Krypton Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Am votat si eu unu ... nush care (sigur nu ala cu steaua ^_^ )
Bloody Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ala cu steaua e castigatoru de luna trecuta:)))))))
CrashOver Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 teddy ala mic e genial :P yo zic k ala e cel mai dragutz
The Connection Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :) :) :) :) Linkmania Dog will win !
shadowboss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu am vazut nici un Baxi pe pagina aia, l-am votat pe Ronnie ... mi se pare cel mai dragutz caine de acolo (probabil pentru ca rasa mea preferata este ciobanesc-german si hasky :P )PS: nu amestecati site-urile unde toti retardatii isi fac user si isi pun poza si mai dau si GM'uri pe Mess cu votati-ma ... BAN/IGNORE all. Mi se pare o stupiditate enorma care e in floare in ultima perioada de vreme. Sa votezi niste caini mi se pare cu totul altceva, e o chestie dragutza.
Lancelot Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 am votat pe BubicoPS iar posetaza Zohan de pe userul pretenei lui :)
Shivmoo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu am vazut nici un Baxi pe pagina aia, l-am votat pe Ronnie ... mi se pare cel mai dragutz caine de acolo (probabil pentru ca rasa mea preferata este ciobanesc-german si hasky :P )PS: nu amestecati site-urile unde toti retardatii isi fac user si isi pun poza si mai dau si GM'uri pe Mess cu votati-ma ... BAN/IGNORE all. Mi se pare o stupiditate enorma care e in floare in ultima perioada de vreme. Sa votezi niste caini mi se pare cu totul altceva, e o chestie dragutza.vezi ca are search putin mai jos .. '''Baxi'' and done ! Oricum e frumos catelul.. si numele:) merita votat
shadowboss Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nu stiam ca sunt mai multi caini pe site-ul ala si nu am observat searchul :P Ii dragutz Baxi, dar ii caine de buzunar :rofl1: ... preferatul meu ramane Ronnie
Bloody Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 soldat sa stii ca nu posteaza nici un zohan de pe contul meu , nu face asa ceva niciodata asa ca stai linistit.... daca nu esti sigur scaneaza ip-urile ) it's me Rayne :P adik Anda
#spoitoru# Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ce draguti is cainii :P l`am votat si eu p micul BAXI :clap:
KoBrA9315 Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Ahhhh acu s-a mutat la pagina 5 GO ON!! vote him!!! merita ..... am citit posturile si am vazut ca ati zis ca e prea mic... PAI CE mai bine e ditamai matahala plin de bale la gura si de il enervezi te face sushi!?VOTE HIM BAXI PAGINA 5 GO ON MERITAAA! :D
shadowboss Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 KoBrA9315 Adaugat Ieri, 23:11 Ahhhh acu s-a mutat la pagina 5 GO ON!! vote him!!! merita ..... am citit posturile si am vazut ca ati zis ca e prea mic... PAI CE mai bine e ditamai matahala plin de bale la gura si de il enervezi te face sushi!? Pai decat sa fie cat un arici si sa se ascunda in adidasi, buzunar, pahar :rofl1: Prefer cainii care nu-s nici prea mari, nici prea mici. Cum ziceam Husky is no#1 :) ... urmeaza ciobanescul :)
KoBrA9315 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 haiii cautatil pe cutzu aku e la pagina 6 parca :D ;)inca pana vineri ca atunci e gata luna si vom vedea daca ia locu 1 GO ON VOTE HIM ANYONE!
Azra'il Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mwahahahahaaaa...... ce simpatic e :) PS: Cam micut :)