Guest oanalex Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dintr-o multime de catzelushi agitati, care scancesc si misuna, fiecare cu aceeasi privire deznadajnuita in ochi...cu aceeasi speranta POT SA VIN CU TINE? MA IEI CU TINE? N-AI VREA SA FIU EU CAINELE TAU? unul singur iese in evidenta, precum o stea de cinema : CATZELUSHUL TAU! alege-l din acesti 10 pui de 1 luna si jumatate, pui care nu au o casa acum. ei sunt ingrijiti, au papaat lapte de mama pana acum, sunt hraniti de oameni buni! si foarte frumoshi si plini de viata si speranta! si au o privire atat de curata si plina de iubire! dar dupa cum bine stim, nu sunt numai oameni buni pe lume! iar un sfarsit groaznic ii poate astepta! AJUTATI ACESTI PUI SA AIBA O VIATZA ASA CUM MERITA! DEPINDE DE FOARTE MULTI DINTRE VOI! DACA VRETI UN SUFLET CARE SA VA RAMANA PE VIATA RECUNOSCATOR, SUNATI LA TEL 0727032927 SAU 0723123323, SAU SCRIETI PE ADRESA oana_1705@yahoo.com
Shush Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sunt dragutzi :) pacat ca nu pot lua eu unul :(
Lord^Kani Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sunt dragutzi :) pacat ca nu pot lua eu unul :( eu as lua unul..dar am deja un cocker :) @ma interesez poate vrea cineva
robert03 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pfoa.. pacat ca stau la bloc si deja mai am o "potaie" mica.. ^_^ Cute dogs.. really cute.. :wub:
StiuCA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 am acasa si caine si mata care de ccurand a facut 5 micutzi dragutzi asa ca nu pot desi sunt un BIG BIG animal lover
Guest oanalex Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ajutati-ne sa-i salvam! nu trebuie sa ramana in strada! sau, mai rau de atat, sa fie luati de hingheri!intrebati prieteni, rude, cunostinte! poate salvam o parte din ei! e pacat sa-i lasam asa!
AlinRoscat Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Eu i-am luat anul trecut pritenei mele un catel si tacsu ala nebun nu a lasat-o sa-l tina asa ca l-am vandut :(
Burne Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dilema copilariei mele "nu avem curte nu putem tine un caine" :(
AlinRoscat Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dilema copilariei mele "nu avem curte nu putem tine un caine" :(Cam asa a fost si in cazul meu...adica al prietenei mele :(
shadowboss Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 In ce oras e valabila oferta? Cainii sunt gratis, sau ce pretz au?
Guest oanalex Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 da, sunt gratis, normal! suntem din bucuresti, dar daca e vorba de alt oras, se rezolva, ca sa zic asa!ii transportam noi, numai sa fie serios!
#spoitoru# Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 pffffffff ce mi-as dori si eu unul, dar tocmai am vorbit cu mama si nu vrea si asa sunt din hateg si nush cum as putea lua si eu 1 pffffffff ce mi-as dori si eu unul, dar tocmai am vorbit cu mama si nu vrea si asa sunt din hateg si nush cum as putea lua si eu 1
Guest oanalex Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 NE ESTE PRIETEN INCA DE LA NASTERE; ARE INCREDERE IN NOI INAINTE DE A FACE OCHI; CHIAR SI INAINTE DE A SE NASTE SE DARUIESTE OMULUI!
Guest oanalex Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 POZE NOI CU PUII! SUNT FRUMOSI SI SANATOSHI! AZI AU FACUT PRIMA DEPARAZITARE! URMEAZA SA INCEPEM PROGRAMUL DE VACCINARE!
Burne Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 saracii ce dragalasi is catelusii sper sa gasiti oameni care sa ii ia acasa ...... am o matusa are si ea un metis in viata mea nu am vazut un caine asa de recunoscator ...
Stargate Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mi-ar place un catel, si sper sa ramana toti trei impreuna; dar nu am unde sa-l cresc...
Guest oanalex Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :( MAI AVEM 8 PUI!2 PUI AU DISPARUT IERI NOAPTE!
Adi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 saracutii :( si eu as vrea unul...dar nu ma lasa parintii :(
Guest oanalex Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 sunt metis de ceva, dar nu stiu de ce...se vede la blana, la labutze, la marimea pe care o au pt varsta lor...
Raul Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Am deja o matza si o corcitura de doberman cu lup oricum sunt prea dragalasi pacat ca numai am unde
Guest oanalex Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ea e Pufulica! sau Pufu! sau Floffy! Ii spunem asa pentru ca este fffff pufoasa! Are o blanitza superba! E cuminte, se joaca cu pisicile mele, le cam fugareste ce-i drept, papa tot, nu e mofturoasa si e in asteptarea unui camin si a unui stapan iubitor! e tare dulce, nu se poate sa nu te lipesti de ea! daca e nevoie, ajutam cu transportul, vaccinurile viitoare si castrarea! [/quote
Valek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :rofl1: Cum as putea lua si eu un puppy? Stau in Arad, mi-l trimiti prin colet?