Jump to content
Dani

Magie Cica

Recommended Posts

Posted

interesant ... poate ceva magnet cumva .... nus .. sau poate doar mad skilz

sau poate e chiar magie :rofl1:

magnet sau e filmuletul trucat :D

Posted

magie pe naiba :P e tipu foarte agil...de magnet nici nu se pune problema...daca era magnet atunci cum mai cadeau zarurile? <_< [sau ce-or fi alea]

Posted

ori e magnet ori e trucat...altcumva nush cum poate face aia :D

ti se pare imposibil? :) eu cred ca tipul e destul de "skilled" ;;) no magic, no magnet.

Posted

Hmmm...s-ar putea sa fie posibil, el le invarte inauntru, asa ca daca le invarte destul de repede s-ar putea sa le faca sa se opreasca in ordinea aia...cam ciudate fazele...

Posted

E un truc...cu magneti bara

WarnUP

e posibil sa fi avut magneti cu poli identici sau diferiti (depinde) incat sa se respinga un colt de alt colt al zarului astfel incat sa ajunga unu peste altul si nu amestecate in pahar. Cred ca asta il ajuta doar la aranjarea zarurilor.

Posted

Hmm... cred ca e ori o iluzie optica.. ori vreo smecherie mai elaborata. Indemanare nicidecum... Daca nu le aranja rosu-albastru-rosu-albastru se putea zice indemanare. Cata indemanare sa ai sa misti paharul astfel incat sa nu cada si sa le mai si aranjezi?

P.S. cel care a zis ca zgomotele se aud din cauza magnetului greseste.. Sunetul e din cauza ca el izbeste cu paharul zarurile, cu exteriorul si apoi cu interiorul.

Posted

' date='Nov 27 2006, 19:27' post='1559883']

magie pe naiba :P e tipu foarte agil...de magnet nici nu se pune problema...daca era magnet atunci cum mai cadeau zarurile? <_< [sau ce-or fi alea]

simplu magnetu le tine putin cat sa se aseze si el cand vrea sa le lase zgaltaie putin si alea pica de pe magnet .... tadammmmm

Posted

simplu magnetu le tine putin cat sa se aseze si el cand vrea sa le lase zgaltaie putin si alea pica de pe magnet .... tadammmmm

stai magnet unde in pahar sau in zaruri???

daca in pahar crezi ca..........cand le invarte nu sar dezlipi de pahar.....nai vazut cu invarteli face cu paharu.......eu zic ca e totul normal no tricks doar antrenament......

Posted

1in primu' rand calitatea filmului e scazut :|

deci pot fi bagat efecte taiate si puse....nu fi asa de greu

2poate o avea ceva inauntru ce retine zarurile

3o fi skilid

atat

Posted

Pai daca Chris Angel face ce face, nu stiu atunci ce ii asa interesant in asta. :D ... daca si aia e magie, atunci si asta e. Daca nici aia nu e, atunci si asta-i trucaj.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...