Guest oanalex Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 sambata facem primul vaccin! si o sa avem si carnetele de sanatate!
m4x Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 si eu as vrea un catel , da nu ma lasa parintii sa iau :(
Guest oanalex Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 AZI SI-A GASIT STAPANI GRASU`! GRASU` CARE ARATA CA UN CAINE DE 3 LUNI, DESI TOCMAI A IMPLINIT 2 LUNI!
Guest oanalex Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 si ursoaica frumoasa si-a gasit stapani tot in seara asta! si ea sa fie iubita si sanatoasa! [/quote pufulica iubita si-a gasit si ea stapani in seara asta! sa fie sanatoasa si iubita!
Ahilosu Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 yeah, nu e nimic special la ei ;)astfel de caini vezi in mana oricarui cersator din Bucuresti.
Guest oanalex Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 am mai gasit casute pentru doi! baietelul si fetita alb cu negru, Lucky! sa fie iubiti!!! si sanatoshi! mai avem 3 fetite! care saptamana asta vor face primul vaccin!
Guest oanalex Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 "Craciunul animalelor" va avea loc sambata, 16 decembrie, intre orele 10-18, la pavilionul 26-28 al complexului Romexpo si este dedicat persoanelor de toate varstele care au in comun dragostea pentru animale. "Craciunul Animalelor", aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasirea de familii iubitoare pentru animalele fara stapan. In cadrul manifestarii, vor fi prezentate programele si proiectele asociatiei Daisy Hope, elemente de educatie pentru copii cu privire la responsabilitatea ingrijirii unui animal, sfaturi medicale si de nutritie, elemente de dresaj, care sa asigure confortul fizic si psihic al animalelor de casa.Participantii la manifestare se vor distra cu jocuri si concursuri, muzica, teatru, numere de circ.Persoanele care vor adopta animale vor primi pentru acestea un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinarile la zi si un “trusou” gratuit format din hrana pentru o luna, un castron pentru mancare, o lesa si medicamente.
DarKGirL Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ufff ce scumpici sunt . dar eu nu pot lua :-< deoarece am deja o pisicutza :(
Lancelot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 E frumos gestul vostru...keep up the good workAhi .. chiar daca nu au nimic deosebit... sunt niste suflete care poate merita o soarta mai buna..