe langa academie, lanca oameni culti si langa oameni de stiinta... nu langa gradati, ofiteri si subofietri tampi, tarani si dushi cu pluta...... in loc sa invete cu pushca invatau acolo ceva chimie, fizica cuantica, filosofie... sa puna mana tot prostu de la orash sau tara pe o carte, sa inteleaga anumite chestii...

1. nu mai erau atatia prosti, cum sunt acum toti ciobanii de la "voinicenii de vale" care imediat se duc in armata si se vad barbati, ajung acasa iau muiere, bat muierea, violeaza muierea, fac copii, violeaza copii, violeaza capra, violeaza gaina, sfarteca porcu cu cutitul ruginit, beau si voteaza cu iliescu eventually...

asa mai luau si ei contact cu "mediile academice" si macar daca nu le placea faceau altceva, dar nu se indobitoceau mai rau in armata...

2. ieseau cateva "varfuri" care imbogateau stiinta, cultura... etc...

ceva de genul... make science not war... eram departe... dar deh... ne place sa ne batem..

Posted

Superb. Si filmul Rain Man la fel, o capodopera :D mi`a placut ff mult filmul :D

Referitor la autisti, din pacate sunt putini acesti autisti "genii" ! Autismul e o boala, care nu poate fi tratata (din cate stiu), si te nasti cu ea. Nu putem condamna pe nimeni, asa i-a dat Dumnezeu.

Multumeste-i lui Dumnezeu ca esti bine sanatos, si ca nu rade un "sa nu zic ce" pe alt forum de tine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...