Jump to content
Stargate

Daca intr-o zi

Recommended Posts

Posted

Ma rog la Dumnezeu sa am fata. Daca fata mea ar fi lezbi... as intreba-o daca mai are pretene

Nu trebuie neaparat sa fie pe invers ca sa mai aiba prietene :D

Dac fiul meu ar fi gay probabil nu mi-ar spune, dar as afla de la televizor =))

Posted

daca s-ar intampla asta as fi constient ca toate bataile din lume toate pedepsele nu ar ajuta la nimic dar i-as impune sa nu se afiseze fata de mine cu prietenul sau iubitul in nici un caz sa aduca vorba despre el si sa nu se gandeasca sa ma invite la nunta ..... parca ma la pro tv la stirile de la 17:00 "tatal mirelui ( sau al miresei ) a macelarit toti invitatii de la nunta fiului sau avand mereu pe figura un ranjet pervers "

prefer sa nu fie bulangiu.......:D

Posted

Daca intr-o zi fiul tau te anunta ca este convins homosexual si ca poate o data sa ti-l prezinte pe iubitul lui, cum reactionezi, ce zici? ce faci? :blink:

I'as zice sa mi'o prezinte pe ma'sa aluia si l'as scoate la o bere :ph34r:

Posted

Da as zice " bv fiule .. istoria se repeta " :)))) joke

nush l`as inchide in casa legat de calorifer cu un tv cu filme xxx (numa lezbi cu fete ) si l`as bate pana o sa zica ca e hetero.

Posted

OFF: OMG ce bine am putut rade, pe bune, m-am bine dispus si eu:))

ON : adevarul e ca ma enervez f repede, si intr-o situatie de asta nu stiu cum as putea reactiona....clar este ca l-as snopi in bataie cu iubit cu tot, desi sunt constient ca nu rezolv nimic, decat sa inrautatesc situatia. As incerca evident ceva tratamente psiho si tot felu, si daca nu as reusi cu nimic sa il aduc pe calea cea buna ... nu l-as mai recunoaste ca fiul meu.

Posted

Cu bataia nu rezolvi nimic. Vanataile trec, in schimb niste vorbe bine spuse fac cat toata bataia din lume. Daca aceste vorbe isi ating scopul vor ramane pe viata ca cicatrice.

In mod sigur nu ash da in el. Dar, daca este minor va face cum spun eu. Daca este major, este viata lui personala si nu ma priveste. Fiecare cu viata lui.

Posted

Mai degraba in majoritatea cazurilor, orientarea sexuala este de natura genetica. Exista multe cazuri in care mediul in care traiesti genereaza deviatii de comportament sexual :

- vezi armatele antice grecesti unde majoritatea soldatilor erau cuplati intre ei. Asta reprezenta un avantaj militar-strategic.

- statele unde exista poligamie, si din rarirea razboaielor rezulta o lipsa acuta de femei si crearea de disproportii femei / barbati disponibili => comportament homosexual creat din alte motive decat cele gentice.

Pe de alta parte, faptul ca traiesti intr-o tara straina si la 3000 km de Balcani nu cred ca iti creaza "by default" o aura superioara. Nu o sa intru in amanunte privind Olanda... dar iti pot spune ca aceste comportamente "tipic romanesti" (in exemplul nostru "bataia este rupta din Rai") sunt copii de mingi fata de crimele in serie, crimele pasionale, iarba si comportamente extreme specifice "civilizatiei occidentale". Poti sa imi dai exemple de mari criminali in serie romani daca tot avem comportament barbar? Mai scuteste-ne cu replici specifice vorbitorilor de limba romana ajunsi in vest... "voi romanii sunteti niste animale proaste"... esti mai balcanic decat crezi...

unu la mana, nu am spus ca romanii sunt asa si pe dincolo. spun doar ca educatia pe care o adopta multi parinti (un mare procentaj dintre ei sunt betivi) e primitiva si ineficienta. am fost crescut fara asa ceva si am ajuns sa fiu singurul din grupul de prieteni care nu s-a vagabonzit. imi spui tu mie ca eu sunt balcan? :)

PS: nu am zis nimic de criminali in serie, vorbeam de cei 7 ani de acasa. ti se pare normal ca o tara cu 22 milioane de locuitori sa aiba o rata a criminalitatii mai mare ca usa sau ma rog, germania?

