Jump to content
Guest oanalex

Cel mai frumos cadou de Craciun!

Recommended Posts

Guest oanalex
Posted

dintr-o multime de catzelushi agitati, care scancesc si misuna, fiecare cu aceeasi privire deznadajnuita in ochi...cu aceeasi speranta POT SA VIN CU TINE? MA IEI CU TINE? N-AI VREA SA FIU EU CAINELE TAU?

unul singur iese in evidenta, precum o stea de cinema : CATZELUSHUL TAU!

alege-l din acesti 10 pui de 1 luna si jumatate, pui care nu au o casa acum.

ei sunt ingrijiti, au papaat lapte de mama pana acum, sunt hraniti de oameni buni! si foarte frumoshi si plini de viata si speranta! si au o privire atat de curata si plina de iubire!

dar dupa cum bine stim, nu sunt numai oameni buni pe lume! iar un sfarsit groaznic ii poate astepta!

AJUTATI ACESTI PUI SA AIBA O VIATZA ASA CUM MERITA! DEPINDE DE FOARTE MULTI DINTRE VOI!

DACA VRETI UN SUFLET CARE SA VA RAMANA PE VIATA RECUNOSCATOR, SUNATI LA TEL 0727032927 SAU 0723123323, SAU SCRIETI PE ADRESA oana_1705@yahoo.com

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Guest oanalex
Posted

ajutati-ne sa-i salvam! nu trebuie sa ramana in strada! sau, mai rau de atat, sa fie luati de hingheri!

intrebati prieteni, rude, cunostinte! poate salvam o parte din ei! e pacat sa-i lasam asa!

Guest oanalex
Posted

da, sunt gratis, normal! suntem din bucuresti, dar daca e vorba de alt oras, se rezolva, ca sa zic asa!

ii transportam noi, numai sa fie serios!

Posted

pffffffff ce mi-as dori si eu unul, dar tocmai am vorbit cu mama si nu vrea :(( si asa sunt din hateg si nush cum as putea lua si eu 1

pffffffff ce mi-as dori si eu unul, dar tocmai am vorbit cu mama si nu vrea :(( si asa sunt din hateg si nush cum as putea lua si eu 1

Guest oanalex
Posted

NE ESTE PRIETEN INCA DE LA NASTERE; ARE INCREDERE IN NOI INAINTE DE A FACE OCHI; CHIAR SI INAINTE DE A SE NASTE SE DARUIESTE OMULUI!

Imagine IPB

Guest oanalex
Posted

POZE NOI CU PUII! SUNT FRUMOSI SI SANATOSHI! AZI AU FACUT PRIMA DEPARAZITARE! URMEAZA SA INCEPEM PROGRAMUL DE VACCINARE!

Imagine IPBImagine IPBImagine IPB

Posted

saracii :((

ce dragalasi is catelusii sper sa gasiti oameni care sa ii ia acasa ...... am o matusa are si ea un metis in viata mea nu am vazut un caine asa de recunoscator ...

Guest oanalex
Posted

puii spera in continuare... :)

Guest oanalex
Posted

:( MAI AVEM 8 PUI!

2 PUI AU DISPARUT IERI NOAPTE!

Guest oanalex
Posted

sunt metis de ceva, dar nu stiu de ce...

se vede la blana, la labutze, la marimea pe care o au pt varsta lor...

Guest oanalex
Posted

ea e Pufulica! sau Pufu! sau Floffy! Ii spunem asa pentru ca este fffff pufoasa! Are o blanitza superba! E cuminte, se joaca cu pisicile mele, le cam fugareste ce-i drept, papa tot, nu e mofturoasa si e in asteptarea unui camin si a unui stapan iubitor! e tare dulce, nu se poate sa nu te lipesti de ea!

daca e nevoie, ajutam cu transportul, vaccinurile viitoare si castrarea!

Imagine IPBImagine IPB[/quote

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...