Anub!S Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Din pacate a murit papa!!! :crybaby: Dumnezeu sa il odihneasca!! :crybaby:
bombardier Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Da, asha este...nashpa :crybaby: :crybaby: :crybaby: , dar ce vrei...asta este...oricum sper ca ii vor gasi un inlocuitor sa zicem aproape la fel ca el!!!
Ahilosu Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 pricipalele optiuni, pentru viitorul papa: Cardinalul din Sao Paolo sau Cardinalul Austriei....Favorit = Brazilia Dumnezeu sa-l odihneasca.....sa-l ierte si sa ne ajute...
nwradu Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Indiferent care este parerea fiecaruia despre religie, Dumnezeu, sau despre faptul ca Papa oricum nu era conducatorul bisericii ortodoxe, cred ca toti ar trebui sa regretam moartea sa, pt ca in fond a fost un om care si-a dedicat marea majoritate a vietii unor scopuri nobile, precum pacea in lumea, ajutarea celor nevoiasi, imbunatatirea vietii in tarile din lumea a 3-a... Dumnezeu sa-l odihneasca.
rats Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 sarbatoresc 3 zile cu o ploaie de cruci ^_^ Unu la mana, nu-s catolic, doi la mana, nu-nteleg ce va framante pe voi acest papă (draga ortodocsilor). Oameni batrani mor in fiecare zi... si trei la mana, nu cred in dumnezeu :whistle:
rapatak Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 heh esti parfum Slim-Shady he he poate ca nu crezi tu in Dumnezeu cum de altfel nici eu nu PREA cred, dar totusi tre sa fie o forta supraomeneasca care invarte universul. Humm e curios eu deabea acum am aflat ca papa a murit. Sa vedem ce o sa se intaple acuma dupa moartea lui aia este mai interesant pt ca avea o functie destul de importanta totusi chiar si in politica. Doamne ajuta :pray:
skydiver Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Unu la mana, nu-s catolic, doi la mana, nu-nteleg ce va framante pe voi acest papă (draga ortodocsilor). Oameni batrani mor in fiecare zi... si trei la mana, nu cred in dumnezeu :whistle: "Bravo" Slim, am mai spus-o si in alt thread-atita timp cit exista fiinte rationale care au asemenea atitudine inseamna ca Dumnezeu exista. Ar trebui sa sti ca papa a contribuit decisiv la caderea comunismului.Macar pentru asta sa te abtii de la asemenea comentarii de palier pentru ca si datorita lui stai tu acum in fata calculatorului si debitezi ineptii . :violent:
rats Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 @ rapatak, cred intr-o forta supranaturala care ne-o uitat pe pamant. @ skydiver, a contribuit decisiv? era un mos intrt-o masina faina, care zicea: "mmmmrrrr rrrr mmmmm rrmrmmrmmmrrrr". Probabil din unghiu tau a contribuit decisiv la schimbarea unei poltiici intr-o natiuni. Din punctu meu de vedere dreptatea ti-o faci cu pistolu si nu cu mormaieli.
rapatak Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 lasa ma skydiver ca nu avem noi de unde sa stium cu ce alifii sunt unsi astia crezi ca papa nu a pacatuit ca doar tot om a fost si el. Aici e vorba de politica si imagine papa era imagiena bisericii catolice.
lucky13 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca , a fost un om bun care intradevar a contribuit decisiv la caderea comunismului si nu numai....
psich0 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Dumnezeu sa-l ierte pt pacatele sale si sa-l odihneasca. Totusi nu se face prea mult caz de moartea unui OM, care pe deasupra era batran? Religia ar trebui sa ne dea speranta in viata de apoi, in care sa fie mai bine pt cei care au facut cum spuneti voi multe lucruri bune aici...
MegaTooth Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 O mare cumpana pentru intrega omenire... QUO VADIS?
SW Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Ne-a parasit un adevarat om :crybaby: :crybaby: :crybaby: Dumnezeu sa-i ierte pacatele daca a avut pacate.
skydiver Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 @slim-nu am postat mai sus pentru a intra in polemica;am vrut sa amintesc tuturor fiintelor rationale"liber cugetatoare"(parc-am mai auzit la cineva autocaracterizarea asta)-sa arate un minim RESPECT(dar de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere).In rest continua sa iti faci dreptate cu pistolul
DarkBringer Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 voi il divinizati pe papa de parca ar fi un fel de d-zeu...daca ati sti istorie vati da seama ca religia politica si puterea au fost dintotdeauna mana in mana si papa nu a fost decat o marioneta ....zi de zi oamenii mor si au loc fel si fel de drame si pe voi va chinuie grija de papa...de asta e cand nu gandesti si crezi....nu am nimik cu papa da nici chiar asa sa il aducem la rang de martir....pt mine a fost reprezentantu bisericii si stiti foarte bine contributia bisericii la zeci de milioane de morti ..asa ca ciocu mic
gEB Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 sarbatoresc 3 zile cu o ploaie de cruci ^_^ Unu la mana, nu-s catolic, doi la mana, nu-nteleg ce va framante pe voi acest papă (draga ortodocsilor). Oameni batrani mor in fiecare zi... si trei la mana, nu cred in dumnezeu :whistle: eu sunt ateu convins dar faptele pe care le-a facut acest om au fost in folosul tuturor. Azi nu mai scriai tu ineptzii pe forum daca nu exista acest om. El a dat imboldul caderii comunismului in Europa de Est. Incearca sa gandesti mai mult de ce-i cativa metri pe care-i vezi tu in fatza.
BooM-retired Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Eu cred in Dumnezeu, dar intr-un fel ma bucur ca a murit papa. Era batran, nu mai putea vorbi etc. Ce rost mai avea sa traiasca, dak oricum era deja leguma? Shi-a trait viatza, a facut multe lucruri bune, dar s-a stins. Eu nu cred ca trebuie facuta prea multa zarva in jurul acestui fapt. Se va alega alt papa, shi cu asta basta...care la randul lui va muri shi el...
alex Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 closed ... sigur se va ajunge la ceva asemanator cu threadu` ala cu exista sau nu dumnezeu