Guest eusunt Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Pentru cei care isi doresc un copil...pregatiti-va pentru ce urmeaza Schimbatul Scutecului hmmm eu nu tare astept momentul . Voi ce ziceti ? :beer:
Sequenz 31 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ce intrebare e mai si asta ? care om nu si`ar dori sa aiba un copil ? apropo... cine a zis k barbatii trebuie sa schimbe scutecu` ? :Deu as vrea din tot sufletul sa am un copil ( daca Dumnezeu imi va da .. )
#spoitoru# Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 damn :dooh: dak am si eu un copil vreodata :) asta e tot ce`mi doresc: SA NU SKIMB SCUTECE :crybaby:
Ayana Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 doamneee ce imaturi unii oameni nu ar trebui sa aiba copii... nu sunt in stare sa schimbe un scutec
Lancelot Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 doamneee ce imaturi unii oameni nu ar trebui sa aiba copii... nu sunt in stare sa schimbe un scutec Sere sunt la varsta la care majoritatea nu se gandesc prea serios nici la prietena :)Mai chill down cu feminismu
oldman Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :banana: stiu sa schimb scutece :banana: OT: dap mai vreau unul si inca unul ...