the_one773 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 De cati forumisti este nevoie pentru a schimba un bec?Unul care sa schimbe becul si sa posteze ca becul a fost schimbat14 care sa-i impartaseasca propriile experiente legate de schimbarea unui bec si sa-i propuna metode alternative7 care sa atraga atentia asupra pericolelor ce decurg din schimbarea unui becUn moderator care sa mute discutia la sectiunea "Iluminat"2 nemultumiti care sa ceara mutarea la sectiunea "Electrice"7 care sa atraga atentia si sa corecteze erorile de scriere/gramaticale5 care sa inceapa un flame impotriva corectorilor3 care sa corecteze greselile de scriere/gramaticale ale celor cinci6 care sa se certe despre cum se scrie bec si, inevitabil, 6 care sa ii numeasca prosti pentru ca dezbat acest subiect2 profesionisti din industria de iluminat care sa anunte utilizatorii ca termenul corect este lampa15 din categoria "le-stiu-pe-toate" care sa sustina ca au lucrat si ei in industria de iluminat si ca termenul bec este la fel de corect19 care sa se agite din cauza ca forumul nu este despre becuri si subiectul ar trebui dezbatut pe un alt forum11 care sa argumenteze ca folosim cu totii becuri, deci subiectul este cat se poate de relevant36 care sa inceapa o dezbatere despre cea mai buna metoda de schimbat becuri, care sunt cele mai bune magazine de becuri, care marci de becuri sunt cele mai potrivite pentru tehnica aleasa si care nu7 care sa posteze link-uri catre site-uri despre tipuri diferite de becuri4 care sa remarce ca link-urile au fost postate gresit si sa le posteze corect3 care sa posteze link-uri ale unor site-uri afiliate celor anterioare si care fac referire si la utilizatoruii forumului, ceea ce demonstreaza ca discutia este pana la urma relevanta si pe acest forum13 care sa citeze absolut tot ce s-a scris deja si sa adauge la final "si eu cred ca fel"5 care sa anunte ca vor parasi forumul intrucat nu mai suporta aceasta discutie in contradictoriu4 care sa isi aminteasca de o discutie similara care a fost deja purtata pe forum13 care sa sugereze o cautare pe Googleun utilizator nou care la 6 luni dupa ce subiectul a fost dat uitarii sa posteze un raspuns fortand lucrurile sa o ia de la inceput
Kargoth. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Exact asta se si intampla pe forumuri...nu conteaza ca se vorbeste despre becuri sau jocuri :rofl1:
shadowboss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 right, right :rofl1: :rofl1: :rofl1: PS: despre care thread e vorba? .... defapt in majoritatea gasesti aceasta descriere
m4x Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :rofl1: :rofl1: :rofl1: deci prea prea tare =)) :cool2:
Fane Spoitoru Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a mai fost :) @the one tu esti ultimu ;)
BAD_DMX Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: prea tare
the_one773 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 a mai fost :) @the one tu esti ultimu ;)eh se mai intamplamacar se adevereste ca ultimu ala exista ... :P
HellKobra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A mai fost:P http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...mp;hl=forumisti :D 4 care sa isi aminteasca de o discutie similara care a fost deja purtata pe forum Asta cred ca sunt eu