Jump to content
Dani

Magie Cica

Recommended Posts

Posted

Pai daca Chris Angel face ce face, nu stiu atunci ce ii asa interesant in asta. :D ... daca si aia e magie, atunci si asta e. Daca nici aia nu e, atunci si asta-i trucaj.

chris angel nu face nimic decat sa foloseasca un public angajat si sa taie filme.

daca vreti magie uitati-va la copperfield..

Posted

black' date='Nov 28 2006, 12:32' post='1561242']

chris angel nu face nimic decat sa foloseasca un public angajat si sa taie filme.

daca vreti magie uitati-va la copperfield..

gresit...daca vrei cu adevarat magie..uitate la David Blayne...

Posted

gresit...daca vrei cu adevarat magie..uitate la David Blayne...

lol.. ce magie face blaine?

musca dintr-o moneda? aia e falsa cumparata de la magazin

baga o hartie printr-un geam? aia e cu public angajat si filmul e taiat

leviteaza? si eu pot sa fac aia

majoritatea scamatoriilor lui blaine si chris angel sunt facute cu public angajat. i-a vazut cineva live?

p.s. "stau intr-o cutie 24 ore" nu e magie <_<

Posted

Si eu iti arunc un pachet de carti, si una o sa ramana in perete. Si iti mai arunc inca un pachet de carti de joc intr-un geam, si una o sa se lipeasca pe cealalta parte a geamului? Vreti sa stiti cum? PM me, (o sa aflati cat de p****i sunteti)

Posted

stai magnet unde in pahar sau in zaruri???

daca in pahar crezi ca..........cand le invarte nu sar dezlipi de pahar.....nai vazut cu invarteli face cu paharu.......eu zic ca e totul normal no tricks doar antrenament......

magnetul e in pahar si este metal in zaruri :P magnetul nu e destul de puternic sa le tina permanent si cand se opreste miscarea ele se desprind de magnet dar raman unu peste altu

@bunny .... magnetul nu e puternic ... e cat sa le tina intr-o linie .... cand zmuceste la sfarsit paharu ele se desprind de magnet ...

Posted

@bunny .... magnetul nu e puternic ... e cat sa le tina intr-o linie .... cand zmuceste la sfarsit paharu ele se desprind de magnet ...

mai degraba cred ca zarurile au magnet si cum am zis si in reply-urile mai sus..e vorba de poli, incat sa se respinga unele colturi al unui zar cu celallate colturi al urmatorului zar, asadar pot sa se atraga si tot odata sa se respinga ca sa-si formeze o forma in pahar (liniara)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...