Lord^Kani Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nu aici trebuia..oricum esti frumusik si scumpica :*
Burne Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 mama esti frumoasa ce bine areti ai o figura de invidiat, asta ai vrut sa auzi ?sectiunea "POZE CU TINE" era putin mai susps ai uitat sa lasi nr de telefon sa te cunoastem foarte bine , sa fim chiar apropiati
Guest Angelina1986 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 inchipuie-ti si tu ce ar fi pe forumul asta daca fiecare dintre noi ar deschide un topic cu "hai sa vedeti ce-mi arat eu aici podoabele"
Guest Angelina1986 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 E directa don'soara ... La agatat? :whistle:mdea.la agatat pe forum.inventiva fata
Valek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ba, sunt niste oameni in Romania asta... :rofl1:
gBr Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nu-mi place,nu esti genul de fata care as numi-o eu "buna"
dev Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 mIRC-ul e fumat demult ... messenger-ul ... si ala de ceva vreme (dar inca se impartesc ID-uri prin cluburi ) ... ultima solutie: FORUMUL App: ce te-ar atrage pe tine la un pro gammer? :D @LE: Shush ... cine naiba mai cauta pe la MATRIMONIALE??? :rofl1: De ce exista minoritate in cluburi? :rofl1: Sa ne uitam noi (daca tot a apelat la forum ... specific noi :D) la matrimoniale??? @LE2: Angelina ... tu? Nu ne prezinti nimic? :D j/k ... nu ma injura :P
Shush Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 mIRC-ul e fumat demult ... messenger-ul ... si ala de ceva vreme (dar inca se impartesc ID-uri prin cluburi ) ... ultima solutie: FORUMULApp: ce te-ar atrage pe tine la un pro gammer? putea sa faca un blog sau sa foloseasca un site de matrimoniale :D forumul nu e prea potrivit pt agatat :P mama esti frumoasa ce bine areti ai o figura de invidiat, asta ai vrut sa auzi ? sectiunea "POZE CU TINE" era putin mai sus ps ai uitat sa lasi nr de telefon sa te cunoastem foarte bine , sa fim chiar apropiati Burne
Guest Angelina1986 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ba, sunt niste oameni in Romania asta... :rofl1:chiar ca e de plans...si fete ca domnisoara aici de fata ne-o dovedeste.Cred ca ea asteapta muuulte aprecieri de genu "moama esti beton,ce pipita ce aratare divina".Anita draga sau ioana sau cum te-o chema....scuteste-ne.multumesc anticipatby the way: nu vreau sa fiu rea
Thora! Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ciudat este ca user-ul este creat acum un an si jumatate si s-a postat dupa el un singur reply, adica cele doua poze...Cam mult dureaza pana se hotaraste...
THuG-Radu Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Topicu poze cu tine era ceva mai sus, si in plus de asta, ai si deformat forumu cu pozele.Ce sa zic, esti ok ! Nice pierce.Someone merge the topics please. 10x ;)
Edelweiss Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 don'soara, un nr de telefon, ceva? :blink: 1 la mana, exista o alta sectiune ("poze cu tine") unde trebuie sa te laudam, si 2, puteai sa te limitezi la prima poza, macar din respect fata de... primul tau post pe forum.
Qui-Gon Jinn Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 cel mai probabil a confundat butonul New Topic cu cel de Add Reply :)cum a zis si Radu, un merge va rugam frumos ^_^ .
Lancelot Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ba dupa o viatza grea cand vi seara acasa exact pe o papusa elastica ca tine as vrea sa pun ochii.Would u ... be my bodyguard?Nu da pe bune esti artista rau.... Ai excitat forumulPS bine ca nu ai zis ca esti aia din avatar ca deja te aleageam Miss Blonda de la Drept 1 , 2 si 3
Deian69 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hai mai de ce sunteti rai ai preten sau cauti ?:P sau se lauda el cu tine
StiuCA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 mai iara e un barbos care pune poze cu fete si se asteapta sa rupem tastaturile cu PM uri cu nr de tel :P glumeam esti dragutza dar pretena mea e si mai dragutza:D... parerea mea
martafoy Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ...interesant topic.Oricum mie nu imi plac fetele alea din Cta care vorbesc cu "tz"!Varol sau cipan?Mai bine postai aici !Este si asta un inceput!
Ayana Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mey poate e numai plostutza.. nu fiti rai...Nu inteleg ce cauta pozele cu specificul asta aici, asta cam e o comunitate de gameri, daca ne spui ca faci parte din PGL la Cs atunci chiar vei primi respect (cred eu). :nanana:Mai stiti, poate are si alte merite...Puteti recunoaste ca arata bine, mie imi place corpul ei numai ca sanii sunt cam micuti... nah ce stiu eu sunt numai femeie :DOricum bine ai venit.. ce pot sa zik.. si vezi de topicul de mai sus.. cel cu poze...
clona69 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Eu nu cred ca esti tu :rofl1:, critici as avea destule dar nu te intereseaza atata timp cat nu sunt pozele tale.
silversky Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bine ai venit pe Linkmania ! O şedere cât mai plăcută ! :)