andypopa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 As dori sa aflu cum va inchipuiti ca arata un zmeu (personajul negativ din basme).E o intrebare existentiala de-a mea, si mi-a venit ideea sa postez aici, data fiind marimea comunitatii :)Personal, mi-am imaginat zmeii ca niste creaturi mari, cu un wingspan de 2-2.5m, aspect organic, imblaniti, nu eleganti, ceva in genul unor liliaci imensi. Viziunea mea a fost shattered, cand, intr-o carte am vazut un zmeu ilustrat ca un taran imens, urat, cu o bata.Va astept parerile,Andrei
Shush Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mare si verde ... fara haine sau blana ... cu dinti negrii si cu o bata in mana !
Tzugui Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 gen "what the f**k is that :blink: "un mare deformat cu probleme si fizice si mentale
Burne Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 well ..... ceva humanoid mare cu un ciomag in mana imblanit pe corp capul chel cu coada impletita de tatar ( sau mongol ) si fara aripi
Lord^Kani Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 un zmeu .. hmm .. un gigant de vreo 2.5 - 3 m...fara aripi...de culoare albastra..corpul acoperit tot cu blana...cu urechile mari..si un nas urias..3 degete la fiecare mana...cu o bata in mana
Qui-Gon Jinn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zmeul pentru mine mereu a fost un Fat Frumos mai "intunecat" un tip inalt (minim 2 m ) cu parul lung, dreot si blond (decolorat), ochi reci ca gheata, o fata palida lipsita de cosuri si orice alte semne, musculatura bine proportionata pe intreg corpul, o armura pe cat se poate de scary si o arma cat el de mare.
Erazz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 pentru mine un fel de troll cu unele modificari :)
Stargate Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Clar arata ca Shrek - fara indoiala.Poate nu neaparat verde... :dontknow:
Smok3 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zmeu = balur => mare ku coada lunga, poate zbura skoate foc pe gura bla bla bla....
Deian69 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hmmmm cred ca ar avea coada :),3 maini,4 ochi,1 ureche,1 nas,parul blond,culoarea pielii verde ,si destul de smecher..... =)) sincer nu ma duce imaginatia atat de departe :P
CrashOver Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 un zmeu arata k un gargoyle - aripi devil , ochii mari si rosii , ghiare la maini , verde , blana pe tot corpu si un cap de drac , aaa si coada :) parerea mea :D
Shivmoo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ceva ca o umbra.. mai singuratic .. ''undercover'' ! ... si urat bineinteles
BlackDevil Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ceva in genu lui Dino(petul lui Fred Flintstone) dar cu aripi si verde xD
Silvinho Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Citeste Enciclopedia Zmeilor de Mircea Cartarescu si o sa vezi cum arata. Are si poze :D
Frostwolf Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mic in jur de 1,20 m, 3 organe sexuale,un singur ochi,creier mic(subdezvoltat),netuns la subbrat de ani de zile,plin de cosuri gigant si iritat din cauza ca nu a mai folosit after shave,unghii folosite pe post de scobitoari,forari in nas si urechi,fan inrait Copilu minune.Sau un alt exemplu ar fi Irinel Columbeanu! :D Have a nice day! :tiphat:
[HH]FuRy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ceva huge (4-5m), rosu inchis, niste aripi pe masura, paros, cu 4 degete/mana si cu un ciomag mare cu cuie-n el intr-o mana ;)
Ayana Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 cred ca mi l`as imagina mai degraba ca semenand cu dragonii chinezesti... aceia de la parade :)
Edelweiss Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 As dori sa aflu cum va inchipuiti ca arata un zmeu (personajul negativ din basme). E o intrebare existentiala de-a mea, si mi-a venit ideea sa postez aici, data fiind marimea comunitatii :) Personal, mi-am imaginat zmeii ca niste creaturi mari, cu un wingspan de 2-2.5m, aspect organic, imblaniti, nu eleganti, ceva in genul unor liliaci imensi. ei na, chiar intrebare existentiala? wingspan - adica "span-ul" aripilor, adica latimea aripilor desfacute? hihi :P vrei sa-ti pui la avatar un zmeu, dupa ce il faci in photoshop conform sugestiilor noastre? imi place viziunea lui qui gon, dar na, zmeul e totusi un personaj mitic romanesc... nu-l preluam din sailor moon acuma. romanii nu si-au inchipuit niciodata blonzi glaciari ca personaje negative, ci bestii dracula looking style, doar ca ceva mai taranesti. corpul acoperit cu solzi, aripi de liliac rosii, ghiare lungi, ochi rosii, parul negru stralucitor, fata zbarcita, piele maro, nelipsitul buzdugan din mana, cu capul lui fat-frumos prins in el :dontknow: .
Krypton Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 un zmeu .. hmm .. un gigant de vreo 2.5 - 3 m...fara aripi...de culoare albastra..corpul acoperit tot cu blana...cu urechile mari..si un nas urias..3 degete la fiecare mana...cu o bata in mana+3 ochi, pielea tare, 2 capete ^_^
vexx Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hmm...am auzit si povesti in care un zmeu rapeste o fata de imparat,sau aceasta fuge cu el..la castelul lui si traiesc acolo bla bla...pana la adanci batraneti.. :cool2: pesrsonal eu vad zmeul un fel de Fat-Frumos al intunericului,care de cele mai multe ori este un personaj negativ :)
IceMan Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 O bucată de hârtie, două beţe şi o sfoară... :)