Posted

I- o sa-i dau exemplul lui Raul de exemplu, money si care mai practica asta si poate o sa il sperie ca ajunge ca ei

2 As avea o discutie cu el.. depinde si la varsta la care vine sa o zica.Daca are deja o varsta o sa incerc sa ma impac cu ideea.. Nu as avea ce face.

Daca e mai tanar sunt metode de salvare

Posted

:blink: lol in ce fel de familii ati crescut ?

As fi facut crize as ramane socat ... dar 1 sapt as sta cu el zi seara tigara dupa tigara cum a ajuns la asa ceva , si daca are motive bine punctate nu as avea nimic impotriva chit ca l as izola ... dar daca nu ... l as cam alunga din viata mea , daca a ales asta singur se poate descurca si fara principiile mele ....

Posted

L-as intreba daca ia sau da la buci si daca zice ca ia atunci l-as bate si las da afara din casa in curu gol :right: :box: :dance:

Ahahhahahahha =))))))))

Posted

Pfff..... cati aveti copii din cei care au postat? Nu stiti ce ineamna sa ai un copil. Poate sa faca orice ca tot cel mai nepretuit lucru din viata ta ramane. Clar ca daca e sigur gay va trebui sa te resemnezi cu ideea si fii alaturi de el. Nu e de ajuns ca va fi marginalizat de societate daca si tu ii intorci spatele.... Ca parca si-a zis el intr-o dimineatza " azi am sa devin gay".

Mai avem pana trecem de stadiul asta in care tot ce nu intzelegem sau e diferit fatza de noi e rau.

Posted

Pe de alta parte, faptul ca traiesti intr-o tara straina si la 3000 km de Balcani nu cred ca iti creaza "by default" o aura superioara. Nu o sa intru in amanunte privind Olanda... dar iti pot spune ca aceste comportamente "tipic romanesti" (in exemplul nostru "bataia este rupta din Rai") sunt copii de mingi fata de crimele in serie, crimele pasionale, iarba si comportamente extreme specifice "civilizatiei occidentale". Poti sa imi dai exemple de mari criminali in serie romani daca tot avem comportament barbar? Mai scuteste-ne cu replici specifice vorbitorilor de limba romana ajunsi in vest... "voi romanii sunteti niste animale proaste"... esti mai balcanic decat crezi...

Ai dreptate, nu stiu cum e in Olanda insa in Franta daca nu gasesti un loc unde sa dormi si te apuca noaptea acolo ai sanse mari sa ajungi la morga sau la spital, impuscat/injunghiat. Asa ca treaba cu romanii sunt primitivi nu o gasesc deloc realista.

Posted

Ai dreptate, nu stiu cum e in Olanda insa in Franta daca nu gasesti un loc unde sa dormi si te apuca noaptea acolo ai sanse mari sa ajungi la morga sau la spital, impuscat/injunghiat. Asa ca treaba cu romanii sunt primitivi nu o gasesc deloc realista.

ai dreptate. insa intr-o tara ca franta, e plin de straini veniti de prin toate partile lumii. ai fii surprins sa aflii ca cele mai grave delicte sunt comise de acesti "turisti ilegali". incearca sa privesti lucrurile si din alte unghiuri...

Posted

Eu: Fiule terminAA, si eu la varsta asta am avut unele dubii si am incercat cate ceva dar nu a mers deci e ceva normal"

EL: dar asta nu e ceva temporar e ceva ce am simtit dintotdeauna"

EU: sper sa-ti revii curand ca o sa fie o problema

EL: nu am din ce sa-mi revin asa sunt eu

[

AS bate nevasta,pe el,pe iubit.......

ias spune"eu team facut eu te omor"

"glumesc"

]

Eu:Greseala mea nu trebuia sa incerc atatea la viata mea,poate fiul tau o sa fie normal...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...