bogz Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nu stiu unde sa postez topicul asta tot in funmania, nu ma refer la new topic ci topic vechi iar titlul nu se potriveste cu asta si am facut nou topic, sper sa nu se supere adinistratorii Iata sursa, este un filmulet si ai sa vezi ca este ciudat...voi credeti in asta? :blink:
m4x Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cum ? am ramas :surprised: , cred ca este doar o coincidenta
bogz Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 1. Funny dollars 2. Funny dollar3. 20 dollar, care are 2 feluri de fete, o fata care a fost lovit la pentagon si cealalta fata la 2 tower, fara sa modifici dolarul ci doar sa intorci si vezi asa :blink:Numarul 1 si 2 este vrajeala, am pus link asa ca e funny :D Am o intrebare de ce neaparat 20 de dolari si nu 10 dolari ca aproape de luna 11 :PMda, nu are in legatura cu dolarul....este doar o coincidenta asa cum au zis m4xx si smok3.
m4x Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 pe dolar ii doar Pentagonul, sau cele 2 turnuri si pe langa sunt facuti copaci, ceva frunzis si aranjate altfel dau senzatia de fum, deci doar simpla coincidenta
bogz Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 da stiu! este ca o iuzie :DPoate osama a descoperit asa si a facut teroare acolo :rofl1:Bine ca bancnotele noastre nu au asa ...si totusi e bine :D
Fane Spoitoru Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 daca descopereau lucru asta mai devreme poate k nu sem ai intampla ce sa intamplat cu gemeni ;) si la noi pe bancnota veche de 10 mi dak puneai partea aia transparenta peste fatza lu Nicolae Iorga se vedea k are ceva in gura. La bacnotele noi de 10 mi nu mai apare