LeNaRiO*PO Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Am un site pe care cand incerc sa-l caut pe google nu apare .. scriu www.cazaregalati.uv.ro pe google si nu apare..ce trebuie sa fac ca un site sa apara pe google ?
InGeLiTzA*LeA Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 imi zisa frate'meo ca ceea ce doresti tu se numeste "promovare on-line" ..si se plateste ... e un fel de publicitate pe care trebuie sa o faci siteului ...
LeNaRiO*PO Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 sunt alte site`uti gratis hostate pe xhost care-s printre primele deci nu neaparat cu plata
InGeLiTzA*LeA Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 e facut de tine sitele ?? ...poate gaseste frate'meo vre'o solutie :)
Alvin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Fai reclama si poate dupa un timp va aparea in google
Giovanni Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 1.Add your URL to Google 2.Adauga-l in DMOZ3.Fa schimb de linkuri cu alte siteuri din categoria ta care au page rank Exemplu faci schimb de linkuri cu siteul meu care are page rank 2 si cam intr-o saptamana o sa fi indexat ...4.Inscrie-l la cat mai multe directoare web.
Savag3 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Se numeste optimizare site pentru motoarele de cautare. Motoarele de cautare daca li se permite prin SEO facut de tine corect iti indexeaza site-ul automat si il va afisa in lista cautarilor.Google spre exemplu iti indexeaza site-ul daca i se permite si daca site-ul este corespunzator optimizat. Pentru a aflat esentialul citeste topicul din sectiunea Web design de la Graficalink: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=125952
LeNaRiO*PO Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 ms .. am sa incerc...sunt incepator in chestii cu SEO
andypopa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Fa rost de IBL-uri de la site-uri deja indexate. Cred ca o sa scriu un mini-tut despre SEO.Desi nu ma mai invart in lumea asta demult, I can still give you some tips.
LeNaRiO*PO Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 UP....Acum nu mai apare pe google...o saptamana a aparut pe google , nu era nicio problema , dar acum nu mai apare..Ce poate avea ?