JUANN Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Vreau sa va anunt ca acum la RDS IASI a picat "externu" si in concluzie nici un site care e gazduit in afara tarii nu mai poate fi accesat sau se incarca greu; nu mai spun ca nici messengerul nu mai merge normal :( Spuneti-mi daca si prin alte localitati e la fel??
shadowboss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mai este cineva din Iasi cu aceeasi problema, sau doar tu? :-/La Oradea e totul in ordine ;)
L!nuX Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a fost o problema ieri in Iasi , nu stiu daca mai e si acum, erau pierderi pe retea
JUANN Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Se pare ca numai la IASI se poate intimpla asa ceva pentru ca cei de la RDS IASI au niste angajati incompetenti. Daca nu stiati; la RDS IASI angajarile se fac numai pe baza de pile si bani.
shadowboss Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Si la Oradea mai pica netul din cand in cand ;) sau pica toate deodata: Cablu TV + Telefon + Internet, esti izolat de restu lumii ... zici ca e inchisoare atunci
Lord^Kani Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 aseara mergea netul sub orice critica..si eu sunt din Iasi...
THuG-Radu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Oradea merge brici. De cand cu fibra, nu mi`a picat netu/telefonu niciodata !
JUANN Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Nu stiti daca o sa bage si prin IASI fibra optica cu e prin Bucuresti?
{JM}Alex Lifetaker Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mie ieri mi-a mers externul foarte prost... si astazi la fel... dar vad ca si-a revenit...
the_one773 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 de 2 zile merge foarte prost netu la mine ... oradea
shadowboss Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 La Oradea au fost niste avarii, mie nu mi-o mers o noapte intreaga deloc ;)Totusi problema s-a rezolvat, ar trebui sa iti mearga bine. (bineinteles daca ai fibra ... cu modem merge jalnic)
Potyike Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Acum 2 saptamanii... in fiecare sambata imi pica netu`... si veneau aia sa mi-l faca JOI ... de 2 saptamani cand m-am dus cu tata la sediu (tata find un om mai inalt si destul de masiv ) :) sa rezolvat problema :) acu` merge netu` ca uns... trag dp trackere cu viteza maxima (1024 kbps = 128 KB\s ) :D PS: Sunt Din Targu Mures