Jump to content
vudu

Gigi instituie "prima de Crez" in licee

Recommended Posts

Posted

din toti astia cu bani multi din romania....eu nu am vazut pe multi care sa dea bani in stanga si in dreapta cum da becali...nu zic ca ii da neaparat din dorinta lui de a face bine...dar ii da...

PS:nu sunt un simpatizant al lui...doar ca imi place ca ajuta oamenii care au nevoie

Posted

O incercare tembela de asi face imagine ... :|

nu e chiar atat de tembela... el vrea sa ajunga presedinte si incearca sa atraga cati mai multi romani de partea sa. oricum dintre cei cu bani din Romania el e singurul care mai ajuta oameni... chiar daca o face pentru interes

Posted

nu e chiar atat de tembela... el vrea sa ajunga presedinte si incearca sa atraga cati mai multi romani de partea sa. oricum dintre cei cu bani din Romania el e singurul care mai ajuta oameni... chiar daca o face pentru interes

Da... ajuta de nu mai poate... Cu 12 mil. euro datorii la Bugetul Statului pe care tot noi romanii o sa le acoperim din taxe, eu zic ca nu e chiar asa darnic.. Casele, plata facturilor, etc... nu acopera nici macar 1/4 din datoria pe care are..

Stati linistiti ca mai sunt si alti milionari in euro care doneaza sume considerabile, dar o fac discret ...

Posted

Problema se pune in felul urmator...

"Nu-i prost cine cere, e prost cine da"

Becali mie nu-mi place, pana la urma e un taran nepoliticos care nu-si va putea sustine vreodata punctul de vedere intr-un mod elegant. BTW: nimeni cu comportarea aia nu poate fi considerat "bun crestin" ;)

As vrea s-o intreb pe tanti aia, nu stiu care exact ca trebuie sa redeschid topicul, "[..] si asta e un lucru bun."

E un lucru bun ca Becali incearca sa apropie oamenii de crestinism cu bani?

Crestinismul corect "aplicat" merge foarte bine, dar cand privesti apropierea de Dumnezeu ca o suma de bani, ala NU mai e crestinism.

Posted

Parerea Mea:

Is mare fan Gigi. B) . Sa ziceam ca e o fapta buna...dar el mare credincios umbal prin cluburi noaptea? :blink: e cam prost el ca arunca cu banii unde nu trebuie...dar nu ii inteleg gestu? cum tocmai la acel liceu? are vreo ruda pe akolo? sau furase niste banii si vruai sa scape de ei si ia imprtit la amratii din Lic ala...Banii Murdari.

Il astept si in Craiova...anu viitor la balu din lic meu. Ii spun toate rugaciunile din lomme numai sa imi dea si mie akolo 1000 de euro :yum:

Eu m'as fi dus la Gigi si i'as fi spus: Domnu' Gigi, stiu Tatal Nostru, imi dati si mie 500 de euro ?

sa iti dea si tie 500 de euro de o paine akolo

Posted

parca nu sunteti toti constienti k absolut TOTI politicieni , presedinte , primar sau ce o fi , absolut toti fura si baga in buzunar pt vile , piscine ,masini etc..... gigi nu k nu ar fura si el k doar na e roman da el e singuru care mai si da ceva nu baga tot in buzunar.... si plus de asta voi ati auzit de vrun politician sa faca din bani personali vreun sat ? sau vreo Biserica ? nu . asa k hai Gigi macar el sa mai faca ceva pentru tara asta

Posted

Stati linistiti ca mai sunt si alti milionari in euro care doneaza sume considerabile, dar o fac discret ...

N-a spus nimeni ca nu face nimic. Uite ce face:

12 mil. euro datorii la Bugetul Statului

Si le acopera parintii tai din taxe si impozite.

Pe deasupra mai si castiga adepti..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...