vudu Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Becali a organizat un concurs de rugaciuni la un Bal al Bobocilor si i-a recompensat pe castigatori cu aproape 16.000 de euro. Elevii Colegiului Economic ?A.D. Xenopol”, din Capitala, au organizat sambata-seara Balul Bobocilor, cu ?participarea extraordinara” a lui Gigi Becali, in calitate de sponsor al evenimentului. In clubul Escape, locul unde s-a tinut petrecerea, latifundiarul a impartit bani in stanga si in dreapta si a initiat un concurs inedit: ?Cine stie Crezul primeste de la mine 5.000 de euro”. Elevii s-au bulucit spre microfoane si, chiar daca s-au incurcat, tot au primit bani. ?Le-am dat cate 1.000 de euro la vreo patru dintre ei, si 3.000 de euro la o fata care a stiut cel mai bine rugaciunea”, s-a laudat Gigi Becali. El a mai spus ca nu se astepta ca tinerii sa stie atat de mult din Crez, ?pentru ca e cam lung”, si l-a impresionat in mod deosebit faptul ca ?liceenii sunt cuminti, nu fuma niciunul”. Gigi Becali a impartit aproximativ 16.000 de euro, din care 2.000 de euro pentru ocupanta locului I la concursul Miss Boboc si cate 1.000 de euro pentru locurile doi si trei. Directorul: ?A fost o surpriza pentru noi” Directorul Colegiului, Ana Ionescu, a spus ca elevii din Comitetul de organizare s-au gandit sa-l invite pe Becali in juriu: ?Aveau nevoie de sponsori si l-au ales si pe dumnealui. A fost o surpriza pentru noi sa il vedem, mai ales ca nu isi confirmase ferm prezenta”. De la director am aflat cu cat a mai cotizat Becali in contul tinerei generatii: 500 de euro pentru fiecare dintre cele 10 concurente Miss Boboc, 1.000 de euro pentru fiecare din locurile doi si trei, si 2.000 de euro pentru ocupanta locului I. Din juriu au mai facut parte Costin Marculescu, doi jurnalisti de la B1 TV si un reprezentant Oriflame. Mircea Dinescu a fost si el invitat, dar nu a onorat cu prezenta. Proful de matematica: ?Ne-am transformat in Rahova 2” Profesorul care a coordonat elevii organizatori, Tania Costea, a spus ca tinerii s-au gandit sa-l invite pe Becali pentru ca ?multi dintre baieti tin cu Steaua si au vrut sa-l vada neaparat”. Cat despre concursul de Crez, au fost cu totii surprinsi: ?A iesit din juriu si s-a dus pe scena. Chiar daca nu am fi fost de acord, nu mai aveam ce face, pentru ca toti copiii se imbulzeau deja”. Ea a mai adaugat ca a fost un moment placut, pentru ca ?au stiut foarte multi rugaciunea, ceea ce este un lucru bun”. Diriginta elevei castigatoare a concursului de Miss, Corina Sibisanu, s-a declarat bucuroasa de prezenta latifundiarului din Pipera. ?Le-a facut unor copii un Craciun fericit”, a spus aceasta. Unul dintre profesorii de matematica ai Colegiului, Ion Otarasanu, nu a impartasit aceasta bucurie, parasind sala de bal la cateva minute dupa aparitia lui Becali: ?M-am ridicat si am plecat pentru ca acela nu era bal, era altceva. Nu avea ce cauta Gigi Becali acolo. Pai, ne-am transformat in Rahova 2?”. Castigatoarea Miss Boboc si a 2.000 de euro din partea generosului sponsor, Alina Alungulesei, a spus ca nu s-a decis inca ce va face cu banii. ?Sunt foarte fericita. Nu stiu inca ce voi face cu ei.” Una dintre elevele prezente la bal, Alexia Pana, a povestit ca a ramas impresionata de personalitatea lui Becali: ?A fost foarte spontan si foarte placut”. Fata a mai spus ca ar fi vrut sa participe si ea la concursul ?Crezului”, dar nu a mai apucat sa ia microfonul. Sursa
[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 omu` asta`i tembel rau :dooh:crede ca daca da cateva zeci de mi de euro la cativa copii isi strange electorat? :dooh:
Lord^Kani Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 frumos gestul lui...ma bucur pt copii aia..chiar ca vor avea un craciun fericit..
