Sequenz 31 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Un bărbat costumat precum liderul Al-Qaida, Osama Ben Laden, a băgat în sperieţi trecătorii de pe străzile oraşului american, mai ales după ce a fluturat în mulţime o armă.Ben Laden s-a dovedit Thomas Connolly, un avocat de 49 de ani. Poliţia n-a gustat gluma lui Connolly şi l-a arestat pentru ameninţarea integrităţii fizice a altor persoane.Arma s-a dovedit a fi falsă, iar avocatul a fost eliberat într-un final pe cauţiune. Connolly a declarat pentru Reuters că gestul său s-a dorit a fi un protest faţă de o schimbare prevăzută pentru sistemul de taxe locale. Connolly, un anti- republican convins, nu este la prima ispravă cu răsunet.În anul 2000, avocatul a provocat un alt scandal, după ce a făcut publice informaţii privind amendarea lui George W. Bush în 1976 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Sursa: Realitatea TV
Shush Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cat de fricosi sunt americanii ... daca l-ar vedea pe adevaratul Ben Laden ar muri inainte sa-i impuste el :) Daca se imbraca cineva in romania asa sigur ii dadeau babele cu gentile in cap
[SPAMMERS]Dinamovist Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Daca se imbraca cineva in romania asa sigur ii dadeau babele cu gentile in cap :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: ce idee buna a avut ala ^_^ :rofl1:
vudu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 voi va dati seamna ce speriati is americanii ....cum traiesc cu morcovu`n )( vai de mama lor.....
dNy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Probabil avea un halat de baie si un prosop pe cap :D
SeBi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Daca ar face cineva asa ceva la noi...cred ca ne-ar bufni rasul si am crede ca e un fanatic...asa ca binladen hai in romania...glumesc evident
kadafi2pac Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nush de cee s`au speriat asa dee tare ... pt ca nu prea are cum sa intre in tara .. asa ca ... cred ca erau speriati din cauza armei ;) nu ca avea un halat pe el
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 doar ase stie ca americanii sunt cam prosti