THuG-Radu Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Am cautat pe google pana mi`o iesit pe ochi, nu am gasit nimic ! :(Ceea ce doresc : un site cu poze cu tunsori 2006 ! :DVreau sa ma tund si nu stiu cum ... si ash vrea o freza cat mai tare !Daca stiti voi ceva site, sau aveti ceva poze cu tovarashi de a vostri care au freze tari, postati`le aici.10x a lot ! :D
Thora! Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 http://www.globelife.com/hairfashionimages/si bine'nteles,www.cooperativa_igiena.ro, dar au siteul picat :D
THuG-Radu Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Virtual Haircuts men hairstyles Cum le`ai gasit ? Cred ca am bagat orice combinatie de cuvinte cand am cautat ! :( oricum is naspa alea ! :crybaby: http://www.globelife.com/hairfashionimages/ si bine'nteles, www.cooperativa_igiena.ro, dar au siteul picat :D Asta e mai mult de femei. Pfoai, numa la tunsori nu ma puteam uita ! )
Shush Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 si eu am cautat aseara (azi am mers sa ma tund) ... dar nu am gasit nimic :(
Thora! Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Asta e mai mult de femei. Pfoai, numa la tunsori nu ma puteam uita ! ) De fiecare data cand dai click, va fi un alt set de frizuri/coafuri. Ai AICI peste 2000, de lucrari, cam 10% frizuri, daca ai rabdare sa le vezi pe toate.
Qui-Gon Jinn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 pentru barbatithe hairstylerCum le`ai gasit ? eu is maestrul guglei !
THuG-Radu Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 De fiecare data cand dai click, va fi un alt set de frizuri/coafuri.Ai AICI peste 2000, de lucrari, cam 10% frizuri, daca ai rabdare sa le vezi pe toate.Si aici mai multe is de femei, iara la barbati n`am vazut ceva ce sa`mi placa.I`m lookin` in continuare ! Daca daca gasesc ceva ! :pray:
THuG-Radu Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 tunde-te in V si gata :DNu nu, nu in V ! :D In spate creasta e lata, pe lateral ma tund. Sus imi las scurtutz, cat sa`mi pot face freza, si in spate, creasta o tund relativ scurta, dar in lungime o las sa creasca ! :DAsa m`am horat ! ^_^
Kev1n4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 (edited) Sal all . Vreau si eu un site de Coafuri , freze plizz nu am gasit pe google.ro nik ( numai pentru mirese am gasti eu vreau pentru barbati . [Topicuri unite] Edited February 9, 2007 by silversky
THuG-Radu Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 poate topicul ASTA te ajuta cu ceva ... ca pe mine sincer nu m`a ajutat. Am cautat freze moderne ... dar n`am gasit !
fr33Sh Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cum sa deschizi topic , pt o astfel de intrebare ? Sincer , e prea penibil , ce`ti mai e si cu lumea NETULUI
THuG-Radu Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 cum sa deschizi topic , pt o astfel de intrebare ? Sincer , e prea penibil , ce`ti mai e si cu lumea NETULUI Pai daca esti tu asa tare in ale NETULUI, da-ne tu niste site`uri cu freze moderne.
Irina Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 poate topicul ASTA te ajuta cu ceva ... ca pe mine sincer nu m`a ajutat. Am cautat freze moderne ... dar n`am gasit ! mai ai nevoie ?! :-"
THuG-Radu Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 1r1' date='Feb 10 2007, 01:34' post='1738724']mai ai nevoie ?! :-"Pai daca ai tu ceva site`uri cu freze MODERNE, gen creasta alea alea, shuvitze, breton aiurea, etc, atunci DA, am nevoie ! :D
Ahilosu Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 in fiecare numar din men's health sunt si cateva coafuri. nu stiu daca pe site apar dar poti sa inceri acolo.
silversky Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Topicuri unite.Eu am dat mai demult peste un program, ceva de la Cosmopolitan, în care puteai să pui o poză cu tine şi după aia puteai să-ţi modifici freza şi culoarea părului şi să vezi cum îţi stă mai bine. E adev că puteai alege doar din frizurile lor, dar erau destule. (Atunci am descoperit că-mi stă bine cu părul porocaliu :D )
xtm Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Chel cu suvita model basescu=))On a serious note eu cand ma duc la frizer,am o prietena nah buna care e frizeritza si cand am chef sa ma tund ii zic nah tundema cum vrei:))) si deobicei iese fain..da au mai existat si dati cand m`am tuns imediat periutza dupa:))..femeiile astea :violent:
THuG-Radu Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 1r1' date='Feb 10 2007, 01:38' post='1738739']here :-"Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :DExact ce cautam !!! :X:X: luv u ! :D
silversky Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pe pagina a doua din linkul ăla, ultima poză din dreapta-jos zici că e Mr. Devil ! :lol:
Ahilosu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pe pagina a doua din linkul ăla, ultima poză din dreapta-jos zici că e Mr. Devil ! :lol: AHAHAHA sa speram ca nu vede postul
THuG-Radu Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Pe pagina a doua din linkul ăla, ultima poză din dreapta-jos zici că e Mr. Devil ! :lol: HAHAHAH CHIAR CA SEAMANA Devile, ti`am gasit SOSIA :rofl1: Inca 1 data ms 1r1, e exact ce cautam :D ;x