Guest bogdan2222 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 black , nu neaparat omule .... sa nu fi nici o data atat de prost incat sa dai ceva degeaba si sa te astepti sa primesti vreodata ceva inapoi.
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 da-l dracului de nenorocit..bine a facut profesorul de matematica
[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 black , nu neaparat omule .... sa nu fi nici o data atat de prost incat sa dai ceva degeaba si sa te astepti sa primesti vreodata ceva inapoi.sa nu dai niciodata bani. (punct)gigi plateste niste facturi, sponsorizeaza un bal de liceu si majoritatea prajitilor de soarta din romania o sa zica "daca gigi o sa fie presedinte o sa-mi dea si mie"yeah RIGHT!TiberiuC' date='Nov 27 2006, 09:30' post='1558554']da-l dracului de nenorocit..bine a facut profesorul de matematicachiar ca asa e ..ma asteptam sa fie pupincuristi profii da` vad ca a fost si unu` cu caracter.. bravo lui
{JM}Alex Lifetaker Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ar fi trebuit instituit votul cenzitar. Acum toti taranii il vor vota pe berbecalii ca da bani la lume si ca se da mare credincios... ce tara de kko... ma mut in franta
[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ar fi trebuit instituit votul cenzitar. Acum toti taranii il vor vota pe berbecalii ca da bani la lume si ca se da mare credincios... ce tara de kko... ma mut in franta norvegia pwnz
Kargoth. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ce au ajuns unii copii sa faca pentru niste bani...Becali...no comment...isi face propaganda peste tot...
Silvinho Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 vreaaaaaaaaaaaaaaau si eeeeeeeu. ce nash fi dat sa vina becali si la balu meu...
Christian Verhulst Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 nu stiu ce sa zic. va inteleg pe toti. la inceput eram foarte sceptic in ceea ce il priveste pe "ciobanul" asta... insa cu timpul mi-am dat timpul ca domnul asta poate chiar are o pata de bunatate in el. ce sa faca el la presedintie? are deja bani mai multi ca orice politician, are de toate. are simtul umorului si are si gura mare, ceea ce imi place. si cum a spus vudu, asta nu numai fura, mai si da :)... si nu corn cu lapte :D!pe scurt, tipic romanesc insa parca nu mai am atata ura pentru el. poate e campania lui care da roade.
Gîl Ereb Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 traiasca jiji :) omul isi face campanie electorala din timp :cool2:
Shush Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Daca era sa zic eu crezu luam cam 500 de dolari :D Oricum ar putea sa faca lucruri mai bune cu bani !
Alvin Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hehe adevarat copii aceia o sa aiba Sarbatori Fericite :dance: Cine stie ce vrea si Gigi Becali din partea "copiilor"...depinde dar totusi este un gest frumos din partea lui....nu am ce sa mai zic PS: Fortzaaa STeau Gigi ne plateste oare si amenzile? :nanana:
Potyike Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sincer pe mine ma impresioneaza omu asta... totzi ii zic cioban dar care cioban a stiut sa isi conduca asa "oile" incat sa ajunga aici :) si gestul lui zic ca e frumos... daca venea la mine la bal ii ziceam tot Crezu' (desi sunt de nationalitate maghiara nu stiu ce e crezul) :) dar il ziceam
Teddy[MG] Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dar cine le-a facut case alora din rast sau din orasele inundate ?am fost la balu din acel liceu si n mi sa parut ca a exagerat..dak omu are bani face ce vrea cu ei nu ?
#spoitoru# Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 si asa isi face gigi becali reclama si rost de voturi la urmatoarea campanie :blink:
BlackDevil Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :rofl1: cred ca se muta juma din romania la scoala aia si retrograda/avansa cateva clase ca sa participe la bal :rofl1:
Lord^Kani Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :rofl1: cred ca se muta juma din romania la scoala aia si retrograda/avansa cateva clase ca sa participe la bal :rofl1: cu mine in frunte..m`am si apucat de invatat crezul
Stargate Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dincolo de reclama pe care si-a facut-o, eu ma bucur pt copii castigatori. Bv lor, sarbatori fericite! :cool2:
M0rtix Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 il tot criticati pe becali ca da bani in stanga si in dreapta !! Foarte Bine !!in constitutie scrie ca e ilegal sa faci campanie electorala in scoli, iar nastase a impartit caiete si alte rechizite in fiecare scoli? oare din ce bani? macar becali nu face campanie ilegal pe cand ceilalti....<_<