Jump to content
D.K.

Carduri bancare pana in 14 ani

Recommended Posts

Posted

Nu se poate..Trebuie sa ai buletin si permisiunea parintilor..

OMG..cica card fara sa stie parintii..stii ce responsabilitati presupune un card ?

Man permisiunea o am da chestia e ca nu au ei timp sa se plimbe cu mine pe la banci,sh nu pre shtiu de resp

Posted

OMG OMG OMG, stai sa imi revin din ras :rofl1: :rofl1: good damn it omg =)) :rofl1:.

Mda m-am calmat :

1.Ce iti treb. tie card bancar ? nu ai bani nici sa iti cumperi o oaie.

2.NU exista banci care sa iti dea carduri pana la 18 ani.

Posted

1.Ma uitam la metode de copiat sh mi so parut intersante fazele cu pixu cu UV da imi tre card k sa cumpar k in orash cnu gasesc sh iau dp net

Posted

Stiam eu ca threadul ala va tampii copii =)) :rofl1:

Posted

1.Ma uitam la metode de copiat sh mi so parut intersante fazele cu pixu cu UV da imi tre card k sa cumpar k in orash cnu gasesc sh iau dp net

:P cu placere :rofl1:

cardul si-l poate face unul din pariti si apoi sa ti-l dea tie in incredintare si sa gireze bani in el din cand in cand ... dar trebuie sa mearga parintii la banci ... maicamea are la Banc Post ... sunt super serviciile

Posted

@D.K. stiu sigur ca se pot face carduri de la 14 ani dar nu sunt sigur ca nu poti face la 13 ani, threadul ala cu metode de copiat se adreseaza mai mult celor care au terminat generala si sunt in liceu facultate masterate doctorate etc .... iti sugerez sa inveti pana dai de ceva greu cu adevarat pt ca risti sa te obisnuiesti cu fitzuici si chestii de astea si iti va fi extrem de greu sa inveti ceva dupa aia

@Blaidy

1 poate e nepotu lui Becali

2 de la 14 ani poti face card ( ai posibilitatea sa iti treci si alocatia direct pe card )

3 ce e de ras ? eu la 13 ani aveam carnet de cecuri la CEC care l-am primit la 10 ani de la bunici cu o suma de bani pe el si odata la ceva vreme mai punea si tata ceva bani acolo ........ si pt un copil e o chestie foarte buna sa invete unele treburi ESENTIALE ... sa complecteze un forumlar o cerere ...etc

Posted

Exista cardurile alea Junior la nu mai stiu ce banca pe care le poti face inainte de 18 ani ( dar trebuie sa ai buletin, tu la 13 ani probabil nu ai :P )

Posted

Vrei card de la varsta asta? O sa ai parte de rate toata viata, ca asa e in romania, nu poti lua un TV fara rate...mai ai rabdare macar pana la 18 ani... :blink: :readthis:

Posted

Exista cardurile alea Junior la nu mai stiu ce banca pe care le poti face inainte de 18 ani ( dar trebuie sa ai buletin, tu la 13 ani probabil nu ai :P )

cred ca la BRD

Posted

vai ce tare.... ce minte ai... ai auzit de invatat?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...