Jump to content
Sequenz 31

Vizionarea online a emisiunilor scade audienţa posturilor tv

Recommended Posts

Posted

Avântul internetului scade audienţa posturilor tv, aşa se arată într-un studiu ICM realizat pentru BBC. 43% dintre britanici care au acces la internet şi la serviciile 3G oferite de companiile de telefonie mobilă spun că se uită mai puţin la televizor în ultimul timp.

Vizionarea videoclipurilor şi a programelor tv online este în creştere, mai mult de jumătate dintre utilizatori mărturisind că folosesc acum acest serviciu mai mult decât acum un an.

Succesul din ultimul an al unor site-uri precum YouTube a venit în întâmpinarea celor care doresc să găsească, să vizioneze şi să facă schimb de videoclipuri pe internet. Spre deosebire de Marea Britanie unde acest tip de serviciu nu este atât de utilizat, în SUA, multe show-uri tv sunt disponibile în mod frecvent pe site-uri sau servicii iTunes.

Sursa: www.realitatea.net

Posted

pai si eu de knd am netu` numa in fata la comp stau :cool2: nu ma uit mai mult de 1-2 ore p zi la TV, doar atunci knd sunt meciuri mai importante poate depasesc 2 ore :rofl1: si knd nu aveam netu toata ziua era la TV kiar dak aveam comp :comp2: :comp1:

Posted

Lumea deja depinde din ce in ce mai mult de calculatoare...daca ai un calculator conectat la interenat nici piata nu mai trebuie sa faci, nu mai tre sa mergi la lucru ca deja sunt joburi si pe net.... Apoi ce va fii cand va fii folosite ochelarii 3d in fiecare casa? Toata lumea va avea lumea virtuala proprie :P

Posted

eu nici nu stiu de cand nu ma mai uit la TV ma uit doar la meciuri atat......si ma mai uitam la Dansez pt tine pt ca imi placea cum dansau aia :D (incet incet se transofrma si emisiunea aia in Surprize Surprize =)) ) sau ma mai uit la un Discovery...

Posted

era o reclama cu internetul..............le pica la vreo 3 pe acolo dependenti de internet aproape ca se sinucid.......ma gandeam ce prosti is aia...........acuma cand imi cade netu mai mult de 5 min incep sa tremur =))

e nici chiar asa dar totusi nu e prea placut =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...